perjantai 27. syyskuuta 2013

Makkarin syksyä

Perjantai ja saikkupäivä. Heräsin aamulla kamalaan kurkkukipuun ja nuhaseen oloon. Eikun mittari kainaloon ja lämmintä juotavaa. Lepäillessä menee tämä päivä sitten. Oltiin viime viikonloppuna häissä ja tuli sitten hetken mielijohteesta reippailtua kotiin 6km korkkareilla, joista valittelin häihin lähtiessä ettei näillä kävelystä tule mitään :D samassa taisin sitten hieman kylmää saada ja siitä tämä nuha.

Tilailin Ellokselta uusia tekstiilejä makkariin syksyksi. Tuommonen lämpimän harmaa päiväpeitto oli hakusessa. Meidän talossa vaihdetaan parhaillaan ikkunoita. Kaikki vanhat ikkunat lähtee tieltä pois ja saadaan uudet hienot valkoisineen pokineen ja rullaverhot tulee valmiina välissä. Aiemmin ollut tuollaset ikkunan päällä olevat pölyn kerääjät. Ens viikolla saadaan vaihtoon vihdoin omat ja muuttaa kyllä koko talon julkisivun ulkonäköä ja varmasti sisälläkin aivan eri näköistä. On tullu kiitettävästi välteltyä ikkunoiden pesua kun tiesi, että on remppaa tulossa.


Tuo lipastohan muutti tuohon
olkkarista, pois puusohvan
tieltä...







Viime aikoina on ollut kiva lukea myös uusien/ "hiljaisten" lukijoiden kommentteja boxissa. Pitäkäähän jatkossakin ääntä itsestänne. Kiva tietää ketä kaikkia siellä ruudun toisella puolella seurailee blogia. Kiitollinen olen jokaisesta kommentista ♥

Mukavaa viikonloppua!

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Vihdoin oma puusohva

Mun pitkään jatkunut etsintä palkittiin eilen, kun roudasimme kotiin tämän ihanuuden   Tämä löytyi netistä ja vieläpä aika edullisesti. Puusohvat tuntuu olevan aika kysyttyjä tänä päivänä ja aika monesta pyydetään hieman ylihintaakin. Mä olin ensin ajatellut näyttäväni tuolle heti valkosta sutia, mutta en tiedä raaskinko sittenkään raiskata vanhaa huonekalua valkoisella maalilla? Hieman ehkä häiritsee tää olkkarin monivärisyys tällä hetkellä.

Mies on jo kypsä mun lomailuun :D on sitä mieltä, että mä saisin jo mennä takas töihin. Käy kuulemma sille raskaaksi tämä... no ollaanhan me parit huonekalut roudattu sisään, muutamat ulos ja kannettu mm. helskutin painava lipasto yläkertaan. Mä jo heitin sille, että vaihdettaisiin tuo tapetti takaseinältä seuraavaksi, ei se tainnut vielä innostua. No hiljaa hyvä tulee vai miten se meni :)




Laitoin facebookin kirpparille kaiken ylimääräsen
myyntiin ja sain kivasti tilaa tälle. Makkariin
muutti iso lipasto tältä seinältä, se passaa
sinne hyvin.


Muutama oravatyynyt lähti kans mun matkaan :D
mä olen näitä kuolannut Jyskistä ja 
eilen kun käytiin hakemassa patjat
tähän sohvaan, niin sujautin salaa 
ostoskoriin..


Mukavaa torstaita, palaillaan taas pian!

maanantai 16. syyskuuta 2013

Uutta kotiin..

Eka lomapäivä on mennyt pienen kotimaan matkailun merkeissä. Laitettiin aamuksi herätyskello soimaan ja suunnattiin kohti Keskistä. Onko kuinka moni käynyt tuolla? Keskisten kyläkauppa sijaitsee Tuurissa, pohjanmaalta sinne ajaa sellaset parisen tuntia. Ihan ok paikka pistäytyä kerran vuodessa. Saman katon alta löytyy kaikki tarvittava! Usein sieltä tulee jotain poimittua mukaan. Tällä kertaa muutama uusi juttu kotiin, vaatetusta syksylle ja meikkejä.

Täällä tas vaihteeksi pohdiskeltu blogin tulevaisuutta. Blogi ja blogiyhteisö on mulle tärkeitä! tätä kautta olen törmännyt upeisiin ihmisiin ja blogeihin. Blogin kirjoittaminen on omaa aikaa ja ajatusten purkua. Joskus olen miettinyt, että pitäisikö blogi laittaa vain kutsutuille lukijoille... avoimena kaikille blogi pysyy vain ns. tyhjänpäiväisenä, pintaraapaisuna omista ajatuksista.  Tosin blogin pääpaino on sisustaminen, eikä siitä kovin syvällisesti voi kirjoittaa. Näitä asioita varmasti moni muukin blogin pitäjä pyörittelee päässään...



Syysiltoihin ihana lämmin ja pehmeä
torkkupeitto. Jäi ärsyttämään,
kun en napannut mukaan 
muutamaa tyynynpäällistä
enkun lipuissa...



