lauantai 31. toukokuuta 2014

Lomailua ja kahvittelua...

♥ 

 Nyt on taas aikaa postailla :) vielä 2 vkoa kesälomaa jäljellä, jeih! Tämä ensimmäinen lomaviikko on mennyt tuskallisen alaselkäkivun piinaamana. Ei kovinkaan paljoa ole kyennyt liikkumaan. Kävin hakemassa tukivyönkin ja nyt kun tuo selkäkipu on paremmilla kipulääkkeillä hieman hellittänyt, niin tukivyöstä on apua. Fyssarille menen alkuviikosta ja tiistaina lekurille tarkistaan, että kaikki kunnossa. Katsoo nyt mitä mieltä se on mun 4 vkon työjaksosta vielä kesäloman jälkeen ennen mammalomaa.

Täällä on pistetty äijät hommiin, kun en oo itse kyennyt paljoakaan tekemään. Avokki ja iskä repi tapetit alas meidän olkkarin seinältä, huomenna tai maanantaina tuo seinä saa uuden ilmeen. Löysin kauniin harmaa pohjasen vintage-tapetin Värisilmästä siihen. Sauna saa pian uuden ilmeen, listat löytää toivottavasti viimeinkin paikoilleen ja tarkotus olis vielä uusia takapihan terassia. Saas nähä mitä näistä saadaan valmiiksi ennen LA:ta, eli elokuuta.

Pesänrakennus vietti on siis pahimillaan, sääliks käy muuta perhettä :D Oon kovasti opetellut leipomisen jaloa taitoa ja mun edellinen mansikka-banaani bannofee meni ihan pipariks! vein sen siskon pojan synttäreille ja se valui pitkin lautasia ja siitä ei meinannut saada sitten millään palaa leikattua. Saihan se uuden lempinimenkin, pläjäys... Nyt löysin simppelin kivan reseptin viimesimmästä Unelmien talo&koti lehdestä by Tiina Mustikkamäki-blogista ja onnistui kerrankin. Tuli niin hyvä, että ajattelin tehdä ristiäisiin samanlaisen. Seuraavana pitäis katsella hyviä pkku suolanen reseptejä.


Käväsin tuossa lähistöllä Maalahdessa, josta löytyy
Villa 31 sisustusliike,. Mukaan lähti
pari kuppia, käsikoru ja viherkasvi.

Löysin myös facebookin kirpparilta 5eurolla ihanan
minikasvihuoneen.


Söpöt happy day mukit. Pitänee ostaa muutama lisää. Onko muilla
samaa ongelmaa, että löytyy pari paria aina 
eri mukeja? Tulee harvoin satsattua samoihin vaikka
pitäis!



.. ja kyllä oli hyvää!






Mitä ruudun sille puolelle kuuluu? Pitkästä aikaa tästä taas blogikierrokselle.

Ihanata viikonloppua! ♥

12 kommenttia:

  1. Ihana kuulla pitkästä aikaa kuulumisia :-) ajatella kuinka nopeaa mennyt ja la on jo lähellä :-) tsemppiä kovasti loppu raskauteen ♡

    Ihanaa sisustelua, nappaa kuvia kun valmista :-)

    Ihanaa viikonloppua ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on tapetoitu jne.. :) nappailen kuvia bloginkin puolelle kunhan ehdin. Ihanaa viikonloppua sinnekkin <3

      Poista
  2. Mukava lukea kuulumisia, toivottavasti alaselkäkivut helpottavat! ihanaa loman jatkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selkä onneksi jo hieman parempi, pian alkaa mammalomakin :) Kiva kun kävit jättämässä kommentin! Mukavaa viikonloppua <3

      Poista
  3. Kiva kuulla susta ja mukavaa että ehdit poiketa blogissani! Oon muutes joskus miettinytkin mitä sinne sulle ja masukille kuuluu! Otahan nyt rauhallisesti siellä ja todellakin ne ukot hommiin!! :D Ihanan herkulliset kuvat, ihan tekee ieli alkaa leipomispuuhiin:) Noita mukeja on myös saatava, mikä tuon villa31 osoite on? Vaasan lähistöllä eikö? Ois joskus mukava poiketa tuolla, kun poikkean Vaasassa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Villa31 on Maalahdessa, osoitteessa: Köpingintie 14 66100 Maalahti. Pikkunen putiikki, mutta suosittelen piipahtamaan :) Samalla voit sitte koukata Säteen ja Kauniin Coton kautta :D Ukot meillä edelleen painaa hommia, tosin mun selkä on jo parempi eli en kehtaa olla hieman auttamatta. Projekteja pukkaa.. taitaa vaan synnytysprojekti ehtia alle ;D

      Poista
  4. Harmi et on selkäs kipee. :( Toivottavasti loppuviikot menee hyvin. Äkkiä mennyt aika, la on ihan just! Kivoja löytöjä oot tehnyt ja mukavan kuuloiset remppaprojektit teillä siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi kommentin jättämisestä :) Selkä onneks jo vetreämpi, pystyy jotain tehdäkkin ja kesäloma vielä jatkuu <3 7 työpäivää olis välissä ennen mammaloman alkamista, saas nähä kuinka ne jaksaa painaa...
      Ihanaa viikonloppua sulle <3

      Poista
  5. Kivaa kun päivittelit <3
    Ihania kuvia ja ostoksia! Mullekkin on tulossa noita saman sarjan mukeja :)
    Tuolla liikkeessä täytyis joskus poiketa, en koskaan muista sitä vaasassa käydessä :p
    Voihan hyvin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina <3 tuo on kyllä ihana sarja. Ostelin just muutaman samanlaisen mukin lisää. Himottais kyllä ostaa tuosta muutakin... ;) Muksaa viikonloppua :)

      Poista
  6. Kylläpäs näyttää herkulliselta! Söpöt ja kesäiset mukit. <3
    Mukavaa loman jatkoa, toivottavasti säät hellivät ja selkäkivutkin helpottaisivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Mia <3

      Säiden puolesta on ollut viimeaikoina aika nihkeetä. Aurinkoista juu mutta niin kylmä. Tosin jos liian helteiseksi kelit alkaa, niin mun tukala olo vaan pahentuu.. eli parempi näin, omasta mielestä ainakin ;)

      Ihanaa viikonloppua! <3

      Poista