sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Sweet sunday...



Kiitos ihan ensimmäisenä ihanista kommenteista viime postaukseeni!  Edelleen täällä elellään hieman epätodellisin fiiliksin. Eka neuvolakäyntikin on jo koettu. Jutusteltiin neuvolatädin kanssa mukavia ja täyteltiin lomakkeita. Saatiin kans tietysti vinopino esitteitä mukaan, jotka pitkin selailla läpi heti kun pääsi kotiin. Rv 11 alkasi tänään ja kovasti jo odottelee tämän ajan vauhdilla etenevän. Ens viikolla käyn labrassa ja pääseen kuunteleen sydänääniä neuvolaan. Np-ulra aika on helmikuun alussa, jolloin mulla on kans 1 1/2 vkon loma. Olis tarkotus käydä polskuttamassa Flamingossa, käydä samalla shoppailemassa sekä kiepata tietty Ikean kautta kotiin :) Koska tää odottelu hermostuttaa, kun varhaisultrastakin on jo pian 1 kk. niin tilailin kotiin dopplerin jolla ollaankin jo ehditty muutamaan otteseen kuunnella kirpun sydänääniä.

Yritän pitää huolen, etten kyllästytä teitä täysin mun raskausjutuilla :D


Kaivoin vitriinistä vanhan maljakon esille ja
ostin siihen muutamat
keväiset tulppaanit.


Innostuin leipomaan Kinuskikissan reseptillä
minttusuklaa-muffareita. Kellehän näitä
kuskais? tein hieman liian 
ison satsin :)



Vielä ajattelin tälle illalle pyöräyttää sämpylöitä. Sisko on viimesillään raskaana ja 
kertoili sen loppuraskauden leipomis vimmasta, taitaa olla
tarttuvaa sorttia! 

Onko muuten muilla ollut raskauden aikana millasia himotuksia? Itselläni tuntuu olevan jatkuva
himotus hedelmiin, omeniin kaikista pahin. Tosin ei tämä ainakaan epäterveellinen herkku
ole.

Ihanaa sunnuntai iltaa ja leppoisaa viikon alkua!

37 kommenttia:

  1. Nam, herkullisen näköisiä muffareita!
    Itsellä oli ekassa raskaudessa hillitön omenanhimo ja se kesti ihan loppumetreille saakka. Edelleen rakastan omenoita, mutten sentään tee joka päivä enää omenapiirasta tai muuta sellaista...

    Hyvää odotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omput on kyllä kans must juttu! :) omppupiirakkaa en oo nyt itse tehnyt, mutta avokki kiikutti sukulaisten tekemää omppupiirakkaa kotiin just tuossa muutama päivä sitten, parihan palaa sitä tietty meni ;)

      Kiitos <3

      Poista
  2. Kivaa näitäon lukea, mä en ainakaan kyllästy! <3 laitoin sulle muuten säpöäkin :)
    Onnellista odotusta sinne <3 Täällä myös päivät matelee näin lopussa, koitan nauttia vielä tästä ajasta vaikka vaikeaa se on kun niin kovin jo haluis päästä tutustumaan vauvaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. höh.. mihin laitoit säpöä? Ei oo tullut perille, ainakaan tuolla mun gmeilissä ei ollut, mikä osote tuossa blogin oikealla sivulla. Siellä on vaavikin jo ehtinyt maailmaan <3 Tää aika rientää, kumpa tämä omakin menis onnellisesti loppuun saakka!

      Poista
  3. Ihana lukea iloisista tunnelmista! <3 Mulla himotuksen kohteina oli raskausaikana appelsiinit ja suolakurkut. :D Piimää taas en pystynyt juomaan ollenkaan heti alusta lähtien ja siitä sitten tarkkasilmäinen työkaveri osasi arvatakin uutisen... ;)

    Ihanaa odotusta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi nams,samoilla linjoilla mennään täällä :D itse en juo maitoa, joten otan päivittäin kalkkilisää. Eilen just mietin, että jos alkais juomaan pari lasia piimää päivässä, niin ei tarvis noita kamalia tabuja yrittää niellä.

      Kiitos <3

      Poista
  4. Ihania juttuja ja ilo aina toki lukea iloisia ja vauva uutisia! :-) <3 Tosi suloista! :-) Toivotaan nyt kaikkea hyvää ja lämpöä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista ja haasteesta <3 mä oon viime aikoina ollut niin laiska tän blogin suhteen ja vähän tullut muidenkin blogien puolella vierailtua. Edelleen väsymys painaa, työvuorotkin ollut mitä sattuu..

