maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappu tunnelmia

Hei!


Vappu päivä edessä... tarkoitus olis lähteä katsomaan vähän menoa vapputorilla ja mennä ostamaan pakolliset metrilakut :) Eilinen meni rauhallisissa tunnelmissa kotosalla. Mitens muilla, tuliko juhlittua sen erikoisemmin?

Terassin laitto on myös vihdoin alkanut. Terassi kalusteiksi valikoituikin sitten jotain ihan muuta, kun valkoiset polyrottinki kalusteet. Päädyin sitten lopulta mustiin metallisiin, eli täysin vastakohtaisiin.. Niiden helppo huolto ja toivottavasti pitkäikäisyys houkutti. Öljyämistä eivät ainakaan kaipaa ;D

Kerroinko muuten jo tuon karvaturri Carmenin voinnista? Me vihdoin ja viimein koira saatiin lekurille ja löytyihän sieltä kaikenlaista. Molemmista etujaloista löytyi Panosteiittia niin kuin vähän arvelin ja keuhkoista löytyi myös tiivistymää (mahd. allergisen reaktion aiheuttamaa.) Nyt on neidillä kortisoni ja ab-lääkitys päällä ja toivotaan niiden auttavan. N. 2 vkon-1kk. päästä olisi uusinta kuvaus keuhkoista. Neidin voinnista en osaa sanoa onko parempi vai ei. Läähättely on yhä jatkuvaa... kipulääkettä kun ei voi syöttää yhdessä tuon kortisonin kanssa.


Terassi on vielä alkuvaiheissa, mutta näyttää nyt tältä. 
Orvokkeja ja muita sään kestäviä
kukkia olis tarkoitus päästä
hastraamaan mahdollisimman pian.


Vielä näyttää aika tyhjälle... vanha varjo pitää
kiikuuttaa myös pois.


Pitihän tuo ruukkukin käydä hakemassa lopulta


Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin.


Makoisaa vappua kaikille!



maanantai 23. huhtikuuta 2012

Mun maanantai + haaste

Heippa!


Maanantait on normaalisti kamalia! työviikon aloitus ja kaikki tuntuu vapaan viikonlopun jälkeen kurjalta. Toisin oli tänään.. heräsin aamulla ihanaan auringon paisteeseen ja omaan työpäivääni olin tosi tyytyväinen, tein jälleen tauon jälkeen tulosta :) Äsken tultiin piiiiitkältä 1 1/2 tunnin koiralenkiltä ja nyt vaan istutaan ja relataan <3

Viikonloppuna tein ihan mielettömän löydän, ainakin omasta mielestä ;) oon monesti toisten kirppari löytöjä kadehtinut, kun ikinä en oo bongannut RM tavaroita kirpparilta. Nyt tuli poikkeus sääntöön ja löysin ihanan valokuvakehyksen 7 eurolla. Ei ehkä ihan käytännöllisimmistä päästä, koska tuohon menee tuollaset pikkuset ns. passikuvat, mutta niin kaunis on muutoin <3 Tuohon on vielä kuvat laittamatta, ehkäpä noista arvaattekin. Mihinkäs muualle kun vitriiniin päätyi tuo.


Sain Jenniltä blogista Keski. kivan haasteen. Kiitos Jenni <3
En ookkaan tähän törmännyt aiemmin. Sain Jenniltä virtuaalisesti 500 egee tuhlattavaksi. Niin hankala käsittää tuo virtuaaliraha, saisinko puhtaana käteen? ;)
Mulla on vaan ajatukset jo kesässä ja terassikalusteissa, joten enköhän mä niihin tuhlaisi. Ajankohtaiseksi tulee pian hankkia uudet terassikalusteet  ja polyrottinkia ne pitäisi ehdottomasti olla. Jotenkin tummat polyrottinkiset kalusteet tuntuu ajateltuna tukalilta. Auringon paiste ja hellepäivä ja istahtaa sen jälkeen tuollaselle tummalle tuolille, palaako persus? ;D joten valkoisena kiitos!


Napoli muovirottinkiryhmä 459 euroa


Kauniit Harmaja-lyhdyt kaveriksi terassille 39,90 euroa.



Olipas tylsät ostokset. Noh, tällä hetkellä päällimäisinä mielessä.
Molemmat tarjoaa HobbyHall.

Kaikille blogini lukijoille annan haasteen eteenpäin. Olkaapa hyvät!


Rentouttavaa maanantai iltaa kaverit!

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Tilpehööriä vitriiniin

Ihanaa lauantai huomenta kaikille!


