maanantai 16. syyskuuta 2013

Uutta kotiin..

Eka lomapäivä on mennyt pienen kotimaan matkailun merkeissä. Laitettiin aamuksi herätyskello soimaan ja suunnattiin kohti Keskistä. Onko kuinka moni käynyt tuolla? Keskisten kyläkauppa sijaitsee Tuurissa, pohjanmaalta sinne ajaa sellaset parisen tuntia. Ihan ok paikka pistäytyä kerran vuodessa. Saman katon alta löytyy kaikki tarvittava! Usein sieltä tulee jotain poimittua mukaan. Tällä kertaa muutama uusi juttu kotiin, vaatetusta syksylle ja meikkejä.

Täällä tas vaihteeksi pohdiskeltu blogin tulevaisuutta. Blogi ja blogiyhteisö on mulle tärkeitä! tätä kautta olen törmännyt upeisiin ihmisiin ja blogeihin. Blogin kirjoittaminen on omaa aikaa ja ajatusten purkua. Joskus olen miettinyt, että pitäisikö blogi laittaa vain kutsutuille lukijoille... avoimena kaikille blogi pysyy vain ns. tyhjänpäiväisenä, pintaraapaisuna omista ajatuksista.  Tosin blogin pääpaino on sisustaminen, eikä siitä kovin syvällisesti voi kirjoittaa. Näitä asioita varmasti moni muukin blogin pitäjä pyörittelee päässään...



Syysiltoihin ihana lämmin ja pehmeä
torkkupeitto. Jäi ärsyttämään,
kun en napannut mukaan 
muutamaa tyynynpäällistä
enkun lipuissa...



Keittiön pöydälle uusi kaitaliina.
Kattelin samalla kuosilla
laskosverhoja, mutta ei
ollut oikeata kokoa..

Verhot edelleen syksyksi hakusessa.


Mitä teille kuuluu? 

Tunnelmallista maanantai iltaa ♥

21 kommenttia:

  1. Aivan ihana kaitaliina :-) tosi nätti ♡

    KEskisellä tulee käytyä noin kerta vuoteen. Kesällä poikettiin :-)

    IHania loma päiviä ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidänkin piti ensin lähteä Ideaparkkiin shoppaileen, mutta päädyttiinkin Keskisille :D Oli huomattavasti lähempänä, kun pikanen kääntyminen oli vaan kyseessä.

      Poista
  2. Olen vasta hetki sitten löytänyt blogisi ja se on ihana. <3
    Keskisellä tulee poikettua aina silloin tällöin, matkaahan ei hirveästi ole. On siellä tullut muutama kesä vietettyä töitäkin tehden.:)

    Iloista syksyn jatkoa.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kata ihanista sanoista <3 tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdyt seurassa ja mukavaa kun jätit kommentin tänne, saa jättää jatkossakin :)
      Juuri tuon lyhyen matkan takia mekin päädyttiin sinne, vaikka suunnitelmissa oli jotain ihan muuta.Paikka on sulle sitten enemmänkin kun tuttu, jos oot siellä muutaman kesänkin viettänyt...

      Iloista syksyn jatkoa myös sulle :)

      Poista
  3. Kyllähän tuo kyläkauppa on kovin tuttu. Nyt siellä minusta oli vaihteeksi kivoja juttuja, mut jotenkin tuntui keväällä/kesällä et siellä ei ollu mulle mitään. En vaan viimeksi ehtinyt siellä kauaa kattelemaan, täytyy poiketa paremmalla ajalla.
    Kivaa alkanutta viikkoa!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nyt oli kyllä paljon kivoja juttuja! helppoa kun on kaikki saman katon alla :) kyllä tuolla nyt aina kerran vuoteen voi pistäytyä.

