maanantai 9. maaliskuuta 2015

Olkkaria ja kaipuuta blogimaailmaan...

Viimeinen postaus jouluna, hupsis...

Nyt mä vihdoin ja viimein sain vedettyä itseäni niskasta ja tulin rustailemaan teille kuulumisiani.  Kuinka monta kertaa olen miettinyt, että kun pitäisi postailla ja tulla kommentoimaan teidän muidenkin ihania blogeja. Olen vaan odottanut sitä päivää, että saan puunata kämpän lattiasta kattoon ja sitten napsia niitä kuvia... mutta eipä tuon vauvan kanssa aika vaan veny sellaiseen. Siivoilemaan tietysti joutuu, mutta ne hoidetaan aina pikaseen jotta aikaa riitää muihinkin kotihommiin tai lepäilyyn. Lisänä meillä on 24h leikkimatto ja melkeinpä lelutkin olkkarin lattialla, huoh... kuulostaako tutulle? Pian tää meidän 6 kk. vanha neiti alkaa nousemaan tasoja vasten ja kurkottelemaan niillä olevia tavaroita. Katotaas miten sitten käy, joutuuko vetämään kaikki tyhjäksi. Nyt ollaan vaiheessa, että kaikki matalalla oleva lähtee hyppysiin; lattialla olevat lyhdyt, tv-tason laatikot jne.. pian varmaan joutuu miettimään tämän sisustuksen enemmän lapsiystävälliseksi.

Kaikenlaisia muutoksia on tässä kodin sisustuksessa tapahtunut sitte viime postailun, mutta edelleen tyylisuunta on sama ja pitää :) Puusohvakin sai viimein valkoisen maalin pintaan ja on nyt huomattavasti raikkaampi ja istuu paremmin muuhun sisustukseen. Seuraavana meillä tehdään pikkuremppaa yläkertaan, johon vaihdetaan laminaatti koivulaminaatista tähän samaan mitä on nyt olohuoneessa. Lisänä viimeistään kesällä korjaillaan rappusten valkoista maalipintaa yms..









 Minkälaisia inspiksiä teillä on kevään sisutukseen? Mä olen ihastunut tuohon vedenvihreään tai onko tuo nyt mintun väri? Sitä ehkäpä hieman lisää. Myös muut pastellivärit olisi kovasti tervetulleita.

Toivotaan, seuraavaa postausta ennen kesähelteitä :D

Moikat!

24 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin tutulta! Mäkin kaipaan bloggailua mut aina tulee joku keskeytys kun suunnittelee postaavansa :) no tää on nyt tätä <3
    Ihania kuvia olkkarista! Onko ruokapöytä siirtynyt keittiöön? Laitahan pian lisää kuvia ja tsempitykset vauva-arkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katotaan kuinka rauhassa saan vastauksia postailla ;)
      Juu ruokapöytä on siirtynyt keittiöön, sinne istuu paljon paremmin... vaikka nyt meidän keittiö on tosi pieni, mutta kyllä sinne kaikki tarvittava saatiin mahtumaan. Keittiöstä kuvia myöhemmin...

      Poista
  2. Voi miten kiva oli lukea teidän kuulumisia <3 Kaunista teillä on ja tutulta kuulostaa.Vaikka meidän lapset ovatkin jo isompia, niin lelua ja erityisesti vaatteita tuppaa olemaan joka paikassa kylppäriä myöten.

    Tuo sohva on niin upea, ottaisin meillekin tummana, jos tänne vaan mahtuisi. Olen nimittäin haaveillut pitkään vanhasta puusohvasta, mutta sille pitäisi olla oma erityispaikkansa.

    Aurinkoisia päiviä ja voimia sinne vauva-arkeen! <3
    P.S. blogissani on kiva kevätarvonta menossa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä mies levittelee vaatteita ympäri asuntoa, aargg :D
      Puusohvat on kyllä kauniita, meillä vaan toinen koira on nyt hiljattain ominut sen vahtipaikakseen, kun sijaitsee ikkunan edessä.. ihan koirien sänkynä en pitäisi.

      Poista
  3. Oi ihanaa kun postasit <3 mukava kuulla kuulumisia :)

    Näyttää aina yhtä kauniilta ja jos vaan jaksat niin lisää juttua :)

    Ihanaa kevään odotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävit ja kiitos kommentista <3

      Ihanaa kevään odotusta myös sinulle!

      Poista
  4. Ihana kuulla susta, ja todella kauniilta teillä näyttää!
    valoisaa viikkoa sulle!!!

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia kodistanne ❤️ iloisia onnen hetkiä vauva arkeen ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 tämä aika vauvan kanssa menee niin uskomattoman nopeasti, pian tämä ihanuus jo päättyy ja työt odottaa.

      Poista
  6. Kauniiltä näyttää teidän koti :) Ei sitä aikaa varmasti paljoa jää. Tsemppiä vauva-arkeen! Meillä nuorimmainen kohta 2,5 vuotta eikä tasoilla vieläkään voi pitää mitään herkästi särkyvää. Nopeasti se aika menee kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teilläkin niin pieniä :) Voi, että... mä en halua tyhjätä tasoja, yhyy.. katsotaan nyt sitten kuinka kiinnostunut on tason tavaroista pitääkö tyhjätä vai ei. Kiitos kommentistasi :)

      Poista
  7. Ihania kuvia! Pastillivärejä tekee mieli aina keväisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pastellivärejä ei ole kyllä keväällä ikinä liikaa <3 Kiitos kommentista!

      Poista
  8. Iloa ja valoa vauva-arkeesi, aika aikaansa kutakin ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija kommentistasi <3 pitää nyt nauttia tästä ajasta vielä kun voi! :)

      Poista
  9. Ihanalta näyttää teidän koti ja mukavaa kun pitkästä aikaa postailit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna :) pitää yrittää postailla useammin!

      Poista
  10. Niin kaunista teillä!! <3 Vauva-arjesta kannattaa nauttia, postailet sitten kun aika tuntuu olevan siihen sopivin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! Ikinä ei ymmärrä nauttia sinä hetkenä tarpeeksi, näitä aikoja kaivataan sitten kun ollaan työelämässä takaisin! :)

      Poista
  11. Kaunis koti teillä! Mä oon vasta löytänyt sisäisen bloggaajani ja teidän kotia käynyt vähän vakoilemassa, monta kivaa ideaa olen jo pistänyt mielen sopukoihin. :)
    Keväällä pitäis päästä pian terassia laittelemaan, mutta vielä pitää odotella.
    Ja nuo lelut... Niin, noh en viitsi edes aloittaa. :D Mukavaa kevään jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja ihanaa, että kävit jättämässä kommentin! Itse kans saan parhaat ideat ja niksit blogeista :) Meillä odottaa kans keväällä terassiprojekti, toivottavasti päästään nauttimaan ihanista säistä kesällä.

      Poista
  12. Teillä on kyllä niin nättiä! Mulla on kanssa ensimmäistä kertaa elämässäni pastellikausi ja tekisi mieli hankkia kaikkea vanhaa turkoosia ja pinkkiä ja lilaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miia :) Nuo värit juuri on itsellä kans nyt in. Kiva kun kävit jättämässä kommenttia :)

      Poista