lauantai 21. huhtikuuta 2012

Tilpehööriä vitriiniin

Ihanaa lauantai huomenta kaikille!


Tervetuloa kaikille uusille ihanille lukijoille <3

Eipäs oo meikäläisestä taas viikkoon kuulunut. Pahoittelen, mutta nyt oon taas back :) Työviikot vierähtää niin nopsaa ohi, ettei mukana meinaa pysyä. Toisina päivinä sitä oikeesti miettii, että mikähän päivä tänäänkin on? Onko tuttua? :D Meillä oli niin hauska iltama töistä torstaina, että poskilihakset oli kipeenä vielä seuraavana päivänä. Tuollasia sais olla kyllä enemmänkin, ne on kuitenkin tosi tärkeitä sen yhteisen hyvän työilmapiirin luomisen kannalta.

Tänään ois tarkoitus lähteä messuilla käymään. Jos sieltä vaikka löytyis jotain kotiin tuomisia? Seurasko joku muu eilen The Voice Of Finlandia? Mitä piditte voittajasta? Mikko Sipola oli mun suosikki kokoajan. Ihana raspikurkku ja eihän ulkonäössäkään mitän vikaa kai ollut ;)



Pöytään piti vaihtaa hieman uutta liinaa. Haaveissa olis
uusi keittiön pöytä ja tuolit. Koskahan
sitä haavetta toteuttais?



Mä oon rakastunut tuohon mun tähtikannuun <3



Bongasin sen Prismasta. Voiko suloisempaa olla?
Ihana väri ja tuo feikki maalin kulutus <3



Tänään olis tarkotus päivitellä taas illemmalla blogin ulkonäköä. Multa löytyy taas ideat ja avokki pääse
toteuttamaan niitä. Mä oon niin surkea photoshopin ja 3d maxin käyttäjä.

Mukavaa lauantaita kaikille!

19 kommenttia:

  1. Kyllähän tuo VoF-finaali tuli katsottua samalla kun seikkailin blogimaailmassa. Mikko ansaitsi voiton siitä nelikosta. Kyllä me ymmärretään hyvän päälle! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan ;) tuollasta laulantaa jaksasi kuunnella vaikka 24h <3 Onneks suomen kansa oli samaa mieltä.

      Poista
  2. Kannu on kyllä tosi söpö!! Mä oon viime aikoina hamstrannu tavaraa terassille, jospa sitä pääsis kohta laittamaankin :) Tollanen kannu ois kiva lisä sinne ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten sielä odotellaan varmaan jo terassi ilmoja, kun kuuta nousevaa ;) tuo kannu päätyi nyt ainakin toistaiseksi tuonne, tiedä sitten onko oikea paikka sille? :) terassille tuollanen sopii varmasti myös hyvin. Prismasta löytyi, vink vink ;)

      Poista
    2. No odotellaan juu! :D Täällä Haukiputaalla on vielä aika paljon lunta, et menee varmaan viel useampi viikko ennen terassikelejä... Kannu sopii kyllä hyvin vitriiniinkin! Täytyypä seuraavalla kauppareissulla katella josko meidänkin Prismasta noita löytyy :)

      Poista
  3. Ai haaveilet uutta pöytää ja tuoleja! Hullu! Noi on niiiin ihanat! :O Mä vaan vaihtaisin pöydän kannen vanhoihin harmaantuneisiin lankkuihin, jos se olis mun. Sit se olis täydellinen. <3 :D

    Ihana kannu, ihana pajusydän, ihana kaikki. Kih kih. Vitsi ootan sitä, että pääsen itsekin sisustelemaan pientavaroilla, eikä aina tarvitse miettiä jotain hitsin ruuveja tai listoja tai lautoja.. plää! :D

    Kivaa messuilua! :)

    PS. Itsehän väkersin eilen blogin ulkoasun kanssa pitkän tovin. Ihan kidutusta. Vielä pitäisi pieniä muutoksia tehdä. Mahtoi ne keskellä päivää blogissa käyneet ihmetellä, kun koko sivu oli ihan mullin mallin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa avokki on jo moneen kertaan ehdottanut, että revittäis tuo keittiön pöydän taso irti ja laitettais siihen lankut tilalle ;D Ideahan ei oo yhtään huono...
      Tänään sille sitten ns. omana ideana ehdotin samaa, vähänkö ukko oli ylpeenä, että kenenköhän idea tuokin on ollut alunperin :D

      Täällä olis kans ajankohtasta pian taas miettiä noita lautoja, muttereita ja listan pätkiä. Joskus kun saatais tuo rappuremppa aluilleen.. avokki ei kovin innoissaan oo vielä ollut sen aloittamisen suhteen :)

      Poista
  4. Onpa suloinen kannu, aivan ihana! <3 Täällä, kun alkaa olla ruokapöydän ja tuolien vaihto loppusuoralla, niin ymmärrän hyvin haaveet. ;) Kyllä se vaihtelu aina virkistää ja minkäs sitä haaveille voi, eikä onneksi pidäkään! :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotamme innolla lopputulosta noiden tuolien vaihdon suhteen :)
      Juu haaveita pitääkin aina olla ja joskus niitä on ihana päästä aina toteuttamaankin <3

      Poista
    2. Mulla on sulle haaste blogissani, jos vaikka saadaan vihiä uuden ruokailuryhmän mallista. ;)

      Poista
  5. Multahan löytyy tuo samainen tähtipurkki ja se on niin söpöstys ja niin on toi sun kannukin :)! Odotan jo innolla sun blogisi muutoksia, vaikka tykkään kovasti nykyisestäkin. <3 Hauskaa viinkonloppua sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi se tähtipurkki oli kans söpis <3 meinasin senkin kotiuttaa, mutta jätin sitten kuitenkin vielä toistaiseksi hyllyyn. Avokki ei ollut ihan yhtä innoissaan toteuttamaan mun muutoksia. Sehän sen työn joutuu tekemään, mä saan ihastella vaan lopputulosta ;D

      Poista
  6. Mikko oli minunkin suosikkin, eli ihan oikea kisaaja voitti ; D Mä en niin välitä liian kiiltokuvamaisista esiintyjistä, joten Mikko sai osittain siksi mun pisteet.

    Ihana rottinkisydän ja kannu.

    Kuulostaa siltä, että olet mukavasti sopeutunut uuteen työpaikkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähä sama homma täällä. Sellaset liian sliipatut miehet ei iske muhun. Tuollaset miehiset miehet enemminkin ;)

      Kyllä oon sopeutunut uuteen työpaikkaani hyvin. Ei ole mitään negatiivista kerrottavaa siitä. Toistaiseksi vielä innolla odotan työpäiviä. Kyllähän sitä leipääntyy kivaankiin työhön ajan saatossa :)

      Poista
  7. Mäkin katselin Prismassa nuita kannuja. Ihan super ihania kyllä ovat!!! katsotaan josko meillekin sellainen tässä eksyy.

    Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  8. Söpö tuo sinun kannusi :)
    Minä seurasin TVOF alusta asti ja jännitin miten Mikon käy onhan hän meidän kyliltä :) Olen tuntenut Mikon siitä kun hän oli 18vee,eli muutaman vuoden ;)
    Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle
    Haleja Erica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet siis ns. sukua julkkikselle ;) tsemppejä Mikolle!

      Poista