Tervetuloa kaikille uusille ihanille lukijoille <3

Eipäs oo meikäläisestä taas viikkoon kuulunut. Pahoittelen, mutta nyt oon taas back :) Työviikot vierähtää niin nopsaa ohi, ettei mukana meinaa pysyä. Toisina päivinä sitä oikeesti miettii, että mikähän päivä tänäänkin on? Onko tuttua? :D Meillä oli niin hauska iltama töistä torstaina, että poskilihakset oli kipeenä vielä seuraavana päivänä. Tuollasia sais olla kyllä enemmänkin, ne on kuitenkin tosi tärkeitä sen yhteisen hyvän työilmapiirin luomisen kannalta.

Tänään ois tarkoitus lähteä messuilla käymään. Jos sieltä vaikka löytyis jotain kotiin tuomisia? Seurasko joku muu eilen The Voice Of Finlandia? Mitä piditte voittajasta? Mikko Sipola oli mun suosikki kokoajan. Ihana raspikurkku ja eihän ulkonäössäkään mitän vikaa kai ollut ;)



Pöytään piti vaihtaa hieman uutta liinaa. Haaveissa olis
uusi keittiön pöytä ja tuolit. Koskahan
sitä haavetta toteuttais?



Mä oon rakastunut tuohon mun tähtikannuun <3



Bongasin sen Prismasta. Voiko suloisempaa olla?
Ihana väri ja tuo feikki maalin kulutus <3



Tänään olis tarkotus päivitellä taas illemmalla blogin ulkonäköä. Multa löytyy taas ideat ja avokki pääse
toteuttamaan niitä. Mä oon niin surkea photoshopin ja 3d maxin käyttäjä.

Mukavaa lauantaita kaikille!

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Lazy sunday

Moikka!

Laiska sunnuntai tiedossa! käytiin eilen hieman viihteellä pitkästä aikaa tuttava pariskunnan kanssa, oli kyllä super ilta :) Oltiin ensin hohtokeilaamassa. Mulla oli siitä huonot muistikuvat viime kerralta, kun keilat ei kaatunut niin kuin olisin toivonut. Eilinen oli kyllä taianomainen, koska meikäläinen teki kaatoja toisensa perään :D avokkikin oli ihan leuka auki, että menin senkin voittamaan. Hah ;)

Eka tili muuten tuli ja tais jo mennäkkin. Mulla on taipumus olla aika taitava rahan kuluttaja, onko muita kohtalotovereita linjoilla? :) Miten sitä osaakin ja löytääkin kaikkea niin turhaa tavaraa. Noh, jotain järkevääkin kyllä sain ostettua... kauan haaveilemani vitriinin. Vitriinin kokoaminen ei vaan lähtenyt ihan liikkeelle niin kuin olisin toivonut. Paketista ei nimittäin löytynyt sitten sitä ensimmäistäkään ruuvia tai mutteria. Aika normia on, että paketista puuttuu muutama ruuvi mutta, että kaikki?? No onneksi se saatiin sitten kasaan seuraavana päivänä.  Koristukset sinne on vielä hieman hakusessa... tarkoitus olisi ainakin
GG:n astioita sinne ostaa.





Tämä vitriini oli se kakkos vaihtoehto. 
Ykkönen oli hieman
liian hintava meidän kukkarolle.


Ja keittiöön on vaihtunut vetimet. 
Tarkoitus oli myös laittaa lattialistat, mutta mä
niin taitavasti kulutin sen rahan kaikkeen muuhun... listat
vielä odottakoon.
Tykkään kyllä tuosta kontrastista, mutta onko
liian kylmä ja kolkko?



Nyt jos jaksais hieman siivota ja sen jälkeen koirien kanssa reippaalle lenkille. Ilemmalla leffan
katselua ja kotoilua <3


Rentouttavaa sunnuntaita!

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kerrankin ihana maanantai

Heippa!


Maanantait on kaikista pahimpia, paitsi tänään....normaalisti tämä päivä on se, jolloin nostetaan ankkurit ja ajelehditaan taas kohti uutta satamaa. Nyt sai nukkua pitkään ja sen jälkeen pohdiskella, että mitä mieleistä sitä tänään puuhaisi :) Tämä pääsiäisloma on tuntunut niin mielettömän pitkälle, kyllä taas jaksaa työskennellä! :)



Makkarista löytyy nämä.. tuollaista naulakkoa havittelen
myös eteiseen.. hieman pidempänä
versiona.


"avokin työhuoneeseen" oon saanut roudata nämä
tilpehöörit. Toistaiseksi
se on antanut näiden olla siellä.


Tämän päivän kirppislöytö. Normi lankun pätkä ja 
kynttiläkupit tai vastaavasti esim. yrttikupit
tekstillä "candles in the wind". Taustalla komeilee
myös avokin kaverilta saatu
espresso keitin, jota
kumpikaan meistä ei toistaiseksi osaa 
käyttää :D



Huomenissa palaillaan taas sitten työn touhuun. Taas on lyhyt viikko onneksi edessä :)


Mukavaa alkavaa työviikkoa kaikille!

