torstai 7. huhtikuuta 2016

Kevättä kohden


 Kotikin alkaa pikkuhiljaa heräilemään talviunestaan. Keväisiä juttuja ja pirteämpiä värejä on ilmestynyt sinne tänne. Riviera Maisonin tyyny(t) oli taas löydöt facekirppiksellä, niiden keväisyydestä en tiedä mutta ne on vaan niin upeat. Voi kuinka se voikaan olla koukuttavaa. Bongata super löytöjä kirppiksiltä.

Käytiin taas yhden mamskun kanssa pitkällä vaunulenkillä. Kyllä tämä hoitovapaa on vaan elämäni parasta aikaa. Ei mihinkään kiire ja saa seurata oman pikkusen kasvua ja kehitystä 24h. Piristävää höpötellä niitä näitä ja nauttia raikkaasta kevätilmasta. Tulothan ei ole päätä huimaavat, mutta kyllä sitä on vaan hienosti pystynyt karsimaan kaiken vähemmän tärkeän pois budjetistaan. Sisusteluhan ei lukeudu niihin :D







Viikonlopulla olin sopinut meneväni siskolle auttamaan muutossa. Vihdoin heidän Kastellitalo on muuttoa vaille valmis. Tiedän jo ajatukseni, kun pääsen ihastelemaan taloa missä kaikki on uutta ja hienoa. Karma, aina haluaa sen mitä ei itsellä ole. Kuulostaako tutulle?


Voikaa hyvin ja toivotaan viikonlopulle keväisiä kelejä!
 ♥

8 kommenttia:

  1. Näyttää oikein pirtsakalta ja hyvältä! :-) Katselin viime kesänä tuota samaista RM tyynyä, ja nyt vallan harmittaa etten ostanut. Olisi alessakin ollut... :-)

    Ihania kevätpäiviä sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tyyny on kyllä nätti. Viimeaikoina ei ole tosiaan ollut niin rahaa laittaa RM:ään, niin ole tehnyt hyviä löytöjä kirpuilta.

      Kiva ja kiitos kun jaksat aina käydä ilahduttamassa kommenteillasi <3

      Poista
  2. Ihanan keväiseltä näyttää :) Nauti nyt hoitovapaasta täysillä <3

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia kauniista kodista.
    Toi on tuttua että aina haluais sen mitä toisella on mutta itsellä ei, ihan kuin pikku tyttönä. :)
    Hyvää loppuviikkoa sulle sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Sepä, juuri niin kuin pikkutyttönä. Sitä nyt vierestä parhaillaan seuraan, kun taaperot kinaavat kaikki yhdestä ja samasta lelusta :D

      Poista
  4. On toi Riviera Maisonin tyyny ihana!! Jos kiinnostaa niin lisää RM tuotteita löydät http://witikkalankartano.blogspot.fi/ , aurinkoista viikonloppua :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja vinkistä!

      Pitääkin käydä tutustumassa :)

      Poista