torstai 15. syyskuuta 2011

Black and white

Heipparallaa!
Viikonloppua kohti mennään taas, minkäslaisia suunnitelmia muilla on viikonlopun varalle? Me päästään juhlistamaan serkun kirkkohäitä, ihanaa <3 hyvät juhlat tulossa. Saan taas sen jälkeen sitten haaveilla ja suunnitella joskus tuhansien vuosien päästä tulevia omia kirkkohäitä. Serkulla on hyvä maku, joten tiedän että hienot juhlat kaikin puolin luvassa. Meidän pikku koiruli on alannut tekemään mukavia yllätyksiä. Muutamia kertoja nyt löytynyt joko sängystä tai sohvalta pissalätäkön jämät, todella mukavaa! milläs saat sen hajun pois? Tuntuu, että takapakkia on menty nyt tuon sisäsiisteys homman kanssa. Kuitenkin jo 4 kk. koira kyseessä, eikä vieläkään ole opppinut. Edellinen koirulimme oli periaatteessa jo sisäsiisti meille tultaessa 8 vko:sena.

Ellokselta tilaamani verhot saapui, love them! <3 lisäksi tilasin tuon puisen tekstin koristamaan ikkunanpokia. Hei ja jos joku ihmettelee, niin mattoja ei ole tuon korulin takia... ehkä me saadaan ne parin vuoden päästä takasin lattioille :D







Mitäs tämä on klikkaillut ikeankin nettikaupasta :D uuden vessapeilin... eli sinnekkin tulossa pientä muutosta. Pikku hiljaa hyvä tulee... juu ja tämäkin on alkanut haaveilemaan omakotitalosta. Joku ihana vanha puutalo, josta ei kuitenkaan tule riesaa olisi mukava. Pikku hiljaa voisi remppailla ja laittaa vuosien saatossa kotia kuntoon, kunhan saisi asuttavaksi sen ensialkuun. Vanhasta puutalosta haaveillessa pitää vaan olla mukana joku asiantunteva ihminen, joka tietää ja osaa katsoa kaiken oleellisen. Lisäksi tietysti arvioida hieman remppakustannuksia. Ikinä tiedä noiden vanhojentalojen kanssa, mitä lopulta ostaa jos ei kaikipuolin ole tutkailtu taloa näyttövaiheessa.

Tulipas lörpöteltyä :)

Ihanaa viikonlopun odotusta kaikille!

12 kommenttia:

  1. Hienosti sopii nuo verhot.
    Heh.. mun kaverilla oli kerran "siuaua"-koira, jolla oli tapana käyttää vieraiden kenkiä vessapönttönä.. aina silloin kun oli kakkoshätä.
    Ja kun vieraat nukkuivat lattialla, niin se kävi tyynyn päälle jalkaa nostamassa. :D
    Ihan sika-törkeetä :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköistä :)
    Maanvaiva:
    Kyllä ois miulla mennyt hermot moiseen koiraan :/
    Mut ihaniahan ne silti on :)
    Tuolleen kerrottuna kyllä kuulostaa hauskalta;)

    VastaaPoista
  3. Maanvaiva,
    No kyllä oli vieraanvarainen koira :D toivottavasti ei meille käy noin. Onneks on ollut vielä "vaan" pissalätäköitä, ettei sellasia ripasta kasoja.. niitä on hieman hankalempi saada hinkkailtua esim. sohvasta pois. Aarrgg! alkaa hermot kiristymään jo ajatuksesta :D

    VastaaPoista
  4. Enkelifani,
    Kiitos :) Maanvaivan kertomukseen vielä lisänä, että osaan kuvitella ettei sillä hetkellä ollut omistajasta kovin hauskaa :D juu eikä varmasti vieraista! :D:D myöhemmin aina kun ei oo hermot enää niin kireellä, niin osaa jo melkein nauraa niille asioille jotka on saanut sut hermoromahduksen partaalle.

    VastaaPoista
  5. Ei paljon silloin naurattanut, ei..
    Mä en koskaan suostunut enää nukkumaan siellä lattialla.
    Nyt se koira on muuttanut pois Suomesta kokonaan.. ja kuulemma ei enää sikoile, kun mitä nyt joskus vahingossa.
    Kaipa siitä on tullut aikuinen.. :)

    VastaaPoista
  6. Oi,häät on aina niin ihania! <3

    No eipä meilläkään 15 viikkoinen pentu ole 100 prosenttisen sisäsiisti.Esim. tänä aamuna oli pienet pisut lattialla. Joskus tuntuu,että alkaa mennä tosi hyvin,mutta sitten tuleekin takapakkia. Meilläkin yhdet pissit on tullut myös sohvalle.Noh päälliset sain pestyä,mutta sitä sisäosaa ei. Kyllä se siitä!:)

    Mukavaa viikonloppua,mie lähden ikeaan shoppailemaan!