      Poista
  5. Ihanaa!! Hyvää odotusta sinulle!
    Itselläni oli ensimmäisessä raskaudessa mielitekona höyrytetyt nakit. Nimenomaan yksi tietty grilli teki juuri sellaisia hyviä napsahtavia höyrytettyjä nakkeja :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      HEH :D aika hauska tuo höyrynakit. Sä oot ollut sitten koko raskausajan vakkari asiakas tuolla grillillä ;) vieläkö höyrynakit maistuu?

      Poista
  6. Mulla ei oo kummassakaan ollu mitään himoja, joten niistä en osaa sanoa mitään. Näin ilosista asioista on aina mukava lukea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän niitä välttämättä tuu kaikille. Mulle on nyt kans viimeaikoina maistunut melkein kaikki, ei mitään suosikkeja tällä hetkellä :)

      Poista
  7. Kotidoppler on kyllä näppärä, huojentaa mieltä kun saa kuulla pikkuisen sydänäänet <3 Kohtahan sulla on jo ensimmäinen kolmannes takana :) Sen jälkeen aika meneekin nopeeta! Mulla on ollu kaikilla raskauksissa himona näkkileipä, sitä meni monta pakettia viikossa :) Mitään erikoisuuksia ei ole ollut, kuten äidilläni pakastettu maito, jota se lusikoi hieman sulaneena :D

    Ihanaa odotusaikaa sulle, nauti! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rv 16 alkas justiin, todella toivoo tän ajan nopeeta kuluvan :) äitilläs on kyllä ollut aikamoinen erikoisuus herkkuna :D yöks, ei kuulosta kovin hehkeeltä...tai.. mistäs tietää kokeilematta? ;)

      Kiitos <3

      Poista
  8. ihania muffinsseja. toivottavasti kaikki menee raskautesi kanssa hyvin. muistan kuinka esikoista odotin näihin aikoihin ja elokuussa odotus palkittiin..myös tätä kuopusta aloin odottamaan syystalvella. keskimmäinen taas syntyi talvella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 kyllä sitä on jo niin pitkään kaivannut omaan elämään jotain suurempaa sisältöä ja tarkotusta, alkaa nää omat ympyrät käymään tylsäksi. Sulla on kaikki lapset sitten tulleet maailmaan loppu vuodesta. Tämä menis hyvin kun syntyis pari päivää ennen LA:ta. Mun synttärin 13.6, avokin 14.7 ja tämä jos olis 15.8 <3

      Poista
  9. Siis kuinka multa on mennyt tuo edellinen postaus ihan ohi??? Kuule tätä se vauva-aika sitten teettää :D Ihan hirmuisesti onnea ihanasta uutisesta!!!
    Tuo sun himotus on vielä ihan ookoo, mun teki mieli pääasiassa suklaata - normaalisti en suklaata ihan hirveesti syö...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D mun postaustahti on nykyään niin huima, ettei varmaan odota kovin usein multa postauksia, tai ymmärrä käydä vilasees. Kiitos <3 nams, suklaata.. mulle on maistunut kyllä kaikki herkut ja suolaset, sanotaanko että tullut syötyä niitä nyt jopa useammin kun ennen raskausaikaa... se siitä terveellisyydestä :D muutoin kyllä yrittää popsia paljon hedelmiä, kasviksia jne.

      Poista
  10. Teillä on nyt paljon uutta mukavaa ja jännää kun vauva on tulossa.:)
    Herkullisia kuvia muffinssista ja kahvista!:P Ja aivan ihanaa piristystä tuo näin tammikuulle vaaleanpunaiset tulppaanit, kyllä se kevät sieltä lähestyy!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähestyy kyllä uhkaavasti. Nytkin paistelee niin nätisti aurinko kaihtimien välistä ja täällä sisällä neljän seinän sisässä ollaan.. olis pientä maalauspuuhaa tälle päivälle, joka piti kyllä toteuttaa jo alkuviikosta :) On tää vauvan odotus kyllä ihanaa aikaa, kumpa aika kuluis!

      Poista
  11. Vastaukset
    1. Kiitos :) tulppaanit kyllä kuuluu niin kevääseen.

