tiistai 6. maaliskuuta 2012

Sekalaista ja ihastuttava kirja löytö

Heippa!

Mihin nää kaikki päivät oikein katoaa? Enää viikko ja meikäläinen alottaa ahkerana ja motivoituunena uuden työn. Vähä meinaa jo jännittää! :) roudasin tuossa viikonloppuna kirpparille huiman määrän tarpeetonta tavaraa ja kävin eilen sitten järkkäilemässä pöytää ja tsekkaamassa onko mitään mennyt. Hieman olin yllättynyt, kun jäljellä oli enää muutamia juttuja... ihana saada kaappeihin lisätilaa uudelle roinalle ;) onko muut innostuneet kaappien tavaran karsimiseen näin kevään tullen?


Ovi löysi avaimensa...


Makkarin kevät ilmettä. Tapetti
alkaa kovasti kyllästyttämään. Jospa siihen lähiaikoina jotain
uutta ilmettä??



Kuvat lähti laatikoihin ja vain
kehykset jäi jäljelle, omasta mielestä paljon nätimmät näin.


Olkkarin verhot siirtyi
uusien tieltä makkariin, vaaleat pellavaverhot meni
kaappiin odottelemaan taas esille laittoa


Anoppi yllätti mut iloisesti viikonloppuna. Oli tilannut jonkun kirjakerhon kautta aivan ihastuttavan kirjan, jossa   ideoita ja askarteluvinkkejä maalaisromanttiseen sisustukseen. Jonkin verran kirjassa oli myös industrial tyylisiä juttuja. Meikäläinen on selaillut kirjaa hymyssä suin viimeiset illat ja suunnittellu uusia juttuja kämppään. Nyt tuntuu vaan, että tarvis lisää huoneita, että sais tätä tilpehööriä joka paikkaan lisää :D alkaa nimittäin tila ja tasotila loppumaan kesken. On se kumma, että kun muutta isompaan asuntoon niin täytetavarasta ja huonekaluista on pulaa... mutta odotas hetki, niin tavaraa on jo liikaa ja tarvittais lisä tilaa.

Kirjanen <3


Kirja on todella
kauniisti toteutettu. Silmä lepää...


Toteutus kelposia
ideoita on paljon. Nyt on kova hinku askarteluliikkeeseen!


Kanaverkostakin
askartelee vaikka mitä ihanaa...



Ja mistä tätä teksitä oikein tulee? :D


Ihanaa tiistai päivää kaikille!

16 kommenttia:

  1. UPEA avain! Sopii kuin nakutettu oven kaveriksi! <3

    Viihtyisä ja rauhoittava makkari teillä ja nuo pelkät kehykset on hauskoja! Meillä taitaa muuten olla saman verhon kappa keittiössä. ;)

    Ja kadehdittavan ihana anoppi! Kirja näyttää oikein idearikkaalta ja kauniilta. Ei ihme, että sen kanssa saa vierähtämään hetken jos toisenkin. :)

    Aurinkoista päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 et ikinä arvaa mistä bongasin tuon? abc myymälän kaupasta, ei heti uskois sieltä löytäneeni :D

      Sieläkin samaa kuosia oleva verho. Taitaapi olla aika suosittuja!

      Juu anoppi nyt kyllä otti ja yllätti <3

      Poista
  2. Taitaa olla suosittu verho, sillä minulla on samanlainen makkarissa : )

    Hauskan näköinen kirja, aikas hyvä maku anopilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, samiksia ollaan! Juu olen itekkin törmännyt muutamassa blogissa samaan :)

      Taitaa sitten olla anopilla hyvä maku ;) sanoi tilanneensa sen mua ajatellen ja tökkäs sen mukaan heti kun käytiin kyläilemässä.

      Poista
  3. Kivan näköistä ja kivoja juttuja :)
    Mulla ainakin tekee mieli aina järjestellä kaappeja..silti ne ei oo ikinä järjestyksessä.. ;) Hauska idea nuo tyhjät kehykset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Mun pitäis vielä muutama kaappi käydä läpi, jos sais vaikka vielä lisää tavaraa kirppikselle. Rahaahan se vaan tietää kaikkeen uuteen ihanaan <3

      Poista
  4. Joo, minäkin olen kirppiksellä nyt myynyt tavaraa, joku keväinen tuuletus ilmeisesti menossa:) Kivalta näyttää makkarissanne nyt! Ja ihana löytö tuo kirja, on varmasti ihania ideoita pullollaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiits <3 yritin hieman keväistää tuota makkarin ilmettä. Tapetti alkaa vaan kyllästyttämään pahasti. Uutta olis kamala hinku!

      Ideoita löytyy kyllä joka lähtöön. Tuota ihastellessa menee kyllä tovi!