    VastaaPoista
  7. Ihanat verhot :)! Meijän koissuli teki samaa, että pissaili sänkyyn ja sohvalle, eikä kyllä ollut kiva siivota! Koiramme oli silloin jo vuoden, osoitti ilmeisesti mieltään, pissas kerran mun päälle kun nukuin, mutta onneksi se loppui aika pian! Sitten talo-asiaa.. Aina kannattaa teettää kuntokartoitus, siinä ainakin tulee esille, jos talossa on kosteutta tai jotain muuta vikaa! Mukavaa viikonloppua :O)!

    VastaaPoista
  8. Älä murehdi koiran takia, kyllä se oppii...aikanaan...
    Meillä oli kotona vielä asuessani koira, joka myös 8-viikkosena lähes siisti. Usva-neidiltä sitten odotin samaa, mutta toisin kävi. Se pissi yksinollessaan ja joskus öisin vielä vuodenkin ikäisenä sisälle... Ja se kun on hirveä pelkuri, esim. uutena vuonna ihan paniikissa (siis nyt joku ajattelee, että se nukkuu sängyn alla tai jotain, mutta ei, PANIIKISSA...se tärisee ja läähättää holtittomasti, ei mene edes maaten koko uutena vuotena) niin vielä pari vuotta sitten pissi silloinkin keskiyön aikaan alleen... Kai se on koirilla niinkuin ihmisilläkin, että toiset on noissa asioissa nopeampia kuin toiset. Mutta jännä juttu on se, että Usva-neidillä on nykyään tosi rautanen rakko. Sillä ei ole aamuisin kiirettä ulos, nukkuis vaikka puoleen päivään... zemppiä ja hermoja sulle toivottelen silti siisteyskasvatukseen!
    Nättiä teillä olkkarissa :)

    VastaaPoista
  9. Hyvännäköiset on verhot!
    Meidän Moses kerran pienenä pissi sänkyyn (no, mitäs pahuutta se EI ois tehnyt...). Vanha oisko mummon vai marttojen vinkki hajun poistoon on ruokasooda... Hierot raikastettavaan tekstiiliin ja imuroit pois. Itse oon käyttänyt mattoihin ja sohvaankin vielä nytkin ihan vaan märän koiran hajua vastaan :)

    VastaaPoista
  10. Mukavaa lörpöttelyähän tuo oli ! Hyvät hankinnat olkkariin olet tehnyt!
    Me ollaan nyt asuttu 7 vuotta tälläisessa unelmassa, vanha puutalo, paljon remonttia, mutta lähettiinkin hommaan tolla asenteella että pikkuhiljaa tehää, eikä oo murheita tullu sen ihmeempiä vastaan.
    Aurinkoista viikonloppua ♥
    Riitta Kotipurosta

    VastaaPoista
  11. Maanvaiva,
    kaikki me aikuistutaan joskus, toivottavasti meidänkin koira oppii vielä tavoille :D

    Sarppa,
    Juu no tuntuu tosiaan, että täälläkin takapakkia vaan mennään. Meillä sohvassa ei edes pestäviä päällisiä :/ onneksi sohvan mukana joskus tuli paikallispesuaine, jolla eilen sitten iltamyöhälle sohvaa hinkkailin. Haju ei vaan tainnut lähteä ihan täysin. Sohvalla olleen lampaantaljankin sain heittää pesuun... saa nähdä tuleeko siitä enää kunnollista.

    Minna,
    On ne koirat vaan ihania. Jos mäkin osattaisin mieltäni pissimällä nurkkiin.. mitähän isäntä tykkäis :D:D Kuntotarkastus juu pitää kyllä teetättää taloon ensin.

    Liisa,
    Juu sama se koirillakin.. toiset meistä oppii vaan nopeammin ja toisilla on sitten hiukka liian pitkät piuhat :D Tuosta koiran uudenvuoden vietosta... jos on ihan kauhean peloissaan, niin suosittelen testaamaan D.A.P nimistä haihdutinta tai pantaa. Koita googlettaa :) meillä on ainakin toiminut tuolle toiselle karvakasalle.

    Johanna,
    Ruokasooda.. hhmm... täytyypä testata :) kiitos vinkistä. Mulla on jäänyt josatain syystä tuo vinkki täysin unholaan.

    Anonyymi,
    Juuri tuollaisesta haaveilen. Nyt olis taas yksi talo kiikarissa, mutta eihän tässä kamala kiirus ole sen talon hankinnassa. Tällä hetkellä mahdutaan hyvin vielä tähän rivari kaksioon, mutta ehkä vuoden parin päästä. Haaveilua tämä vaan :)

    VastaaPoista
  12. Pssst vielä :) Meillä on sulle jotain :)

    VastaaPoista