perjantai 2. maaliskuuta 2012

Roosaa kevääseen

Hei!


Mulla on vaikka mitä kivoja uusia juttuja, mutta en jaksa kaikki alkaa erittelemään.. ehkä bongaatte kuvista. Noista verhoista ainakin lähti tuo roosa mukaan sisustukseen. En viitti sitä kuitenkaan ihan yltiömäisesti lisäillä huusholliin. Luulen, että toi isäntä kaikkois sillä lailla aika nopeesti :D

Kerroinko teille muuten jo mun äksedentistä mikä sattui tuossa muutama päivä sitten. Ei mulle, mutta avokin rakkaimmalle eli autolle ja kenenkäs muun kun mun käsissä. Sanotaanko näin, ettei ollu isäntä kovin innoissaan. Mä oon ajanut ajokortin hieman myöhemmällä iällä ja pääkaupunkiseudulla meidän asuessa pidin taukoa kokonaan ajamisesta, kun en uskaltautunut siellä auton rattiin. No vuoden tauon jälkeen taas totuttelin hitaasti ratin taakse ja siitä lähtien se onkin ollut vähä... noh.. sitä sun tätä. Kaikki ahtaat parkkipaikat, taskuparkit, ylämäki nousut jne... ei oo mun mieleen! Noh, tuos on sattunut auton kans kaiken näköstä pientä pitkin vuotta. Hävitin avaimen, irrotin vahingossa yhen panelin kun vetäsin lämppärin piuhan liian kovaa pois, lähin ajelemaan niin, että unohdin konepellin suojafiltin paikoilleen ja kas kummaa kun ajaessa tul yhtäkkisesti niin pimeetä, että hyvä kun en vetänyt ojaan :D
Toissa päivänä sitten olin lähössä hakemaan isäntää töistä ja meillä on tuollanen todella ahdas autokatos. Osaatte varmaan jo arvata? noh kolautin sitten aika railakkaasti toisen sivun siihen tolppaan. Maali lähti aika laajalti ja tulihan siihen pieni lommokin. Nyt sit maanantaina auto maalaamolle ja lisää menoeriä. Naurettiin tuos isännän kanssa, kun käytiin kilpailuttaas vakuutuksia kun ifillä oli sellanen bonuslisä kun loistokuski lisä. Ei oo vakuutukset mun nimissä ei :)



Tuolta sitten tuikkuja pikku hiljaa käyttöön.


                                         Huomaatteko jotain outoa? Meillä on viimeinkin matot
                                  lattialla. Carmenin eka juoksu loppui ja se on ollut  viimeaikoina
                                            täysin sisäsiisti. Toivotaan, että se onni jatkuu...


                                             Kunhan tulostelen näihin uudet kuvat


                                                    Jotain uutta, jotain vanhaa




                                             
                                             Uudet verhot kuvassa. Huonosti näkyy kun
                                                           kuvattu aurinkoon päin.




Mulla oli muuten muutama uusi haastekkin. Taidanpa laittaa ne myöhemmin. Tässä taitaa olla jo liikaakin tekstiä ja kuvia :)


                                                    Ihanaa viikonloppua!

27 kommenttia:

  1. Kiva kun olit jättänyt blogiini kommenttia!
    Kauniilta näyttää teillä. Roosa väri on näin keväällä ihan mun lemppari.
    No, onneksi se auto on vaan peltiä...Mä olen kans vähän arka kuski, oon kerran ollut kunnon kolarissa, kyydissä kylläkin, mutta sen jälkeen kaasujalka keveni.

    Kivaa viikonloppua!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin blogiisi mites muutenkaan kuin toisen blogin kautta :) tulen ehdottomasti jatkossakin visiteeraamaan!
      Mä olen toistaiseksi onneksi välttynyt auton kanssa pahemmilta kommervenkeiltä kuten kolareilta, mutta heti tulee mieleen pari kertaa jolloin ei oo ollut kyllä kaukana.

