tiistai 9. helmikuuta 2016

Pieni kodinhoitonurkkaus

Tässä tilassa valkoinen pensseli heilui aika reippaasti. Tänne ei oltu budjetoitu kun maalit. Onneksi keittiön purkutavaroista jäi sopivan mittanen tason pätkä ylimääräiseksi, se löysi paikkansa täältä. Pesukone löytyy tästä vierestä. Tässä on kiva viikkailla pyykkiä ja tehdä pieniä käsitöitä. Käytävän päästä löytyy myös iso vaatehuone sekä tekninentila, ei ole sauna vaikka voisi ennen kuvasta niin päätellä :) Tuo vaatehuone odottais kovasti remppaajaa ;)
Tilassa on alkuperäiset ikkunat ja ikkunoissa jonkunmoinen näkösuojakäsittely. Olisi ihana saada luonnonvaloa tähänkin tilaan enemmän, ikkunoiden vaihto ei kuitenkaan vielä ole ajankohtainan.

Tuoli tarttui eilisen kirpparireissulta.

ENNEN


Tavarat hakee varmasti vielä pitkään paikkaansa :D Joka päivä tulee jotain tilpehööriä tai huonekalua kuljeteltua paikasta A paikkaan B. Näin se kyllä oli edellisessäkin asunnossa. Saa kivasti muutosta jo sillä, että vaihtelee tavaroiden paikkaa. Aina ei tarvitse ostaa uutta.

Mitä pidätte?


Heipat!

8 kommenttia:

 1. I h a n a :) hyvältä näyttää tämäkin huone :) ja voi hurmaus tuota tuolia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin. Bongasin tämän tuolin itseasiassa jo aiemmin, mutta jätin ekalla kerralla ostamatta koska oli hieman notkuva. Alkoi vaivaamaan ja palasin toivoen tuolin olevan vielä kirpulla. Hieman liimaa kyllä vaatii, mutta kympin väärtti :)

   Poista
 2. Kivan näköistä! Jos olisi yksi kuva, joka olisi samasta kuvakulmasta otettu, kun "ennen" kuva, olisi helpompi hahmottaa huoneissa tapahtunut muutos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, ymmärrän täysin mitä meinaat :) mietin samaa avokin kanssa tuossa aiemmin. Tuo tila on tosiaan vain maalattu ei muuta. Mm. lattian muovimatto on niin hirvee, etten halua sitä kuviin mukaan :D Otan huomioon, jos laitan jatkossa ennen kuvia.

   Poista
 3. Kivan näköistä ja tuoli on aivan ihastuttava!

  VastaaPoista
 4. Ihana tuoli! Olispa luxusta kun olis joku oikea tila pyykkäämiselle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haahaa :D tämäkin tila on kasattu melkeinpä ilman budjettia. Toki jos olisi ollut enemmän rahaa remonttiin, niin olisin tehnyt kaiken toisin. Tämä nyt ajaa kuitenkin asiansa tällä hetkellä. On kyllä kiva kun on "oma tila" pyykeille.

   Poista