tiistai 21. elokuuta 2012

Summertime sadness

Täällä on elelty hiljaiseloa viimeiset parisen viikkoa. On oltu hieman huonoilla fiiliksillä koko tuo aika. Meikäläinen on ollut todella ahdistunut ja stressaantunut. Ei sen kummempaa syytä, kaikki on hyvin niin kuin pitääkin... uudesta työstä luon vaan itselleni suuria suorituspaineita! meillä on tarkka seuranta ja tavoitteet joihin pitäisi yltää kuukausittain. 5 kk. oltuani olen sitä mieltä, että kaikki pitäisi jo ns. handlata. Tiedän kyllä, että pyöreesti tuollanen vuosi on aika jolloin voi lähteä miettimään ja pohtimaan mitä kaikkea on oppinut ja mitä pitäisi seuraavaksi opetella. Tällä hetkellä vietän mun 3 pv:n kesälomaa, joten nyt on ainakin hetkellisesti ahdistus tiessään :)

Millä te lievitätte hetkellistä ahdistusta?

Mitähän uutta sisustus rintamalla. Piipahdin tänään Jyskissä ja löysin uuden omasta mielestä ryhdikkään päiväpeiton. Syksyä kohti kun mennään, niin saa olla jo hieman tummempaakin.Tyynyt vaihtaa taas paikkojaan...Verhot on myös uudet. Kuvasta ei kyllä niitä kovin erota.Lomasuunnitelmissa ei sen kummempia. Tänään elokuviin, huomenna kylpylään ja mökille loppu ajaksi. Tarkoitus oli lähteä tekemään pientä kotimaan matkailua, mutta tällä hetkellä kukkaron nyörit ei anna myöten.  Pääasia, että on loma!


Aurinkoista viikkoa lukijoille!

20 kommenttia:

 1. Niin mitään poppaskonstia ei lienee ole stressin hoitoon mutta suna ja löylytuoksut, lasi viiniä, kynttilöitä ja villasukat sekä yöpaita..siinä se ja ehkä joku kiva filmi..komedia..
  Minä olen käynyt läpi kovan masennuksen aikoinaan ja nyt olen siitä täysin selvinnyt, joten olen vaan lopettanut asioiden vatkaamisen mielessä, koska ne ei parane sillä, että miettii ja pohtii ja pähkäilee, etenkin iltaisin ennen nukkumaan menoa asioilla on tapana suurentua ja silloin on sanottava että ne ei muutu vaikka kuinka ja paljon niitä pohtii ja kääntelee mielessä..ja huominen on aina uusi päivä..niin työstressi on kyllä kinkkisempi jos kaiken aikaa painostetaan...mutta siihenkin on sinulle vastaus eli varmasti teet siellä töissä parhaasi..ja muuhun ei ihminen kykene :)
  Jaksamista sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele! <3

   Olen kovasti yrittänyt lisätä liikuuntaa ja alkanut taas lukemaan kirjoja pitkästä aikaa, että saan keskitettyä turhat ajatukseni johonkin muuhun. Lisäksi eräs minua viisaampi käski minun alkaa kirjoittamaan ns. päiväkirjaa johon saan purkaa mustaa valkoiselle ajatuksiani, luvalla märehtiä kirjoitusten kanssa sen tunnin verran ja sen jälkeen unohtaa ne ajatukset taas hetkeksi. Tietysti aina toimii kans sauna + tuoksut, leffat, kynttilät ja vikkasukat ;) viime aikoina olen myös ratkennut ajoittain herkkuihin, jotka tuovat "hyvää oloa" :D

   Poista
 2. Voi, elä ota ressiä (heleppo sanoa) uuesta työstä, anna ittelle aikaa, ei vielä 5kk ole paljon vaikka se vois jo siltä tuntuakki <3 Ota ilo irti jo opitusta ja ku teet vaan parhaasti ja olet ilonen töissä niin kyllä se siittää lutviutuu (taas helepommin sanottu ku tehty) <3 <3 <3
  Nyt vaan leppäät, sisustelet tai lueskelet lehtiä tai kattelet tv-sarjoja ja nautit siittä mitä oot JO oppinu :) Aina se tullee mieleen että pitäs jo osata KAIKKI mutta ei sitä voi osata vielä nuin alussa, ja jos jotaki ei ossaa niin kyssyy empimättä neuvoa, vaikka varmaan kyllä teekki niin :) Mitähämmie muuta ossaisin helepottaa sinua...Sie oot ihan varmasti oppinu jo vaikka mitä ku alat miettiin tarkemmin, ehkä enemmän jo ossaat entä et ossaa :) Tsemppiä! <3 ja leppäilet tai touhustelet ja unohat nyt koko työn :) Haleja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..ainiin, mulla on konsti miten saan joskus yöajatukset pois...aattelen ettei mulle makseta tästä tähän aikaan mietitystä työjutusta tai jos on muuta ku työjuttua...aattelen että mie en voi tähän aikaan tehä yhtään mittään tämän asian suhteen että päivä son huominenki :) Joskus auttaa ja usiasti ei :D