      Poista
  12. Ihania raskausjuttuja <3 Ja kuvat kans tosi suloiset! Mulla oli poikien odotus aikana hirmu himo kaikkeen terveelliseen ja kurkku (huoneenlämpösenä) oli ihan ykköshitti ja söin varmaan pötkön päivässä. Neitiä kun odotin ei lainkaan tehnyt mieli mitään terveellistä vaan kaikkea epäterveellistä ja rasvaista :D Ihana reissu teillä tulossa, nauttikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo on onneks terveellinen herkku, mulle kans maistuu kaikki mehukas. Bruno appelsiinit, nams :p Flamingo spa reissu oli kyllä mukava, kolme päivää siinä pyöri Jumbon ympärillä :)

      Poista
  13. Ekat viikot on niin piinaavia, joten kiva että olette saaneet kuunnella sydänääniä kotona! Tuttuja himotuksia.. leivottua on tosiaan tullut nyt enemmän loppuraskaudessa kotona ollessa. Ja nyt yritän touhuta ihan mitä vaan, jotta saataisiin beibi ulos ilman käynnistystä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ekat viikot oli kyllä piinaavia, edelleen kyllä pieni pelko ettei kaikki mene niin kuin olis ajatellut. Kotidoppleri on ahkerassa käytössä :) enemmän neuvola + ultrauskäyntejä ensi odottajana kyllä toivois, koko ajan huolettaa kun ei oikeen tiedä mikä kuuluu ja mikä ei kuulu normaaliin raskauteen. Nykyinen käytäntö 2 lekurikäyntiä + 2 ultraa.. tulee kyllä melko varmasti mentyä 4d-ultraan lisänä. Jokos siellä on beibi putkahtanut maailmaan? :)

      Poista
  14. Heippa pitkästä aikaa ja ihan hirmuisesti onnea ihanien uutisten myötä! Palasin tänne blogistaniaan reilun vuoden tauon jälkeen ja herättelin Villa Violetin takaisin henkiin...:) Sinun blogista on nyt monet jutut lukematta, joten viivynkin nyt tovin ja lueskelen vanhoja päivityksiä. Eikä minuakaan haittaa raskausjutut, päinvastoin! Kiva kuulla miten jakselet ja mitä tapahtuu sillä rintamalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, ihanaa kuulla susta <3 oon käynytkin kurkkimassa Villa Violetiin aina välillä ja tulen ehdottomasti jatkossakin :) viimeaikoina ei oo voimia oikein riittänyt omaan postailuun tai muiden blogien seuraamiseen... taustalla hääriin, mutta kommentointi jäänyt vähälle. Yritän tsempata, jos se energiapiikki sieltä tulis tässä keskiraskaudesta :D

      Poista
  15. Ei kai kukaan nyt vauvajuttuihin voi kyllästyä, anna tulla vaan <3 Nuo vaaleanpunaiset tulppaanit on kyllä niin ihania ja keväisiä. Tuo heti jotenkin niin raikkaan fiiliksen kotiin.

    Herkuilta näyttää muffinssit. Nam. Tosin mun tän hetkisessä herkkukiellossa kaikki makea olisi nyt nam... Tähtimuki on hieno <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, vauvajuttuja tulee kyllä jatkossakin :) Tulppaanit kyllä piristää mieltä ja kotia, joka viikonloppu pitänyt uus kimppu roudata kotiin markettireissulla.

      Poista
  16. Raskausjutut eivät kyllästytä! <3
    Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin <3 täältä tulee raskausjuttuja vielä PAAALJON :)

      Poista
  17. Onneksi olkoon ilouutisista.
    Pahoittelut, että olen näin myöhässä onnitteluiden kanssa, mutta en ole ehtinyt blogeja lukemaan tammikuun aikana.
    Onnittelut ja mukavaa odotusta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna kommentista ja onnitteluista<3
      Mäkin oon niin vähän pyörinyt viimeaikoina blogien parissa, että nolottaa.. teidän ihaniin kommentteihinkin vastaaminen on vienyt aivan liian kauan.

      Poista
  18. Onnea ihanasta odotuksesta! Kauniita tulppuja! Mun himoja odotusaikana olivat suklaa (tuli kymmenen kiloa...) ja mangosose. Söin sitä vauvojen Semper-mangososetta viisikin purkkia päivässä. Liekö kaksosetkin sen maistaneet, sillä rakastavat mangososetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista <3 Oih mangosose kuulostaa herkulle, pitää kokeilla.. kiitos vinkistä :)

      Poista