      Poista
  2. Voi että tuota autojuttua! Mulla on ihan sama juttu, että oon vasta myöhemmin ajanut kortin ja sitten se ajaminen jäi, kun oli niin helppoa olla ajamatta. Oon kanssa alkanut uudelleen ajaa, kun tytär syntyi ja helpommin pääsee paikasta toiseen, mutta kyllä omassa kyydissä välillä hirvittää. :D

    Aivan ihanan tunnelmallinen teidän olkkari! <3 Ja roosasta tykkään minäkin, mutta miehelle on jo liikaa tuikkukuppien roosa koristehiekkakin... En sitten edes ajatellut, että jonnekin muualle lisäilisin. Tai ehkä vähitellen salaa?! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä varottelen aina mun kyytiin tulevia, että "laittaakaapa ne vyöt kunnolla kiinni" :D kyllähän tuo helpottaa kun pääsee itse ajeleen, eikä tarvi aina olla pummaas kyytiä.

      Kiitos kaunis <3 Voi noita miehiä :D miks niiden pitää olla niin hankalia. Noh... pikku hiljaa hyvä tulee, eihän ne yleensä huomaa mitään uutta ja ihmeellistä ;)

      Poista
  3. KAunista <3 Roosa on kyllä ihku väri kevään tullen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Roosa on kyllä nyt niin <3 sopivissa määrin, ettei tuu Tuksu efektiä :D

      Poista
  4. Voi sentään, nuo autojutut on kyllä kurjia:( Tosi kauniilta näyttää olkkarissa. Minäkin olen nyt väriä tänne tuonut lisää ja kivalta tuntuu, etenkin tuo vanha roosa:) Meillä on neitosella myös ensimmäiset juoksut, enkä malttaisi odottaa, että ne jo loppuisivat;) Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Onhan ne kurjia.. jotenkin kummasti menee aina niin, että kun kerrankin olis hieman ylimääräistä, niin niille löytyy kyllä menoja yhtäkkisesti!

      Poista
  5. Ihanan keväistä.
    Hyvä, että juoksut on ohi. Täälä toivotaan, että naapurin nartullakin pian loppuisi. Nuorenpi jätkä ei meinaa millään pysyä pihassa ja alkaa uikuttamaan ulos jo ennen kuutta aamulla. Eli meillä on urosjuoksut ; D

    Hyvää viikonloppua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei.. mun täytyy myöntää yks juttu :D menin viime kerralla tottikseen tuon Carmenin kanssa, kun oli just juoksut alkaneet. Osaat varmaan arvata, että muutamilla tottiksessa olleilla uroksilla viirasi aika pahasti päässä :D emäntä ihmetteli kun ei millään jaksa poikia nakit kiinnostaa :)

      Poista
    2. Jeps, tuotahan se on.
      Olen kerran ollut näyttelyssä ROP-kehässä juoksusen nartun kanssa. Voit vaan arvata kumpi sen mittelön voitti. Ei jätkä meinannut liikkua minnekkään, kun piti sulotuoksuisen lyylin edessä kävellä.

      Poista
    3. Voi ei, no ei varmasti kuullut käskyjä! Mä pyörittelin vaan päätäni siellä sen näköisenä, ettei vika ole meidän :D

      Poista
  6. Voi eikä! Mä vähän villisti veikkaan, että ollaan ratin takana samaa maata. Minähän itse muutama päivä takaperin tutustutin miehen auton kyljen pihavajaan. Hupsis! Lunta oli pihassa järkyttävä määrä, ja yritin peruuttaa talon vierustalle. Painoin kovasti kaasua, mutta jumissa oli mersun perä. No yhtäkkiä ei enää ollutkaan, ja kaasu melkein pohjassa kylki räsähti vajaan. Itkuinen puhelu lähti miehelle kesken hänen työpäiväänsä, mutta vastaus oli tyypillisen rauhoitteleva "ei se mitään, ei siinä kuinkaan käynyt, kyllä sen saa korjattua sitten kun vaan jaksaa". Aww :D

    Ps. Nuo kehykset on ihanat! Kävin just tänään Minnarissa ruokaostoksilla ja ah, mitä ihanuuksia sinne olikaan tullut (mm. juurikin noi kehykset). Maltoin kuitenkin mieleni, ja jätin kaiken kaupan hyllylle. Ennätys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikä, mikä sattuma! Onkohan meidän nimellä joku paha karma? :D Olipas rauhallinen reaktio sun miehelläs :) kumpa täällä olis ollut samanlainen! mun mies on monesti mulle ilmotellutkin, että kaikki autoon liittyvä on sille todella todella tärkeetä. Toinen rakkaus mun jälkeen, toivottavasti siis mun jälkeen :D Mitähän muuta.. juu meinannut jo unohtaa, että oonhan mä kerran täräyttänyt talon pihavalonkin nurin. Seuraavana päivä oltiin sitten korjailemassa lampun asentoa.

