lauantai 25. elokuuta 2012

Syksyn hämäriin

Taas tulis uutta postausta :) kävin erehdyksissäni kääntymässä eilen taas Minarissa, ihan muissa asioissa. Mitä mä sieltä taas löysinkään? Niin kauniita peurapää patsaita kullan värisinä Toistaseks mukaan lähti vaan pienempi versio ja tietysti uusi lyhty.



Tuonne ne päätyivät..


Onko minkälaisia suunnitelmia viikonlopuksi? Mä tästä piakkoin lähden viettämään vanhempin hääpäivää ja isäni 55-vuotis päiviä.


Ihanaa lauantaita!





perjantai 24. elokuuta 2012

Kirppis löytöä

Tuossa kolmea huimaa lomapäivää vietellessä ehdin myös saada jotain aikaiseksi mökkeilyn lisäksi. Kävin tekemässä kirppiskierrostani ja tein myös muutaman kirjalöydön yhteydessä ihanan sisustuslöydön <3 Ihana simppeli seinähyllykkö kera ruosteisten pidikkeiden. Joku ahkerampi ois tollasen hetkessä tekaissut itsekkin, mutta laiskana ennen ostin toisen tekemän :) Tuohon se nyt ainakin hetkellisesti päätyi, paras paikka hetken
mietittyäni.



Tuossa näkyy himmeänä tuo uusi päätytapettikin, 
lamppuun en ole tällä hetkellä
tyytyväinen. Avokin (virhe) valinta, aarg!



Tilpemähöörejä....





Tuo muistitaulu on myös uusi ostos, minarista.


Ihanaa viikonloppua kaikille! täälläkin jo hiukkasen paremmilla fiiliksillä :)


tiistai 21. elokuuta 2012

Summertime sadness

Täällä on elelty hiljaiseloa viimeiset parisen viikkoa. On oltu hieman huonoilla fiiliksillä koko tuo aika. Meikäläinen on ollut todella ahdistunut ja stressaantunut. Ei sen kummempaa syytä, kaikki on hyvin niin kuin pitääkin... uudesta työstä luon vaan itselleni suuria suorituspaineita! meillä on tarkka seuranta ja tavoitteet joihin pitäisi yltää kuukausittain. 5 kk. oltuani olen sitä mieltä, että kaikki pitäisi jo ns. handlata. Tiedän kyllä, että pyöreesti tuollanen vuosi on aika jolloin voi lähteä miettimään ja pohtimaan mitä kaikkea on oppinut ja mitä pitäisi seuraavaksi opetella. Tällä hetkellä vietän mun 3 pv:n kesälomaa, joten nyt on ainakin hetkellisesti ahdistus tiessään :)

Millä te lievitätte hetkellistä ahdistusta?

Mitähän uutta sisustus rintamalla. Piipahdin tänään Jyskissä ja löysin uuden omasta mielestä ryhdikkään päiväpeiton. Syksyä kohti kun mennään, niin saa olla jo hieman tummempaakin.



Tyynyt vaihtaa taas paikkojaan...



Verhot on myös uudet. Kuvasta ei kyllä niitä kovin erota.



Lomasuunnitelmissa ei sen kummempia. Tänään elokuviin, huomenna kylpylään ja mökille loppu ajaksi. Tarkoitus oli lähteä tekemään pientä kotimaan matkailua, mutta tällä hetkellä kukkaron nyörit ei anna myöten.  Pääasia, että on loma!


Aurinkoista viikkoa lukijoille!

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Sateinen viikonloppu

Tästä viikonlopusta odotin aurinkoista kera kivojen suunnitelmien. Viikonloppu jäänyt ainakin tähän mennessä harmaaksi ja sateiseksi. Eilen sitten suunnattiin pieni muotoisille shoppailuille, syömään  ja kirppikselle. Ainot bongaus oli yksi paita, joten saalis jäi pieneksi. Vielä 2 viikkoa ja sitten on mun 2 päivän lomavaparit :D eipä noilla kovin juhita.. jos siihen jatkoksi sais yhden palkattoman niin, että viikonloppu jatkuisi 5päivää. Katsotaan mitä saan sumplittua :) kotimaan matkailua olis houkutus lähteä tekemään.

Yritin teille kuvailla myös tuota rappua... menee aika hankalaksi! yläosassa on tosiaan valkopohjainen tapetti hopeisillä ornamenttikuvioilla. Valoa vasten vasta pistävät silmiin. Kuvaus saldo tuosta jäi
vähäiseksi.



Aiemmin löytynyt home-kyltti vitriinin päälle.



Yksi avokin tuliaisista helsingin reissulta.
H&M kortistetyyny.



Pientä vihjettä rapusta. Kuviollinen tapetti ei tästäkään näy.
Ylhältä hankala saada kunnon kuvaa edes siitä.



Tuliaisia... Hope kynttilä



Pikku sydämet lisätty tuolin selkämyksiin. Tekstit
tack ja kram :D



Meidän neiti halus mukaan kuviin <3


Ja sellanen kuva pläjäys tällä kertaa. Kuinkas muiden viikonloppu? Menikö plörinäksi sateen takia?


Ihana sunnuntaita joka tapauksessa!