sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Here we go....

Heissan!


Eilen sateli vettä, mutta tänään on aivan ihana aurinkoinen keli. Ehdin jo tehdä hiukka piha töitä ja tarkotus olis vielä mennä trimmerin varteen heilumaan :) Perjantaina vietettiin työporukan kanssa grillipippaloita, oli kyllä niin mielettömän hauska ilta! grillattiin, pelattiin mölkkyä ja perus aliasta. Ilta oli just sopivan pituinen, eikä mennyt överiksi. Toivottavasti saan tuonne jäädä hommiin, pari viikkoa olis vielä koeaikaa jäljellä... omasta mielestä ainakin hyvin mennyt, mutta jää nähtäväksi mitä tapahtuu :)

Meidän remppasuunnitelmat vaan kasvaa :D avokki jää lomalle 3 vkon kuluttua, jolloin vaihtuu tapetit, lattiat ja katto + lattialistat. Laminaatti on jo valkattu, tulossa olis harmahtavan vaaleeta.

Muutamia ostoksiakin on tullut tehtyä...


Uusi lehtikori MiniManista.





Kello MiniManista. Oli pakko ostaa! ihastuin tuohon
sinkkiin.



Ihana Tilda-enkeli Oma koti onnenpesä blogin
arvonnasta <3 Kiitos!!



Täällä kesällä poltellaan kans kynttilöitä.




Mitäs muuta? Mitäs teille kuuluu... millasia suunnitelmia?

Mukavaa sunnuntaita teille!

21 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hyvältä suunnitelmat.

    Lomaa odotellessa. Lomalle ei ole mitään suunnitelmia; tehdään se mitä jaksetaan tai ehdistään. Monta kesää ja lomaa onkin mennyt ihan työleiri-meiningillä, et nyt vähän nautiskellaan.

    Kivaa alkanutta heinäkuuta!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesäloma ilman minuutti aikataulua kuulostaa hyvältä! <3 Nyt saatte sitten vihdoin nauttia kovan työn tuloksista :) Voiskos olla parempaa?

      Poista
  2. Kivan viikonlopun olet päässyt viettämään! :) Poikaystävä jäi lomille jo viikko sitten. Jotenkin hirvittävän vaikea kaivaa itsensä aamuisin sängystä ylös, kun toinen vain saa jäädä nukkumaan. Toistaiseksi on lohduttanut kurjat kelit, mutta ensi viikko näyttää hirvittävän lämpöiseltä ja sateettomalta. Kelpaisi siis loma tännekin! Mhöh.

    Toivon tsemppiä ja onnistumisia remppasuunnitelmiinne! Innolla odottelen kuvia uudistuneesta ilmeestä! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tiedän fiiliksen... tosin avokki oli saikulla, joten en kadehdi sängyssä koko päivää vetelehtimistä :D lomalle kun jää heinäkuun lopulla, niin saattaa mua pistää hieman vihaksi. Kelpais se edes muutaman päivän loma meikäläisellekkin. Muutama palkaton ei olisi pahitteeksi. Pääsis tekemään pientä kotimaan matkailua <3

      Poista
  3. Nätiltä näyttää ja tuo enkeli on ihana. <3

    Mukavaa heinäkuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo enkeli on kyllä <3

      Mukavaa heinäkuun alkua myös sulle :)

      Poista
  4. Mulla on sama kello ja lehtikori! <3 Hyvä maku meillä!:) minimanissa on kaikkee kivaa,tänäänki yritin päästä sinne mut mies ei päästäny!:D

    Työkamujen kanssa on kyllä niin hauskaa välillä nähdä muutenkin kuin työpaikalla!Meillä samanlainen ilta ens viikonloppuna tiedossa!
    Onnea on ihanat työkamut ja työilmapiiri!:)

    Mukavaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaapi sitte olla aika lailla sama maku meikillä :D:D MiniMani on kyllä yks mun suosikki sisustuskaupoista! Just oli tarjous Vaasan MiniManissa, että 2 tuotetta yhden hinnalla. Täytyypä käydä vielä poikkees, juu ja todettu on... parempi jättää ukko kotiin, tai mennä salaa ;D

