tiistai 31. toukokuuta 2011

Olohuoneen ilmettä ja sen tuunausta

Aamusta heti kävin Jyskistä tekemässä muutamia ostoksia. Divaanisohva sai vihdoin haluamani lampaantaljan kaverikseen pehmentämään ilmettä. Wc sai hieman uudistusta uusien säilytyskorien, käsipyyhkeiden ja teko orkidean merkeissä. Löysin myös makuuhuoneeseen ihanan ronttinkilyhdyn.

Olohuone on tosiaan aika pienehkö, eli myös tietokonetaso piti mahduttaa olohuoneeseen. Keittiö ja olohuone on käytännössä samaa tilaa, välissä on vain kapea seinä. Niin kuin varmaan heti huomaatte, niin tuolta maitokahvin väriseltä seinältä puuttuu jotain... siihen oli menossa iso valkokehyksinen peili, mutta koska kyseessä on lastulevyseinä ja peili on aika painava, niin päädyttiin nyt sitten siihen ettei siihen peiliä tule. Mahdollisesti iso kevyt taulu tai hyllykkö. Ehdotuksia?? :) Nuo kirsikan värisen puukaihtimet vaihtuu myös mahd. pian valkoisiin puukaihtimiin, tulee vähän valoisemman näköistä. Mahd. valkoinen nukkamatto toisi vielä lisää kaivattua valoisuutta. Löytyy muuten tuon seinänkin värinen nukkamatto kaapista, jotenkin olisi liikaa tuota maitokahvin väriä, vaiko mitä mieltä olette?Tämä lähtee tästä vetämään pinotexia terassilauteiden ja rappusien pintaan.
Aurinkoista päivän jatkoa!

3 kommenttia:

  1. Valkoinen matto kävisi tuohon ihanasti:) Minä kun rakastan sisustustekstejä, laittaisin tuolle seinälle sellaisen tai sittten kehystäisin jonkun ihanan tekstipätkän/runon:)

    VastaaPoista
  2. Kaunista jälkeä olet saanut aikaiseksi,ihanalta näyttää=)Valkoisen maton minäkin tuohon varmaan laittaisin...Iloa ja aurinkoa sinne!

    VastaaPoista
  3. Näyttää tosi kivalta, kylläpä olet saanut paljon kaunista aikaiseksi:)

    VastaaPoista