keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Kohti uutta vuotta...

Siinä se taitaa olla, tämä joulu meinaan. Yksi ilta vielä rötväilyä ja sitten kohti uutta vuotta. Sukuloidessahan tämä joulu on mennyt, niin kuin omasta mielestä joulu kuuluukin viettää. Mulla on normi työpäivät edessä päin, onneksi vaan torstai ja perjantai. Viikonloppuna kohti ale myyntejä :) lisäksi meinataan vihdoin ja viimein  saada tapetti vaihtoon makkarissa. Maalipinnat saa jäädä harmaiksi, mutta päätyseinään tulee sama tapetti mikä on meillä rapussa; valkoinen jossa kuultavat ornamenttikuviot. Maanantaina sitten 5 tunnin työpäivä ja sitten uuden vuoden viettoon. Mysteeri on vaan edelleen se, miten uutta vuotta juhlitaan. Aikaisemmat vuodet ollaan joko vietetty kaveripariskunnan kanssa tai kaksin kotona saunoen ja hyvästä ruoasta nauttien. Onko muilla jo suunnitelmia uuden vuoden viettoon?

Nyt kun joulu on melkein paketissa niin saa alata odottelemaan sitä helmikuun alkua ja meidän ekaa yhteistä ulkomaan matkaa. Gran canariaa kohti matkataan 2. helmikuuta ♥






Mikähän ilta tuossa avokki hauskuutti lähinnä 
vaan itseään laskemalla meidän kodin
tuikkukupit ja lyhdyt :D



Kuinka pitkälle saa pitää jouluvalot
ja pukit yms. joulujutut? :)
Mä en halua luopua niistä...



Nyt mä riennän suihkuun ja suihkun kautta iltapalalle ja sitten ajattelin herkutella muutamalla suklaakonvehdilla :) Ehkäpä me taas avokin kanssa katsotaan muutama Grand design jakso katsomosta loppuillan ratoksi. Kerroinko muuten aloittaneeni karppauksen? :D hmm.. mä joulun ajan vähän eksyin polulta, mutta laitan sen taas uusiksi. Oon yrittänyt jättää kokonaan liiat hiilihydraatit; leivän, perunat, pastat ja liiat sokerit pois,, tilalle olen ottanut hedelmät, lämpimät kasvikset ja luonnonjugurtin mm... Onko muita karppaajia?


Ihanaa loppu iltaa ♥

12 kommenttia:

  1. Meillä on nisse kokovuoden esillä sillä pikkumies kaappasi sen unilelukseen ;).
    Karppausta en "harrasta" mutta sain juuri kipulääkäriltäni kuulla että vihanneksista ei imeydy kroppaan niitä tärkeitä juttuja jos ei laita öljyä päälle!! Sain nimittäin pienen saarnan kun systeemistäni puuttuu sitä ja tätä , mm.foolihapot joita saa tomaateista. Kerroin että puputan tomaatteja päivittäin. Vaan eipä tuo sitten ole auttanut, nyt laittelen öljyjä päälle ja toivotaan että verikokeet ensi kerralla näyttää foolihappojen lisääntyneen ;).
    Halauksin Erica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hhmmm.. mielenkiintoista enpä ookkaan moisesta kuullut aiemmin, että öljyä tulisi laittaa päälle, pitääpä testata tuskin mitään ainakaan menettää :)

      Meillä ei ole ainakaan vielä pikkuihmisiä, mutta nuo karvakuonot on onneksi hyvin antanut olla meidän joulutilpehöörit rauhassa. Jos jotain sattuu joutumaan maan rajaan, niin aika nopeeta ne on kyllä sieltä poimittu. Pöydiltä ei kuitankaan onneksi pompi mitään ottamaan.

      Poista
  2. Kivan näköistä joulua teillä :)
    Siis paljonko niitä tuikkukippoja yms sitten oli??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhmmm.. mitähän niitä olikaan, olisko ollut lähemmäs 50kpl :D ei niitä voi ikinä liikaa olla, eihän?

      Poista
  3. Voi miten kaunista! Ja ihana tunnelma teillä. <3 Kynttilä/tuikkuasetelma pöydällä on nätti ja tunnelmallinen.

    Itse en karppaa, mutta yritän katsoa mitä syön. Nyt syksyn/joulukuun aikaan on taas tullut lipsumisia ja kasvikset on jääneet vähemmälle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia <3

      Itselläni ei oo niinkään painonpudotus tavoitteena vaan ihan elämän muutos terveellisempään suuntaan. Jättää pois ruokavaliosta kaikki ylimääräinen ja turha pois.

      Poista
  4. Ihana joulutunnelma teillä <3 Täällä myös tänään aloitetaan arki iltavuoron merkeissä. Onneksi pian on se kaivattu viikonloppu...

    Alemyynnit kyllä houkuttelisi, mutta kaikki alemyyntirahat taitaa mennä uudenvuoden ex-tempore Tallinnan reissuun. Tee hyviä löytöjä munkin puolesta. Ja kateellisena täällä kuuntelen teidän matkasuunnitelmia. Lämmintä, ihanaa!

    Tsemppiä karppaukseen, itse en ole kokeillut mutta kaveripiirissä on ollut hyviä kokemuksia.
    Ihanaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ex-tempore Tallinan reissu kuulostaa hyvältä, eiköhän tuollaseen ennemmin sijoita :) Ei oo enää kovin pitkään tosiaan meidän reissuun. Mahtavaa lähteä avokin kanssa ekaa kertaa yhteiselle lomamatkalle, vielä kun sain koirat hyvään hoitoon viikoksi niin ei tarvi siitä murehtia :)

      Poista
  5. Grand design on yksi munkin lempiohjelmista. Oikein mukavaa matkaa sinne Kanarian lämpöön! Pistäytykää Palmasissa. Ihana kaupunki ja hyvä shoppailupaikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Grand design on kyllä paras! niitä uusia jaksoja tulee ihan kiitettävään tahtiin tuonne katsomiin.

      Kiitos :) ehdottomasti pitää pistäytyä Palmasissa. Pääsee näkemään hitusen sitä oikeaakin kulttuuria ja asukkaitakin.

      Poista
  6. Ihania tunnelmakuvia!
    Hyvää uutta vuotta Jansku <3

    VastaaPoista