      Toivottavasti teillä on hauskat kekkerit työporukan kanssa :)

      Poista
  5. Kivoja juttuja olet löytänyt ja tuo enkeli on aivan ihana!<3 Minulla meinaa vähän langat karata käsistä jo, ei oikein jaksaisi siivota täällä kaiken aikaa. Ensi viikolla on tyttöjen tuplasynttärit, joten pitänee sitten loppuviikosta tsempata tuon suhteen. Siihen asti otetaan aika lunkisti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan ihana. Löysi heti keskeisen paikan olkkarin suksen päältä <3

      Pitää sitä osata lunkistikkin ottaa joskus, ehdit sitten hosua ennen tyttöjen tuplasynttäreitä ;D

      Poista
  6. Siehä oot löytäny vaikka mitä kivaa minimanista. Pitäis itekin piipahtaa siellä taas.

    Teil on kyllä niiiin nättiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mee ihmeessä, suosittelen... annan pahan kiertää ;D

      Kiitos <3 Yritetään kovasti laittaa pintoja kuntoon.

      Poista
  7. Teillähän on luvassa kovasti urakkaa :) Kiva nähdä miltä lopputulos näyttää! Meillä ollaan jo lomilla ja paljon on kyllä saatu jo aikaiseksi. Pihahommia, ostoksia, tuunauksia yms. kivaa :) Tällä viikolla on miehen pikkuveljen rippijuhlat, jonka jälkeen suuntaamme jonnekin päin Suomea. Elokuussa tehdään reissu Norjaan, siinähän sitä on jo lomasuunnitelmia tarpeeks. Täytyy malttaa olla välillä kotonakin et projektit etenee ;)

    Aurinkoista viikon jatkoa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu taitaapi olla. Avokkihan tuon suunnittelu, lista vaan jatkui ja jatkui. Itse se oli hieman vastahakonen alottamaan koko remontin suunnittelun. Heti kun alettiin puhua laminaatinkin vaihdosta, niin johan tuo jo innostui. Isompaa muutosta kun luvassa ;D

      Kuulostaa ihanalta teidän loma <3 oohh.. mä olen kyllä niin kade! mitäs projekteja sulla on meneillään? Salaisia? ;)

      Poista
    2. Tämä on ollut kyllä ihanaa aikaa, kun mies on ollut lomalla! ♥ Nyt ollaan välillä taas kotosalla, ens viikolla sit Norjaan :) Mulla on lukemattomia projekteja, mm. vanhojen huonekalujen kunnostusta (mummolasta saatuja), pihan laittoa ja pieniä näpräyksiä. Siinä se aika kuluu, mieluista puuhaa :)

      Mites teidän hommat on edennyt?

      Poista
  8. Kiva kello! Onkohan täällä Turussa päin minimania.. ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. löytyyköhän sieltä päin. Nyt en ole yhtään varma, nettisivuilla varmasti infoa paikoista. Käy ihmeessä jos löytyy :)

      Poista
  9. Minimanista löytyy kyl kaikkea ihanaa..sinne ei sais mua ees päästää ;) Voi kiva jos enkeli oli mieleinen <3 Ihanaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta!! :D

      enkeli on todellakin mieleinen, koko arvonta palkinto oli ihana <3

      Poista
  10. kauniita ajatuksia, todella inspiroiva! Luulen pidät myös tästä lampun http://delightfull.eu/floor/lee_floor.html

    VastaaPoista
  11. Kiva tuo sinkkinen kello! Mulle uppoaa edelleen sinkkiset jutut, vaikka niitä on ollutkin jo tarjolla melko pitkään. Materiaali sopii mielestäni hyvin mm. parvekeruukkuihin ja joitakin uusia on tullut hankittua täksikin kesäksi. Mukavaa remppaa! Varmaan saadaan nähdä tuloksista sitten kuvamatskua täällä blogin puolella? Se olisi kivaa.

    VastaaPoista