maanantai 17. heinäkuuta 2017

Kesäkuulumisia...

Tämä kesä on kulunut kuin siivillä.. ehkä osasyynä se, että Oliver syntyi huhtikuussa ja aika näiden pienien kanssa kuluu niin nopsaa, ettei välillä perässä meinaa pysyä. On päiviä ettei tiedä mikä viikon päivä taas onkaan. 

Tänä kesänä on perheen kanssa ehditty enemmän kun edellis kesänä. Yrittäjämiehen aiemmat kesät on kuluneet töiden parissa, mutta nyt on ehditty viettämään yhdessä ruhtinaalisen paljon aikaa. On tehty päiväreissuja Aava-Kertun, -ja Wanhan Markin kotieläintiloille, viime viikonloppuna oltiin katsastamassa vanha rauma, Tampere ja Särkkiksen koiramäki... on kestitetty kavereita yms.. oi että mä nautin... ja kesää on vielä jäljelläkin. Siitä oli aikaa kun itse oli viimeksi ollut huvipuistossa. Kyllähän sitä joskus uskalsi laitteisiinkin, mutta nyt lähinnä tulee huono olo jo pelkästä näkemisestä. Meidän 3veelle tuo paikka oli aika psykedeelinen. Discojytä pauhasi, valot vilkkui, laitteista lähti kova ääni ja se väen paljous.. pää pyöri melkein 360astetta kokoajan ja jotkut laitteiden äänet pelotti. Kun löydettiin vaan ruokapaikka, saatiin käytyä koiramäessä ja Akvaariossa niin alettiinkin jo suuntaamaan kohti kotia.

Paljon on kesän jälkeenkin odotettavaa. Syksyllä odottaa perheessä uusi arki, kun esikoinen aloittaa kerhon. Talvella kotimme vilahtaa erään lehden sivuilla ja eräs uusi ylläri sai mun sukat pyörimään jalassa... se ylläri odottaa ensi vuoden alussa. Jänniä aikoja siis "sisustus" rintamalla. Saattaa meidän kodin pihapiiri vilahtaa toisaallakin ;)

Leivon sadepäivän piristykseksi helpon kesäkakun. Tämän voisin leipoa myös tuleviin esikoiseni synttäreille.



Palataan taas, iloa päiviinne!

1 kommentti:

  1. Ihania ja jännittäviä kuulumisia 🤗 niitä lisää innolla odotetaan 💛

    Mukavia kesäpäiviä! 🌹

    VastaaPoista