lauantai 24. maaliskuuta 2012

Fine kitchen

Heissan!


Laiska bloggaaja vihdoin ilmaantuu paikalle! Uus työ on vienyt kyllä täysin mehut musta. Arkena kun pääsee kotosalle, niin ulkoiluttaa koirat ja seuraavaksi kaatuu puoli kuolleena sohvalle. Oon kerennyt hieman kyllä seuraileen lemppari blogeja iltasin, mutta kommentointi on jäänyt vähälle... eiköhän se tästä, kunhan pääsen arkirytmiin kunnolla kiinni :)

Käytiin aamulla avokin kanssa Sweet Vaasassa aivan ihanalla brunssilla <3 oli hieman tyyris paikka, mutta hyvästä palvelusta, ihanan tunnelmallisesta paikasta ja herkullisista & kauniista annoksista maksaakin mielellään enemmän! tuli kyllä niin ähky kinkku-juusto kroisantista ja luonnon myslistä + jugurtista + hedelmäsalaatista, nams! Suosittelen, mikäli joskus satutte tänne pohjanmaalle. Olisinpas tajunnut ottaa kemeran mukaan. Kuinkas usein käytte ulkosalla syömässä? Jotenki sen on niin mukavaa vaihtelua istua vaan valmiiseen pöytään nauttimaan <3 me ollaan viime aikoina käyty kyllä ulkona syömässä melkeinpä viikottain.

Sateenkaaren taa on taas avannut vallottavan nettiputiikkinsa :) tämähän tilaili sieltä heti keittiöön pientä piristystä. Nimittäin tuon tarran oveen ja on oikees kulkaas tähdellä varustettu.

¨

Ja edelleenhän puuttuu ne lattialistatkin.
Kaikki pitäis vaan tehdä
samalla kertaa, ettei ne jää kokonaan.
Onko muilla kokemusta vastaavasta? :))

Ja huomaatteko jotain muuta?
Yhdestä ovesta puuttuu edelleen kahva. Kahvat
on jossain vaiheessa menossa vaihtoon. Tilalle suunniteltu
mustia takorauta vetimiä.



Tästä sitten kyläileen avokin siskolle. Tortilloja luvassa :)


Rentouttavaa viikonloppua joka iikalle!

28 kommenttia:

  1. Toivottavasti viihdyt uudessa työssäsi.
    Kiva tuo tarra jonka olet kaapin oveen laittanut :)
    Oikein mukavaa lauantaita sinulle.
    -Erica-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin jotain pientä piristystä tuohon keittiöön ja tuohon tarraan sitten päädyin. Löytyi kyllä kivan näkösiä tarroja muitakin, mm. kaunolla kirjoitettuja lyhyitä reseptejä:)

      Poista
  2. Tosi kivannäkoöinen tarra!
    Uusi työ kyllä alkuun vie mehut, tsemppiä!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vie se! vaikka on jo 2 vkoa takana, niin ei vielä ainakaan hellitä. Ens viikolla alkaa taas koulutusjakso, joten väsyä tiedossa ensi viikollekkin :/

      Poista
  3. Todellakin Fine kitchen, hieno tarra ja ihana keittiö teillä! Ja mä en ainakaan ois huomannut puuttuvaa kahvaa, ellet olisi maininnut. ;) Meillä oli niin, että edelliseen asuntoon laitettiin vikoja listoja kiinni juuri ennen poismuuttoa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Haahaa :D toivottavasti me saadaan listat kiinni ennen pois muuttoa :) ne tuppaa aina jäädä tuollaset pikkuasiat jos tekee rempan osissa.

      Poista
  4. Ei aina voi jaksaa bloggailla ja sehän on ihan fiiliksestäkin kiinni. Mut hei, kiva kun taas olet eetterissä <3

    Ihana tarra ja ihana keittiö!

    Leppoisaa lauantaita, mä tuhoan viikonlopun luvallista karkkipussia ja suklaapatukoita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiits <3 on kiva taas olla eetterissä :) kyllä sitä on tätä blogimaailmaa kaipaillukkin taas. Olis niin ihana postailla päivittäin, mutta tällä hetkellä se tuntuu mahdottomalta.

      Meikäläinen tuhos jo eilen sipsipussin ja poppareita. Tänään meni kulhollinen jätskiä napaan :D voi meitä herkkuperseitä :D

      Poista
  5. Ihania kuvia keittiöstä ; )
    Kyllä se alkuväsymys pian helpottaa ja jakselet sit taas bloggaillakkin. Sit se vasta mukavaa onkin, kun oln hetken pitänyt taukoo : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä sen huomaa, kun on ihana purkaa tänne tuntemuksia ja seurailla muidenkin blogeja pitkästä aikaa <3 toivotaan, että tämä tästä tasoittuu :)

      Poista
  6. Eiiiii enää keittiökuvia. Kuolen katkeruuteen joka kerta, kun näen tuon välitilan! <3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiiiii :D mut hei eiks se oo kiva, että saat tätä kautta ihastella noita laattoja? ;D

      Poista
    2. No on! Mut joka kerta viiltää niin pirusti sydäntä! :D Kamalaaa!

