keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Vihdoin oma puusohva

Mun pitkään jatkunut etsintä palkittiin eilen, kun roudasimme kotiin tämän ihanuuden   Tämä löytyi netistä ja vieläpä aika edullisesti. Puusohvat tuntuu olevan aika kysyttyjä tänä päivänä ja aika monesta pyydetään hieman ylihintaakin. Mä olin ensin ajatellut näyttäväni tuolle heti valkosta sutia, mutta en tiedä raaskinko sittenkään raiskata vanhaa huonekalua valkoisella maalilla? Hieman ehkä häiritsee tää olkkarin monivärisyys tällä hetkellä.

Mies on jo kypsä mun lomailuun :D on sitä mieltä, että mä saisin jo mennä takas töihin. Käy kuulemma sille raskaaksi tämä... no ollaanhan me parit huonekalut roudattu sisään, muutamat ulos ja kannettu mm. helskutin painava lipasto yläkertaan. Mä jo heitin sille, että vaihdettaisiin tuo tapetti takaseinältä seuraavaksi, ei se tainnut vielä innostua. No hiljaa hyvä tulee vai miten se meni :)




Laitoin facebookin kirpparille kaiken ylimääräsen
myyntiin ja sain kivasti tilaa tälle. Makkariin
muutti iso lipasto tältä seinältä, se passaa
sinne hyvin.


Muutama oravatyynyt lähti kans mun matkaan :D
mä olen näitä kuolannut Jyskistä ja 
eilen kun käytiin hakemassa patjat
tähän sohvaan, niin sujautin salaa 
ostoskoriin..


Mukavaa torstaita, palaillaan taas pian!

37 kommenttia:

  1. Ai miten ihana puusohva! Pakko saaha meillekin, mutta mitähän mahtaa isäntä sanoa, kun kaksiomme on jo täynnä jos jonkinlaista mööpeliä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :) voisko laittaa jotakin kiertoon, että saa puusohvan tilalle? Mäkin haluaisin muitakin täyspuisia vanhoja huonekaluja, eikä mahdu vaikka meillä on yksi ylimääräinen huonekin :D

      Poista
  2. upea sohva! Pienillä yksityiskohdilla saat varmasti nidottua värimaailman yhteen- vaikka oliskohan se maalattunakin kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta tuo, sitä vähän mietiskelinkin.. nyt ainakaan vielä en raaski tuota maalata. Edellinen omistaja oli tehnyt kovan työn tuon kanssa maaleja poistellessa ;)

      Poista
  3. Mikä löytö, hyväkuntoisen ja siistin näköinen puusohva. Kaunis tuollaisenaankin, mutta ehkä itse maalaisin komistuksen valkoisen sijasta vaaleanharmaaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanharmaakin on hyvä ehdotus, sopis ihan varmasti olkkarin muuhun värimaailmaan. Toistaseks pidän sen tuollasenaan ja yritän tekstiileilla saada sopivammaksi olkkarin muuhn sisustukseen :)

      Poista
  4. Onpas ihana puusohva, minun mieskin ehdotti et hankitaan olkkariin puusohva..kun vein sen rautasängyn makkariin ja minusta tuo on just sellanen mistä itsekkin haaveilen..niimpä ne on kyllä toiset ylihinnoiteltuja..siksi tuollaisen metsästys on hankalaa :)
    Sävy on kaunis sohvassa eikä mitenkään näytä kirjavalta..sopii teidän tyyliin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele :)
      Mä etsin itse kans pitkään tuota sohvaa. Muutama kiva ja edullinen meni ohi suun, kun toinen ostaja oli vikkelämpi. Onneks löysin tämän kaunottaren ennen muita <3 Ei varmaan tämäkään olis lähtenyt niin edullisesti, jos ei omistajalla olis ollut pakkotilanne myynnin kanssa muuton takia.

      Poista
  5. Aivan ihana sohva, teit upean löydön! :) Ite ehkä maalaisin, mutta niinhän mää kaikki maalaan... Kyl se sellaisenaankin on tossa ihan kivan näköinen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D katotaan saako sutia kylkeen myöhemmin.. tällä hetkellä kattelen tuota ja sitten jos iskee kyllästys niin muutan värin. Valkonen on kyllä paras väri sisustuksessa ja sopii kaiken kanssa.