      Poista
  5. Voi kettu, mullekin anoppi, joka ostelee tuollaisia kirjoja! :D Tiedätkö miten kovasti itse odotan sitä hetkeä, että tila oikeasti loppuu kesken, eikä kaikkia ideoita voikaan enää toteuttaa. Juuri nyt remontin keskellä kun ideointitilaa piisaisi jaettavaksi asti, joka nurkka huutaa tyhjyyttään.

    Olen kova kyllästymään asioihin. Siksi olen karsastanut tapettia vuosikaudet. Nyt jostain syystä kodissamme alkaa sitä näkymään koko ajan enenevissä määrin. Olen vankasti päättänyt, ettei valitsemani tapetit vaihdu ikinä. Joopa joo, hyvä vitsi kuule! Hah.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anoppi otti kyllä ja yllätti totisesti! ite ei niin välitä sisustus jutuista, mutta mua ajatellen sen kuullemma tilasi. Tuputti mukaan kun lähdettiin kotia kohti :D

      Kyllä sä varmaan pian alat saamaan täytettä niille tyhjille tiloille! odotas kun saatte rempan valmiiksi, niin on aikaa ostella ja ajatella kaikkia muita tiloja.

      Sulla on sit ikuiset tapetit, toivottavasti oot valinnut ne huolella ja pitkään pohtien :D Ite tuppaan aina kyllästyyn aika nopsaa kaikkeen, pitäis olla jatkuvaa vaihtuvuutta. Tuo makkarin tapetti on kyllä sellanen, mikä ollaan jätetty edellisten asukkaiden jäljiltä kun oli melko uusi. Ei kyllä miellytä enää millään tasolla. Vaihtoon siis!! en oo vielä vaihdosta infonnut avokille, mitähän se tykkää?? :D

      Poista
    2. Miehiltä kysytään vasta sitten, kun tarvikkeet on ostettu, eikä aiempaan tilanteeseen ole enää paluuta. Eli ensin tapettiostoksille, jonka jälkeen revit makkarin tapettia irti sieltä täältä. Tämän jälkeen ilmoitat "hei kulta, oon vähän aloitellut pientä projektia.." Toimii joka kerta! :D

      Poista
    3. Kuulostaa suunnitelmalle :D sitte mun on kyllä turha kuvitella saavani apuja siltä, jos noin toimin. Sitähän ei haittaa vaikka meidän makkarin tapetti roikkuis puolittain alhalla. Miehet :D

      Poista
  6. Kysytkin vielä, ihan hävettää miten paljon turhaa kamaa kaapit ja säilytyslaatikot on täynnä. Jotenkin aina ajattelee, että ei näitä raaski pois viedä, kun niitä voi käyttää vielä. Samat rievut pyörii monta vuotta, eikä käyttökertoja kerry. :D Pitäisi tässä lähiaikoina ryhdistäytyä ja varata kirpparille pöytä!

    Teillä on kaunis ja raikkaan värinen makuuhuone! =) Tuo koirataulu on varmaan tehty omasta kuvasta? Haluaisin teettää itse otetulla kuvalla taulun tai taulusarjan, mutta ei tänne kopperoon sellaista harmi kyllä mahdu. Oon sitä varten jemmaillut kaikkia kukkasista ottamiani lähikuvia ;/

    VastaaPoista
  7. Melkein unohtui... en pääse ylitse tuosta teidän punotusta lampunvarjostimesta!!!! Haluun myös! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla olis ollut varmaan kirppikselle vietävää tavaraa oikeesti vaikka kuinka paljon, mutta kun ei raaskinu kaikkea viedä pois. Samoin sitä tulee ajateltua, että mukamas joskus ottaa sitte käyttöön.

      Kiitos <3 Koirataulu on meijän edellisestä koirasta Kirasta <3 teetetty canvaasitaulu ifolorilla muistaakseni. Netin kautta pystyy kätevästi tilaileen ja koko vaihtoehtoja löytyy kyllä. Mitä tänä päivänä ei pystyis netin kautta tekemään? :D

      Toi punottu lampunvarjostin on löytö MiniManista. Joskus viime vuoden puolella. Ei vaan pystyny käveleen kaupassa ohi, olis jääny pahasti kaiveleen mieltä.

      Poista
  8. Oooooh tuo avain! IHANA! Vitsit miten mua sapettaa kun joku aika sitten törmäsin kirppikselle aivan upeisiin avaimiin, juuri tuollaisiin ikivanhoihin kunnon valurautaisiin avaimiin, ENKÄ OSTANUT! Ääääk! Mulla ei silloin vielä ollut tuota vanhaa ovea olkkarissa, enkä osannut ajatella että mihinkään tarvitsisin moista! Nyt se olisi tuon oven yhteydessä aivan upea, kuten sun kuvissa!
    Teillä on muutenkin niin ihanan rauhallinen ja seesteinen koti, tykkään! :)

    VastaaPoista