sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Pieni pintaremontti on alkanut!!

Heippa pitkästä aikaa!
tässä on taas ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä, sen jälkeen kun viimeksi olen tänne rustaillut. Pieni pintaremppa on vihdoin alkanut. Wc koki ensin pienen muodonmuutoksen, kun vaihdettiin vanha peilikaappi pois ja tilalle tuli vain iso peili. Tila on nyt huomattavasti valoisempi ja freessimmän näköinen :D Kylpytiloista otettiin pois vanha suihkukaappi ja tilalle tuli kirkas lasinen suihkuseinä. Tänään alkaa sitten keittiö seinän tapetointi, tilalle on tulossa ruudullinen vaaleahko tapetti... ihanaa vihdoin ja viimeinen!!! :) muita uutisia.... tiistaina muutama kiinteistövälittäjä on tulossa arvioimaan asuntoa :) mikäli arvio on se mitä toivomme, niin asunto menee piakkoin myyntiin. Käytiin tuossa eilen katsomassa aivan ihanaa pientä omakotitaloa, jossa ihana pihapiiri omenapuineen ja pihasaunoineen <3 neliöitä talossa on vain 80, mutta rakennusoikeutta jäljellä vielä yli 100 neliötä, eli mahdollisuus on rakentaa lisätilaa. Tuo omakotitalo oli hengeltään juuri sellanen mitä etsimme ja molemmat oli siitä aivan haltioissaan.. oli kyllä ihmetys, kun avomieskin sille lämpesi :) aloin ja mielessäni suunnittelemaan sisustusta ja remonttia. Pinteremontilla tuo menisi koko talo, mitään suurempaa ei tarvisi heti tehdä. Ulkosauna ja sisäkylppäri oli uusittu juuri hiljattain. Oih..... <3 ei nyt vielä turhaan innostuta!!


Hommaa riittää, ennen kun tiistaina väittäjät tulevat visiitille. Taidanpa lähteä haravoimaan ensitöikseni takapihaa.


Ihanaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

 1. Oi ihanaa, pidetään peukkuja että kaikki menee suunnitelmienne mukaan!!! :) Talohaaveet ja niiden toteutuminen on kyllä niin mukavaa ja piristävää.. <3

  Pieni talo on meilläkin,meillä on alle 80 neliötä. Mutta sopu sijaa antaa. Ja toisaalta pieneen taloon on halpaa tehdä remonttia ja asuinkustannukset pienemmät kuin isossa.

  Ja ulkosauna on piste iin päälle! <3

  Kivaa alkavaa viikkoa!!

  VastaaPoista
 2. Sarppa,
  juu tuossa tosiaan se 78 neliötä, mutta oma ihanan tilava tontti ja ulkosauna korjaa paljon <3 tosiaan edulliset kustannukset ja remppaaminen ei tule niin kamalan kalliiksi. Odotellaan nyt huomista ja katotaan mitä se tuo tullessaan... nykyisen kodin arviointi huomenna. Peukut pystyyn! :)

  VastaaPoista