      Poista
  6. Oletpa ihanuuden löytänyt ♡ tuo on kaunis :-) mukava kun odotus palkittiin :-)

    LOmailun iloa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Seija :)
      Jos jotakin sain aikaseksi lomalla niin tämän bongauksen :D

      Poista
  7. Oi ihanuus! Mulla on myös täydellisen puusohvan metsästys käynnissä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea etsintään! :) Mä katselin vaan nämä lähiseudut ja onneksi löysin ja haettiin vielä läheltäkin, 300 metrin päästä :D

      Poista
  8. Sujautin salaa koriin :D Ihana.
    Tosi kiva sohva! Tuolla joku jo sanoikin, että harmaaksi. Itse varmaan hioisin ja vetelisin värillisellä vahalla, juurikin harmaalla, vähän sellasta kuultavaa pintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;) joskus onnistuu olemaan oleva noita ukkoja kohtaan.
      Harmaa olis varmasti kans upee ja sopis tänne olkkarin muihin väreihin. Ehkäpä myöhemmin, tällä hetkellä pitäydyn tässä värissä toistaiseksi ainakin..

      Poista
  9. Hieno sohvalöytö! Nuo vanhat huonekalut ovat kyllä todellisia aarteita. Itse näyttäisin sohvalle sutia, ehkäpä laittaisin juuri sitä vaaleanharmaata mitä tuossa toisetkin ehdottelivat. Tulisi vähän yhtenäisempi ilme olkkarin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhoja huonekaluja olis tarkotus hankkia lisää, kunhan löydän sopivia. Ei kuitenkaan pelkkää vanhaa, sekotus uutta siihen mukaan niin tykkäilen <3 Harmaa ehkäpä myöhemmin ;)

      Poista
  10. On se nätti. Upean näköinen kaluste. <3

    VastaaPoista
  11. Voi kuinka kaunis hän onkaan!
    Mukavaa syksyn jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on kyllä kaunotar tuollaisenaankin <3
      Samoin sinulle, mukavaa syksyn jatkoa!

      Poista
  12. Kaunis sohva! Harmi ku nuo miehet tuppaa olemaan shoppailun tiellä! Mäkin joudun joskus vaivihkaa sujauttelemaan ostoksia koriin ja toivon ettei se huomaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta :)

      No vähä oveluutta peliin, niin saa ne jämään pois kauppareissuilta ;D

      Poista
  13. Ooo ihana on <3 Puusohvat on niin ihania!
    Mukavaa lomailun jatkoa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne! Tää on kyllä kodin 1. aarre tällä hetkellä. Vanha iso liinavaatekaappi olis vielä hakusessa, ei sillä kiirettä. Kunhan täydellinen löytyyy :)

      Poista
  14. Oon täällä taustalla lueskellut tätä blogia jo jonkin aikaa, nyt sain aikaiseksi kommentoida :) Mä ehkä käsittelisin tuon valkoisella puuvahalla. Siinä sitten vielä säilyis puun arvokkuus :)

    @nne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit, kiva kuulla ketä kaikkia siellä ruudun toisella puolella on :) Pidä ääntä vaan itsestäs myöhemminkin :D
      Valkoinen puuvaha kuulostaa kans hyvälle. Ei peittäisi tosiaan kokonaan tuota puuta alta, hyvä idea! kiitos.. laitetaan mietintä myssyyn.

      Poista
  15. Aivan ihana puusohva! Itsekin olen netistä vastaavia katsellut mutta useimmiten kunto on ollut todella huono tai sitten hinta liiankin komia :D Itse en ehkä maalaisi sohvaa valkoisella, harmaalla tai millään peittävällä maalilla. Kivasti tuo kontrastia ja väriä huoneeseen ja sopii hyvin juuri sellaisenaan, kun kirjoituspöydässäkin on myös lämmintä sävyä. Mutta jos olisi oma ja haluaisin jotain muutosta niin yrittäisin ehkä jollain harmahtavalla petsillä / lakalla saada samaa sävyä puusohvaan kuin mitä rottinkituolissa on :) Onnea löydöstä ja kauniilta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Ann! :)
      tällä hetkellä se ainakin jää tuommoseksi, aina sen voi sitten maalata jos haluaa. Tykkäilen kans ite, että se tuo kivasti lömpöä olkkarin muuhun väritykseen. Mä löysin ite lopulta yllättävän läheltä tuon sohvan, 300 metriä meiltä eteenpäin :D Kovasti nuo on kyllä kysyttyjä tällä hetkellä ja myyjät tuntuu tietävän arvon vähän liiankin hyvin. Tuokin yksilö minkä ostin ei olisi muuten varmaan ollut nin edullinen: pakkotilanne, myyjällä muutto ja piti saada nopeasti tuo alta pois.

      Onnea etsintään!

      Poista
  16. Ihana sohva! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Dreamer! :) Mä olen kyllä kovasti ihastunut häneen!

      Poista
  17. Vastaukset
    1. Kiitti Heli :) tykkäilen <3 ihanaa kun vihdoin löysin. Lomalla oli aikaa toteuttaa haaveita :)

      Poista
  18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista