sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

hei, hei mitä kuuluu?

Mitäs tänne kuuluu? Päivät sujuu sukkelaa neitiä vahtiessa, ens kuussa tuleekin sitten se maaginen vuoden ikä. Pian mennään varmaan jo kovaa! kyllä on työllistävä ikä tämäkin :D noustaan ja kävellään tasoja vasten, kontataan, avataan ovia, vedetään laatikoista kaikki ulos, kaivetaan, ryömistään, saadaan itkupotukuraivareita, lista on loputon.... nyt uusimpana tullut kuvioihin kiipely joka paikkaan ja tavaroiden viskominen. Raskasta mutta niin palkitsevaa! Työstä se tämäkin käy. Oikea työ mua odottaakin sitten vuoden vaihteen jälkeen, kun olen ilmoittanut palaavani hoitovapaalta. Nyt tuntuu ah, niin kaukaiselta mutta jo pian edessä!

Joku kysy aiemmin meidän kodin uudesta järkästä. Eli aiemmin oli ruokapöytä tuossa olkkarin ja keittiön välissä, mutta sittemmin siirretty keittiöön. Keittiö on pieni, mutta hyvin tuossa on mahtunut puuhaamaan ja ruokailemaan.




Mitäs muuta... neidin 1-vee synttäreitä pitäisi jo kovaa suunnitella. Taidan laittaa pian tilausta popup-kemuille, kunhan saan ideasta kiinni ensin. Juu ja talokuume pahimillaan! ollaan tässä käyty katsomassa useampia omakotitaloja ja kaikissa on ollut jotain vikaa.. tuossa maaseudulla oli ihana vanha hirsitalo pihasaunoineen, mutta osottautui hiukka ongelmalliseksi kun rossipohjaisessa talossa ei ollut huoltoluukkua tai paljoakaan tuuletusaukkoja.. ilman pohjaa näkemättä uskalleta ostaa. Lisänä oli jotain höyrysulkuja sisäseinässä ja isäntä epäili, ettei talo hengitä oikealla tavalla. Toinen talo oli 5km säteellä keskustasta ihana 60-luvun talo, mutta kännykkämasto ja tehdasalue pihan vieressä...

Eli etsintä jatkuu! Onko muiden mielestä ihan hullua jättää unelmataloa ostamatta kännykkämaston takia? Mies pelkää säteilyä ja sen haittavaikutuksia. Kyllähän tänä päivänä löytyy vaikka mitä terveydelle tutkitusti haitallista, hankala kaikkea välttää! tietenkään tietyntahtoen niitä ei tarvitse tehdä..

Me lähdetään uuteen HopLopiin tutustumaan, mukavaa viikon alkua!

 

3 kommenttia:

  1. Kuinka kiva kun postailit <3 ja aika on kyllä mennyt siivillä, kun pian 1v juhlat teillä jo :)

    Ihanaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
  2. Minä uskon että tunne ratkaisee sen oikean kodin! Sen vaan tietää kun oikeaan paikkaan astuu.
    Aika rientää lasten kanssa - meilläkin oli juuri 2 v. - juhlat.

    Ps. Uusi blogi minulla :) Terveisin Johanna, aiemmin Max & Moses - blogista :)

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus kuulumisineen ja hirmu kodikkaalla keittiöllä :)

    VastaaPoista