      Jätit hyllyyn? :D eikä! mun tarvi mennä vielä seuraavana päivänä takasin kattoon, mutta sillä kertaa en sitten kaapannut mitään mukaan.

      Ei vitsi mua naurattaa toi yhteen sattuma! loistokuskeja molemmat :D

      Poista
    2. Mun tuuri huononi siinä vaiheessa, kun muutin tähän epäonniseen murjuun. Oikeasti. Tässä talossa on jotain yliluonnollista! Toisaalta ehkä Janikat ja autot ei vaan sovi yhteen? :D Ukkokullan harrastuksiin kuuluu autot, joten se ottaa asian melko vakavasti. Onneksi olin liikkeellä talviautorämällä. Mutta tämän jälkeen tuskin pääsen enää koskaan tuon yhden harrasteauton rattiin :D Muistin kyllä alahuuli polvissa saakka selittää, että kyse on huonojen sattumusten summasta: mulla on ollut kortti vain puoli vuotta, piha oli kolattu huonosti ja auto on ihan valtava farmari. Voi tietysti olla, että olen töpeksinyt useammankin kerran, mutta en-se-minä-ollut -valhe on mennyt vielä läpi. Haha.

      Joo, jätin hyllyyn! Aattele. Halpa-Hallia ja Minnaria on ihana kyllä tykittää, kun siellä on aina kaikkea huisin ihanaa todella edullisesti. Ehkä mä vielä eksyn tämän viikon puolella heräteostoksille.. :D

      Poista
    3. Hui tuo olis pelottavaa, että siinä talossa olis jotain yliluonnollista :D Mä luulen, että Janikat ja autot ei oo mikään unelma yhdistelmä, omien karvaiden kokemuksien perusteella :D

      Meillä kans farmari auto. Jotenki itelle tuottaa ongelmia sen auton kokoluokan hahmotus parkkitilanteissa tms. Avokki olis jo kovaa vaihtaas Polon, jolla kuulemma mäkään en vois epäonnistua kun on niin mini auto ;)

      Poista
  7. Yksi huippukuski täälläkin ilmoittautuu: mun auto tuli just korjauksesta (puskurin vaihdosta) kun ajoin toisen auton keulaan MEIDÄN OMASSA PIHASSA ja ihan suoralla tiellä vielä :(

    Ihanan keväisiä juttuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaa.. sielläkin loistokuski :D tuo on jo aika paha, omassa pihassa. Näistähän sais hei jonkun naisten kootut kirjasen. Kalliiks tulee autot meidän käsissä vissiin.

      Kiitos ihana <3

      Poista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Aivan ihanalta näyttää <3 Tsemiä sinne ratin taakse! Rapatessa roiskuu :) Sisustushommissa oot ainakin ihan ässä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 enköhän mä vielä sen ratinki kesytä :D niinhän se on, että tekevälle sattuu :) meinas jäädä koko autoilu mun pelosta rattiin, mutta onneks oon taas päässy jo hieman jyvälle.

      Poista
  10. En ookkaan pitkään aikaan kerenny blogiisi, mutta ihana koti teillä nyt kyllä on :) ja tuosta autoilujupakasta, sanotaan että liikenteessä on kuskeja jotka on ajanut kolarin ja jotka ajaa kolarin. Eli vähällä pääsee jos parkkeeratessa auton kolauttaa. Eipähän ainakaan henkilövahinkoja tullu, ainakaan fyysisiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kun tulit piipahtamaan pitkästä aikaa <3

      Joo pienellähän tuossa selvittiin. Peltiähän se vaan on! :) Avokki vaan ottaa asiat vähän liian turhan vakavasti.

      Poista
  11. Ah autoilun hankaluus... Ite en päässyt omaan parkkiruutuun tässä viikolla kun "oli niin paljon lunta"... Isäntä vähän kiristeli taas hampaita.
    Ihanat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      juu tuo lumi on kans aiheuttanut omat ongelmansa viime aikaseen autoiluun. Isäntöjen hampaiden kiristely, arrg! :D miks ei ne silloin kiristele hampaita, kun niilel itelle sattuu joku pikku kömmähdys?

      Poista
  12. Oi kun näyttää kauniilta teillä! :)

    VastaaPoista