lauantai 18. helmikuuta 2012

Höpinää

Hei!

mitäs kuuluu viikonlopun suunnitelmiin? Täällä ollaan jo ties monettako päivää flunssassa ja aina vaan pahenee tää tukkosuus :( montakohan yötä sitä on nyt tullut nukuttua niin perkuleen kehnosti ja pyörittyä vaan sängyssä. Teetä ja Finrexiniä on mennyt törkeitä määriä ja telkku ja netti on tehokäytössä :D

Avokki lähti perheelleen syömään.. pitihän munkin alkuu mennä, mutta taidanpa painua takasin vällyjen väliin Finrex kuppi kourassa. Mä oonki aika pitkään sälyny ilman ihmeempiä pöpöjä, mutta joskus se kai tännekkin iskee. Onko vinkkejä miten eroon flunssasta? kaipa se on vaan lepoo ja lämmintäkö?

Kävin eileen kiertelees kaupungilla ihanaisen ystäväni kanssa ja tein muutamia löytöjä. Joskus aiemminkin oon muistanu vilkuilleeni tätä lyhtyä...





















Samalla kun rempattiin keittiö, niin sudin samalla tuon eteisen ja hankin sinne hiljattain muutamia uusia juttuja. RM:n iiiihana pikku naulakko koirien remmeille :D






















Ja MiniManista taas löytöjä... tuohon mä voin listata avokille tekemis listaa, ainakaan ei voi enää sanoa ettei muistanut! :)






















Nyt mä painun vällyjen väliin ja sen jälkeen illan putous. Löytyykö teiltä suosikkia hahmokilpailusta?? Tykkäsin alkuun Jani-Petteristä, mutta tän hetken suosikiks on melkeinpä nuossut Usko Eevertti Luttinen :D:D tai tai tai... Leena Hefner-Herpeenluoma.


Mukavaa viikonloppua!

15 kommenttia:

  1. Eksyin toisen blogin kautta tänne ja ihastelemaan harmonista kotianne. Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun eksyit ja tervetuloa eksymään uudelleen <3 monia blogilöytöjä meikäläinenkin on tehnyt samalla tavalla :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niin ja piti tietysti toivottaa pikaista paranemista, mutta väsyneenä tuntuu yksinkertaisetkin ajatukset tipahtavan heti pois ; )

      Poista
  3. Annukka,
    kiitos <3 eiköhän se tästä taas lähe kunto parempaan päin. Tiedän tuon tunteen :) kaikki tuntuu ylivoimasen hankalalta väsyneenä.

    VastaaPoista
  4. Kymmenes päivä influenssan kurimuksessa menossa täällä päässä. Ilman Otrivinia en olisi minäkään tukkoiselta nenältäni saanut nukuttua, mutta se suihke onneksi saa yön ajaksi hengen kulkemaan. Telkku ja netti ollut kavereita täälläkin viime päivät...tosi tylsää, mutta eiköhän koiteta pikaisesti parantua molemmat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tuo Otrivini olis varmaan mulle kans passeli, nukkuminen on meinaan ollu hieman hankalaa. Nyt avokki toi mulle mentol & eukalyptus Finrexiniä joka avaa kyllä nenänkin samalla :) Tosi tosi tylsiä päiviä on täällä kans vietetty. Nyt nopsaa takasin kiinni normiin, eikö vaan? :)

      Poista
  5. Tulin toivottelemaan pikaista paranemista ;) !
    Tiiätkö, mullekaan ei nouse kuume. Korkeintaan joskus ihan vähän lämpöä.. Sama juttu Peipposella. Se on nyt ihan kunnon räkätaudissa, mulla vaan hirveä kurkkukipu, tukkonen ja pönttö olo :( Ja meillä kans nukuttu muutama yö tosi heikosti... Mutta sanottakoon, että mekin oltiin tosi pitkään terveitä ennen tätä...joskushan sen on flunssankin tultava ;)
    Ihania noi sun ostokset! Naulakko on tosi kiva ja tommosen pienen liitutaulun voisin ottaa meille kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa <3

      Juu no mulla just sama. Pääkoppa lukossa ja tukkonen olo. Ostin kaupasta jonku tupla nessupaketin ja ajattelin, että ne riittänee pidemmäks aikaa... taitanee olla pian loppu :D

      Yritetään päästä nopsaa takasin kiinni arkeen <3

      Poista
  6. Tulin vastavierailulle ja jotenkin näyttää tutulta, et olen varmaan käyny tääl aikaisemminkin. Ihana blogi sinulla, rupean lukijaksesi ehdottomasti. Pikaista paranemista, nyt tuota flunssaa tuntuu olevan liikkeellä kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli itellekkin sellanen tuntuma, että joskus aiemminkin vieraillu blogissasi :)

      Kiitoksia <3 eiköhän tästä taas uuteen nousuun päästä..

      Poista
  7. Ihania ostoksia. Etenkin RM:n pikkunaulakko on aivan ihana. <3
    En lukenut mitä muut ehdottelivat flunssan karkoitukseen, mutta höyryhengittelystä voisi olla apua. Pikaista paranemista! :)
    P.S Usko Eevertti Luttinen on mun suosikki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höyryhengittelystä olis hei varmaan apua, täytyypä testata! onneks flunssa on jo parempaan päin :)
      Meikäläinen ei ollut aiemmin täysin tajunnut noita Usko Eevertti Luttisen juttuja, ennen kun avokki niitä alkoi kääntelemään :D

      Poista
  8. Noni, ei mun ostolakkoisen saisi kattella tälläisiä ihania ostoksia!
    Hih. Usko on mun suosikki putouksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itellekkin se ostolakko ei olis pahitteeks :D osais arvostaa ehkä niitä ostettuja tilpehöörejä enemmän. Usko on kyllä ihan paras! :)

      Poista