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Tulppaaneja ja pajunkissoja

Heissan!


Meidän pääsiäinen on tähän mennessä mennyt sukuloidessa. Onneks sukulaiset asuu kaikki tässä pienen matkan säteellä, joten ei tarvi lähteä kovin kauas autoilemaan. Tää on ollut taas sitä luxusta, kun on saanut istua valmiiseen pöytään.. nams ;)

Ostettiin eilen narskuja tuohon etuovellekkin, saas nähdä kuinka ne siinä menestyy... voipi olla, että aika nopsaa ne heittää tuossa veivit, vielä ehkä liian vilponen niiden selviytymiselle?



Ukkokulta metsästi mulle kaikista suurimmat
pajunkissat <3


Meidän neiti alkaa olemaan jo aika suuri :)
havahduin eilen siihen,
että ikää tulee ens kuussa
vuosi. Aika vierii....



Tämä päivä jatkuu taas sukuloiden... maanantain haluan kyllä jo olla kotosalla ja valmistautua uuteen
neli päiväseen arkeen :)


Heissuli vei ja ihanaa sunnuntaita!



torstai 5. huhtikuuta 2012

Huili loma

Heippa!


Kyllä tuntuukin mahtavalle jäädä 4 päivän pääsiäislomalle! <3 Tulee mukava hengähdys tauko kun tuntuu, että uusi työ on viime aikoina vienyt kaiken jaksamisen. Pikku hiljaa pääsee uuteen työhön paremmin ja paremmin sisään ja ajatelkaas, että meikäläinen jaksoi muka eilen tarttua töiden jälkeen imuriin ja mopin varteenkin :) Tästä päivästä jäi kyllä muutenkin niin mahti fiilis, kun oli vaan 5 h työpäivä ja tuli ihan mahtavia onnistumisen tunteita työrintamalla.

Nyt sitten rauhotutaan pääsiäisen viettoon... haaveilin ensin, että olis ottanut kimpsut ja kampsut matkaan ja lähtenyt esim. kylpylälomalle, mutta tällä kertaa taitaa pääsiäinen mennä ihan kotosalla. Eipä kai se paha näinkään ole? :)



Pääsiäisen virkaa hoitaa tällä hetkellä helmililja,
rautalanka koppa ja suklaat <3
kenenköhän suuhun nuo suklaat
lopulta päätyykään?


Muutama uusi valokuvakehys juuttinarulla
ja mistähän muualta kun 
MiniManista.


Rakastuin tuohuon herätyskelloon,
by MiniMani.



Kaikille ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä, lupa on taas herkutella!

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Weekend

Heipulis!


Näyttää nää mun blogikirjoitukset nykyään aina sijoittuvan viikonlopuille :) useamminkin olis ihana postailla teille, nyt tällä hetkellä se tuntuu vielä vaan mahdottomalta... jospa mä vielä skarppaan tässä kevään ja kesän tullen. Mua hirvitti tää tuleva takatalvi, mistä lehdissä poristiin ja uutisoitiin. Onneks se ei ollut ihan niin paha mitä odotin. Tupruttihan täällä lunta toissa päivänä ja eilen illalla, mutta se oli niin  vähästä, että päiivän paiste korjas tilanteen. Niin mahtava herätä aamuisin auringon paisteeseen. Tuntuu, että olis vihdoin heräilemässä talvikoomasta, ihanaa!! <3

Eilinen oli muksa päivä, kun käytiin avokin kanssa vähä shoppailemassa ja syömässä uutukaisessa ravintolassa. Oli muuten sika hyvät ruoat! buffet pöytä salaatteineen, lounaineen ja jälkiruokineen... ja hinta oli vaivaiset 10 euroa. Todella hyvät valimoimat löytyi jokaisesta pöydästä. Suosittelen poikkeamaan Cafe Rondossa, jos tänne päin eksytte :)

Hemtexistä kahmaisin mukaan tuon patakintaan ja keittiöpyyhkeen.


Mua niin häiritsee tuo puuttuva ovenkahva, aarrg :D



Oon saanut muuten muutamista blogeista -Kaunis blogi tunnustuksia, kiitos teille niistä <3 lämmittää todella mieltä!! Teillä myös todella kauniit blogit!
Tunnustukset tulivat blogeista:

Tunnustuksen laitan eteenpäin viidelle kauniille blogille, jotka ovat:

Edellä olevia blogeja kun katselen, niin huokailen itsekseni niiden kauneutta <3

Uusia lukijoitakin on tullut taas muutamia lisää, LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Tänään pitäiskin sitten jaksaa siivoilla. Onko muille sunnuntai siivouspäivänä tuttu? :) Nyt aamupalalle ja sit luuttu heilumaan.


Rentouttavaa sunnuntai päivää jokaiselle!