      Poista
  4. Kiva muhkea torkkupeitto!
    Iloa uuteen viikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vain? <3 noita ei vaan aina raaski ottaa käyttöön ;)

      Poista
  5. Hyviä ajatuksia. Minulle blogi on juuri sellainen kiinnostuksenkohteeni "purku paikka", jonne ei ole tarkoitus kirjoitella niin syvällisiä asioita, että niitä kaduttaisi jakaa julkisesti. Joskus toisen blogin voi perustaa rinnalle, vaikka ns.privaatimman sellaisen. Sinne voi kutsua vain haluttuja ihmisiä. Netti on täynnä ihania blogeja ja niiden kirjoittajia, mutta joskus oma yksityisyyskin on tärkeässä asemassa. :) - Mukavaa syksyä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisen blogin perustaminen ei olekkaan tullut mieleeni, hyvä idea :) tosin välilä olen niin laiska kirjottelemaan, että tämäkin blogi jää joskus vähälle huomiolle. Juuri tuon oman yksityisyyden kannalta en halua tännekkään kaikkea kirjoitella. Monet tutut ja tutun tutut kuitenkin tätäkin seurailee, eikä aina ole välttämättä hyvä idea tänne kaikkea jakaa. Laitetaan mietitään, kiitos vinkistä :)

      Poista
  6. Hieno toi torkkupeitto. :) Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  7. Mä oon pariin kertaan käyny keskisellä. Ihan näpsäkkä paikka, mut en ole tehnyt siellä erikoisempia löytöjä. Sä oot kotiuttanut kivoja tekstiilejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on jäänyt kyllä löydöt tekemättä. Nyt siellä oli paljon kivoja juttuja! :)

      Poista
  8. Kivoja lomareissulöytöjä! :) Itse en ole koskaan käynyt Keskisellä, voisi olla mielenkiintoista poiketa. :) Ihanaa lomaviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuolla pitää kerran elämässä käydä, ihan kiva paikka pistäytyä :) Siitähän löytyy hotellikin kyljestä jos kauempaa tulee ja uni yllättää.

      Poista
  9. Hep täällä yks taivaslinnan fani. Älä vaan lopeta bloggailua, mä oon hitsin huono kommentoija kun tuntuu että aikaa ei kaameesti ole blogimaailmalle vaiks haluisinkin. Mut luen ja fanitan täböllä! Vau ihana toi harmaa peitto, mullakin kiinnostais tuo harmaannuttaminen tällä hetkellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Outi, ihana kommentti <3 lopettamassa en ole, mietinnässä vaan tää blogin sisältö... mitä voin ja mitä en voi tänne kirjotella, joskus haluais purkaa enemmänkin asioita tänne mutta toisaalta ei välttämättä hyvä idea!

      Harmaannutaanko yhessä? :D

      Poista
    2. Sovittu, vaiks sä oot kyllä tuollaane nuori lintunen vielä, eikä sulla olekkaan kiirettä harmaannuttamiseen, hih.....
      Iloa ja riemua viikonloppuunne!

      Poista
  10. Aivan ihana torkkupeitto!

    Olen itse myös miettinyt blogiin liittyviä juttuja, ja juuri blogin julkisuuden takia olen pitänyt blogia sellaisena kivojen juttujan säilömispaikkana. Tykkään itsekin välillä sitten selailla taaksepäin omia valokuvia. (Erityisen toimivaa silloin kun kämpää on pyörremyrskyn jäljiltä... :D ) Samoin parhaimmat reseptit on kiva taltioida omaan blogiin ja käydä sitten välillä palauttelemassa mieleen. :)

    Sinun blogiasi on kiva käydy lukemassa, älä vaan lopeta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista <3

      En ole lopettamassa. Joskus ollut pidempiä taukoja ja kyllä sen huomaa, kun on joskus bloggailun on alottanut niin ei sitä osaa lopettaa! Tärkeäksi on tää muodostunut näinä parina vuotena. Kuulostaa kätevälle tuo sun kikkasi.. tietää mistä etsii kun ei löydy fyysisesti kotoa :D

      Poista