Keittiön pöydälle uusi kaitaliina.
Kattelin samalla kuosilla
laskosverhoja, mutta ei
ollut oikeata kokoa..

Verhot edelleen syksyksi hakusessa.


Mitä teille kuuluu? 

Tunnelmallista maanantai iltaa ♥

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Lomailun makua...

 Ja kesäloma nro. 2 on alkanut. Kyllä vaan oli hyvä idea pitää viikko lomaa myöhemmin... vaikka sillon kun kesäloma nro.1 oli lopuillaan otti päähän :D Mietiskellään vielä mitä kaikkea tässä viikon aikana ehtisi tehdä. Avokilla ei periaatteessa ole lomaa, mutta jos painaa hommia kahta kovemmin alkuviikosta, niin puolita viikkoa voitaisiin kadota toisaalle. Mä niin haaveilin pääseväni parin päivän lomalle Roomaan, Nykkiin tai Kroatiaan.. mutta joudun niistä unelmasti tällä kertaa luopumaan, koska budjetti tällä hetkellä ei anna periksi. Vaihtoehtona sitten mietittiin pari yötä Tallinassa, jos sinne pakkaisi kimpsut ja kampsut ja katoaisi keskiviikkona. Sitten vielä ehtii mökkeillä ja viettää sukulaisten häitä viikonloppuna.

Tuo tuikku raastinrauta oli ihan pakko
napata mukaan
 markettimatkalta..



Ekan loma illan syömisiä, aina 
hyvää!


Mitä te laitatte yleensä torttillan
väliin?



Monettakohan viikkoa mä itken jo kamerani perään. Kyllä tympäänyttää niin kovasti tuo Gigantin huoltopalvelu, argg!

Toivottelen mukavata viikon alkua ♥

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kuvatuksia

Niin se viikonloppu vaan taas meni. Arki koittaa viikoksi jonka jälkeen lomaillaan viikko. IIIHANAA!  ei vielä sen kummempia suunnitelmia. Avokin serkun häitä juhlitaan silloin viikonloppuna muutoin sitten mökkeillään, nautitaan ja keräillään voimia kohti syksyä. Viime viikko meni koulutuksessa ja sanotaanko näin, että loma tulee todella tarpeeseen. Alla kuvatuksia kännykän kätköistä, joskus näidenkin pitää päästä näkymään.


1. Iskän synttäreitä viettämässä 2. Vaasan ravintolapäivillä erään pihakahvilan tarjonnan parissa 
3. Mökillä nauttimassa iltamaisemista 4. Jälleen kerran herkutellaan äiskän luona



6. Kesäinen salaatti, hyvää oli! 7. Bloginurkkausta kotoa, kumpa oppisi vielä tuosta bloggailemaan
8. Söpö kyltti ravintolapäiviltä. Oli muuten herkullinen keitto, kiitos! 9. Uusi tuunaus kotiin



Eipä muuta, mukavaa alkavaa viikkoa
 ♥

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Muutama otos...

Onko se tämä alkava syksy vai mikä, ,kun olo on niin väsynyt? Tosin töissäkin on muutosten ajat menossa ja ensi viikko meneekin tiistaista perjantaihin koulutuksen muodossa. Viikko koulutusta, viikko töitä ja sitten vihdoin... VIIKKO LOMAA!! :) yhdet häät silloin juhlittavana ja lisänä sitten toivottavasti pientä kotimaan matkailua. 

Mun postailut on viime aikoinakin jääneet niin nolosti vähiin. Meillä on kamera edelleenkin huollossa. Se itseasiassa jo tuli kertaalleen takaisin. Muuten oli ihan ok, mutta tarkennus ei toiminut ja yksi nappi oli irti pohjastaan. Kävi oikeen ruotsissa asti ja tuli kehnompana takaisin. Taitaa mennä pian järkkärin ostoksi tämä touhu. 

Me ollaan avokin ja koirien kera mökkeilty koko viikonloppu. Kyllä se tekikin taas vaihteeksi gutaa. Niin sikeesti saa nukuttua meri ilmastossa ja koiratkin nautiskeli vapaudesta. Käytiin me sitten lauantaina tankkailemassa Amarillossa ja kävin istuskelemassa kampaajan tuolissa. Oli tarkoitus vaan tasata hiuksia, mutta se touhu menikin sit lopulta värjäilyksi. Olis hermostuttanut, jos ei olis saanut laitettua koko päätä kerralla kuntoon.

Mä valtasin meidän tietsikkahuoneen, kun avokki roudasi sen kamat pois toimistolle..pientä esimakua alla. Sain Gigantista jonkun ärsyttävän kehnon kameran tilalle, kuvat ei siis mitään parasta mahdollista laatua.





Hemnesin työpöytä ja tuoli
käytiin hakemassa
Ikeasta...



Siivoilin tuossa toissa päivänä kesäkukkia pois ja laitoin jo krysanteemeja tilalle. Muutama uusi ulkolyhtykin tuli hankittua.

Pimenevinä iltoina on ihana poltella tuikkuja ja lämmitellä filtin alla. Muutamia
syysvaloja on myös tullut jo laiteltua iltojen iloksi.

Mukavaa sunnuntaita