   Poista
  2. Voi kiitos Satu <3

   Kovasti yritän kääntää ajatukseni päin vastaisiksi ja antaa itselleni luvan ymmärtää, että en voi vielä kaikkea osata ja tietää. Se on taakka, kun on jostain syystä tälläinen ns. täydellisyyden tavoittelija. Hankala sitä on omaa ajatus maailmaa muuttaa, mutta jos oppisi edes jotenkin näitä asioita käsittelemään ja selviämään niiden kanssa.

   Tuo sana lutviutuu on niin ihanan kotoinen <3 sitä tuo avokkini mulle jatkuvasti hokee ja se rauhoittaa aina mieltä!

   Tottahan tuo on mitä sanoit yöajatuksista :D eipä se työnantaja sulle kumartele ylimääräisiä.

   Poista
 3. Mukavilta kuulostavat lomapäivien suunnitelmasi, eiköhän noiden avulla olo hieman helpota! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toivomme näin! yritetään kääntää lomavaihdetta päälle kolmeks päiväksi :)

   Poista
 4. Ota nyt lomasta kaikki irti ja nauti ilman turhaa työstressiä. Itsekkin tuppaan stressaamaan joka asiaa, mutta joskus pitää vain osata lopettaa ja rauhoittua :). Nauti siis tästä hetkestä nyt ja tässä :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni on paha taipumus jäädä vatvomaan asioita turhaan. Pitäisi ostata kyllä lopettaa ja rauhoittua!

   Yritetään nauttia tästä loma ajasta :)

   Poista
 5. Kovasti tsemppiä työhön, hyvin sä pärjäät! Ja nyt lomalla et ajatele työtä ollenkaan, vaan nautit vapaista loppukesän päivistä ja teet kaikkea kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea kivaa suunniteltuna, katsotaan mitkä niistä tulee toteutettua :)

   Toivottavasti ilmat suosivat, jos mökille meinaa huomenna suunnistaa!

   Poista
 6. Voi koita olla ressaamatta ja nauttia lomapäivistä! <3 Vaikka se ressaamattomuus onkin helpommin sanottu kuin tehty!
  En ookkaan käyny Jyskissä aikoihin, täytyypä piipahtaa josko löytyis jotain kivaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, helpommin sanottu kun tehty. Pitää vaan oppia elämään ja käsittelemään ne turhat ajatukset. Koitetaan tsempata! :)

   Tuo päiväpeitto oli muuten sellanen, mikä oli joskus ollut tarjouksessa mutta unohdettu ottaa tarjoushinnat pois seinältä. Hyvä meidän kannalta, pakkohan se oli myydä meille vielä siihen tarjoushintaan :D

   Poista
 7. Tsemppiä! Ja nauti lomapäivistä! Teet nyt vaan kaikkea kivaa.
  -k-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Yritän käyttää järkevästi nämä 3 päivää ja unohtaa työmurheet.

   Poista
 8. Tsemppiä ahdistukseen, toivottavasti se pian helpottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)

   eiköhän se tästä, kunhan antaa vaan itselleen luvan höllätä. Helpommin sanottu kun tehty...

   Poista
 9. Älä aseta itsellesi turhia paineita...ota rennosti ja nauti elämästä:)Sinulla on kaunis koti ja ihana mies ja koirat:) Ajattele positiivisia asioita! Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa...Kauniita syyspäiviä sinulle:)

  VastaaPoista
 10. Luin kerran että tööpaikan vaihtaminen kuuluu viiteen stressaavimpaan asiaan elämässä joten ei ihme että olet stressaanunut. Kun parhaansa yrittää niin sen pitäisi riittää myös työnantajalle. Voima ja tsemppiä paljon sinulle!

  VastaaPoista
 11. Aivan supersuper ihana blogi! Inspiroivia kuvia, harmi kun on vaan niin pieninä, voisko saada isommaksi? :))

  VastaaPoista