tiistai 8. marraskuuta 2011

Alkuviikon juttuja

Heippa!

Alku viikko onkin mennyt mukavasti taas 3 vapaa päivän muodossa. Huomisesta lähtien pukkaa sitten taas töitä loppuviikoksi. Mun opinnothan on loppu silausta vaille valmiit, mutta kun on kyseessä näyttötutkintoon valmistava koulutus, niin näyttö on vielä tosiaan tekemättä. Nyt alkaa varmistumaan mun näyttöpäiväkin... Kääk!! meikäläistä alkaa jännittämään. Näyttö päivähän tarkoittaa sitä, että näyttövalvoja tulee omalle työpaikalle yhdeksi päiväksi arvioimaan mun osaamistani. Mua ahdistaa jo nyt niin kovasti koko näyttöpäivä!! se, että joku hengittää kokoajan niskan takana, valvoo tarkasti sun tekemisiä ja samalla tenttaa kun teet jotain ihan muuta, niin saa mun polvet jo tutisemaan pelkästä ajatuksesta. Onko kuinka moni muu suorittanut näyttötutkinnon ja kuinka se näyttöpäivä loppujen lopuksi meni? Mä toivon, että mä pääsen yli pahimmasta jännityksestä ennen sitä. Alustavasti se on nyt sovittu joulukuun puoleen väliin. Nyt pitäis kovasti lueskella ja valmistautua näyttöön.

Käytiin muuten tekemässä uuteen asuntoon jo ensimmäinen hankintakin :) Askossa oli viikonloppuna kaikki tuotteet -20%, joten me ostettiin sitten uusi sänky. Pahoittelen pientä kuvaa :D suurentaessa meni niin epäselväksi, mutta löytyy siis täältä http://www.asko.fi/index.php?tuoteryhma=21

Toimitus sitten joulukuun alussa uuteen asuntoon. Tuon kanssa sitten joku tumma tapettikuosi. Tuli tuolta Askosta ostettua muutakin... niistä sitten myöhemmin!

Nyt taidan siirtyä sivulle lukemaan koulujuttuja ja pänttäämään joulukuuta varten!


Voikaa hyvin!! :)

4 kommenttia:

 1. Moikka Jansku, uusi lukija ilmoittautuu!

  Kivan sängyn olette ostaneet, hyvä diili. Nyt turhat jännitykset pois ja kovalla tsempillä kokeisiin, ei ne sua purematta niele ;)

  Mukavaa päivänjatkoa!

  P.S. Tervetuloa lukijaksi blogiini Valkeat Unelmat.

  VastaaPoista
 2. New England Rose,
  tervetuloa, ihana saada aina uusia lukijoita <3

  Yritän karistaa niskoiltani ainakin näyttöpäiväksi turhat jännittelyt :D

  Tulen ehdottomasti vasta vierailulle blogiisi :)

  VastaaPoista
 3. Nätin sängyn ootte löytäneet !
  Mä oon suorittanu nättötutkintona artesaani opinnot! Oon kova jännittämään vähemmästäkin, mutta näyttöpäivät meni tosi leppoisasti, yllätyin ihan, ja hyvin meni. Mulla ainakin oli mukavat henkilöt siinä, eikä niskaan hengitetty laisinkaa ;)
  Tsemppiä kovasti kokeeseen ♥

  VastaaPoista
 4. Riitta,
  sain jo onneksi tietää näyttövalvojani ja tiedän henkilön. On todella mukavan oloinen ja rauhallinen, voisin kuvitella että hänen kanssa on mukava suorittaa näyttöä :)

  Kiitos tsemppauksesta <3

  VastaaPoista