tiistai 25. joulukuuta 2012

Blogilöytö, lukemista ja ihailtavaa joulun pyhille

Lupasin teille laittaa aiemmin postausta lempiblogeistani. Viime aikoina on tullut surffailtua blogeista toisiin ja tehtyä ihania uusia blogilöytöjä. Kovasti sitä aina ihastuttaa blogit, joissa tyylisuunta on samalainen kuin omassa kodissa. Lueskelen mielelläni juttuja tuunailusta, vanhoista aarteista ja uusista ideoista. Ajattelin nyt ainakin laittaa teille yhden niistä blogeista, joissa vierailen usein etsimässä inspiraatiota, ihastelemassa kauniita kuvia ja lukemassa kivoja tarinoita.

Tämä blogi on suosikkieni joukossa melko uusi, mutta onneksi sen olen löytänyt. Suosittelen teitäkin tutustumaan tähän helmeen.




Etelä-Pohjanmaalla, Evijärvellä on Hansulla oma uusi koti, jota innolla ja rakkaudella sisustetaan ja laitetaan:) Kaikki vanhat, maalaisromanttiset ja itse tehdyt jutut miellyttävät kovasti. Hansu rakastaa kirppistelyä ja kaikenlaista pikkupuuhailua, rakentelua, askartelua, tuunailua ja käsitöitä. Aina täytyy olla jonkinlainen projekti työn alla!:) Villa Vallattomassa nähdäänkin kaikkea tätä ja paljon muuta. Mukana touhuissa avustavat isäntä ja yksivuotias pikkuneiti.



Rauhallista tiistai illan jatkoa ♥

8 kommenttia:

  1. Tää on ihana koti, pongasin lehtijunkin heidän kodistaa Ilkassa tuossa joku aika sitten!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en oo kovin kauaa vielä lukijana ollut, muista mitä kautta blogin bongasin. Ihania ideoita ja katseltavaa täynnä <3

      Poista
  2. Kiitos Jansku sinulle!!<3
    Ihan olen häkeltynyt tästä :)
    Ihana kuulla että blogini on päässyt suosikkiesi joukkoon, vaikka uusia tuttavuuksia vasta ollaankin!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppas hyvä <3

      Niin inspiroiva blogi sulla, että pitäähän sitä vähän mainostaa ;) kiva aina löytää uusia blogeja ja tuttavia niiden kautta.

      Poista
  3. Kiitos vinkistä, täytyy heti pyörähtää kurkkamassa blogi! :)

    VastaaPoista