sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joulu fiilistelyä

Eilen käytiin avokin kanssa shoppailemassa suurin osa joululahjoista. Muutamia jäi vielä ostettavaksi ensi viikolle. Molemmilla normaali työviikot eli jouluruokien, joululahjojen ja yhdessäolon kiilto silmissä mennään koko viikko :)

Extempore kans päätettiin eilen, että lähdetään mun lomaviikolla 6 kanarialle. Kumpikaan ei ole siellä käynyt aiemmin ja vielä pohdinnassa, että onko se lomakohde sitten Gran Canaria Puerto Rico vai joku muu... Sais olla rauhallisempi kohde, ettei mikään turisti helvetti ja kaksin kun mennään niin ei mielellään mikään perhekohde. Onko kellään antaa hyvää vinkkiä mihin kannattaisi suunnata?

Joululauluja on kans tullut fiilisteltyä ♥  Lunta täällä on kans tullut koko viikonloppu alkaa olemaan kunnon kinokset.


Puutähdet uutena ostoksena,
toinen löysi paikkansa 
makkarista.





Kirpparilta joskus bongannut
otin takaisin esille.



Sunnuntain jatkoja ♥

14 kommenttia:

  1. Ollaanpa täällä niin jouluisissa fiiliksissä jo! Ihanan näköistä. ♥

    Pallovalot on hauskasti laitettu vanhoihin suksiin! Kiva idea.

    Mukavaa adventtia sinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on nautittu joulun vapaista, ihanasta seurasta, hyvästä ruoasta ja herkuista <3 Nuo valot etsi kauan paikkaansa, mutta lopulta päätyivät tuohon sukseen roikkumaan.

      Mukavia joulun pyhiä sinulle :)

      Poista
  2. Aivan ihana olohuone teillä!<3 Niin minun makuuni!:) Tuo vanha suksi ja kaikki nuo ihanat pienet tavarat, tykkään niin kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hansu <3

      Aamulla kauhistelin oman kodin tavaran paljoutta ja nimenomaan tätä tilpehöörin määrää :D saas nähdä koska mä kyllästyn näihin lopullisesti ;)

      Poista
  3. Puerto Rico on Gran Canarialla. Saaren eteläosassa. Suht rauhallinen paikka, oli ainakin ennen. Itse olen käynyt saaren pohjoisosan Las Palmasissa kymmenen kertaa vuosia sitten. Siinä yhdistyy kaupunki- ja rantaloma, mutta ei ole tammikuussa takuuaurinkoa, joten silloin saa lomailla varmemmin lämpimässä, jos menee tuonne Puerto Ricoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastauksesta :)

      tuota Las Palmasia mietiskelin myös, sieltä löytyisi varmasti kaikille jotain. Puerto Rico lienee pelkästään löhöily kohde, juurikin tuon ja varmemman lämmön takin sinne suuntaamme. Toivottavasti säät suosii!

      Poista
  4. Onpa kauniin jouluista! Tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija :)

      Joulukuusta olisin kovasti kaivannut...

      Poista