      Poista
  7. Ymmärrän hyvin jos työpäivän jälkeen ei jaksa ihan kaikkea. Minä joka olen kotosalla lasten kanssa päivät ja kuskaan ja touhuan ees sun taas niin olen myös ollut väsynyt tän viikon ja blogi on hiukan huonolla päivityksellä, mutta toisaalta eipä täälläkään sinänsä ole mikään muuttunut. Mutta ensiviikolla minä lupaan parantaa asennetta ja yritän ainakin päivitellä blogiani hiukan useammin :). Sinulle oikein ihanaa viikonlopunjatkoa ja tulevaa työviikkoa:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 eihän sitä aina voi olla niin aktiivinen blogin suhteen, eiköhän se innostus ja riemu tästä palaudu, kunhan totun tuohon työrytmiin. Tein aiemmin osa-aika työtä, eli vie hetken ennen kun totun noihin täysiin päiviin.

      Poista
  8. Mä niin tiedän tuon tunteen, me ollaan asuttu tässä nyt kohta vuosi ja lähes koko sen vuoden meillä on ollu valmiiksi sahatut listat valmiina, mutta mä en siltikään ole saanut niitä kiinni kuin ihan kriittisimpiin kohtiin. :D Pitäs vaan heti hoitaa kaikki tollanen alta pois, ei niihin sit myöhemmin huvita palata! :D
    Teillä on hurjan kaunis keittiö. <3 Ja tuo tarrakin sopii hyvin ja on niin niin nätti.

    Mä en tiennytkään että Sateenkaaren taa on taas auki! Marssinpa heti visiitille.. ->

    Rentouttavaa viikonloppua työntäyteisen viikon jälkeen! <3

    VastaaPoista
  9. Meidän listat odottaa vielä kaupassa, eli ei olla vielä päästy siihenkään pisteeseen. Teillähän on jo asiat hurjan paljon paremmin ;D

    Juu Sateenkaaren taa on kyllä meikäläisen yks lemppari nettiputiikeista <3 nyt taas tosiaan auki, kera uuden putiikin pitäjän ja ihanemmin tilpehöörein.

    VastaaPoista
  10. Ihana ja raikas keittiö :) Sopii hyvin tuo Five star kitchen tarra sinne! Pitäneepäs shoppailla itsellekkin joku kiva teksti keittiöön...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 juu kannattaa mennö tutustumaan valikoimiin :)

      Poista
  11. Kylläpä oiskin kiva päästä vähän ulos syömään! Ellei pizzantilausta lasketa niin ei olla pitkään aikaan käytykään. Pizzaa sen sijaan on tilattu paljonkin kun ei tässä muuttohässäkässä pysty mitään kokkaamaan :)
    Toi remppahomma ja kesken jääneet pikkujutut - niin tuttua! Tähänkin laitettiin näyttöön vikat listat paikalleen :D
    Tsemppiä töihin, kyllä se siitä väsymys helpottaa kun homma tulee tutuksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,mitens teidän muuttopuuhat edistyy?? :) malttamattomana odottelen jo ekoja kuvia :D

      Pizza on kyllä muuttohässäkässä niin perus, ihan must juttu :) eilen eile kyllä muutettu, mutta muilla hyvillä tekosyillä herkuteltiin pizzalla :D

      Kiitos <3 eiköhän se tästä iloksi muutu!

      Poista
    2. Ja väsyksissä kirjottelen mitä sattuu ja vielä vastaan omaan kommentiini :D

      Poista
  12. Täällä päästään ulos syömään tosi harvoin, kahden pienen lapsen kanssa ku ei noin vain lähetä... Ja voih, hyvin tuttua toi et jutut jää kesken. Nytkin meillä on ainakin kymmenkunta juttua työn alla. Meillä on autotallin teko kesken, sen ku saa valmiiks ni siellä voi sit tehä maalaushommia yms.. Jospa sitä sit keskeneräiset hommatkin edistyis!
    Meilläkin on keittiön kahvat hankinnassa. Mallia ei olla viel päätetty, takorautaiset kuulostaa kivalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaltahan se aina omasta mielestä kuulostaa, että hommia hoidetaan pikku hiljaa, mutta kun silloin ne passaa aina venymään. Yleensä mä oon sellanen kaikki ja heti ihminen :D avokkia saan tuostakin syyttää ;D

      Pienten lasten kanssa syömään lähteminen on varmaan aika haastavaa puuhaa. Tarvii varmaan varata koko päivän aikaa, että saa kaiken hoidettua mitä tarvii ja aikojen kanssa vekslailu on varmasti aika hankalaa.

      Me ihastuttiin tosiaan Class Ohlsonin takorautasiin mustiin vetimiin. Oli aika yllättävää, että sieltäki löytyi kivasti valikoimaa.

      Poista
  13. Moi! Blogissani on sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista
  14. Kiva tarra ja sopii hyvin paikalleen!:)
    Missäpäin tuo brunssipaikka on?! Vois vaikka joskus käydä!:)
    Mukavaa viikonloppua!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo brunssipaikka löytyy Palosaarelta, sisustus Säteen vanhoista tiloista. Löytyy Othello vastapäätä. Kannattaa käydä tutustumassa nettisivuilla :)

      Muksaa viikonloppua myös sinne <3

      Poista