lauantai 11. toukokuuta 2013

Uudet yöpöydät

Täällä pidetty hetken aikaa hiljaiseloa. Mitään ihmeempää ei ole tapahtunut, nämä päivät vaan vierii eteenpäin niin hurjaa vauhtia. Käytiin tuossa avokin kanssa ottamassa pieni miniloma Helsinginkin suunnalla. Oltiin Marskissa 1 yö, oli ihan mukava huone.. sauna ja kaikkee :) Ikeassa tuli samalla pistäydyttyä. Mitään sen isompia ostoksia ei tehty. MM-lätkää on tullut seurailtua myös. Tuleeko muiden katsottua? Tosin meidän tv:n digiboxissa on jotain häikkää. Kuva pätkii, eikä siitä oo kovin mukava seurailla. Juuri kun olisi maali tulossa niin kuva katkee. Taas kun saat töllön auki, niin tilanne on taas yhen maalin enemmän. AArrgg!

Laitoin vanhat yöpöydät facebookiin myyntiin ja tuli hankittua nuo lootat, jotka ajaa nyt sitten yöpöydän virkaa. Jos kyllästyn, niin noistahan saa vaikka kivat kukkalootat terassille :)
Keväisemmät tyynyt ja vaaleapäiväpeitto edelleen hakusessa..





Mitä mieltä ootte?

Lauantai herkut hankittu ja perus lauantai tiedossa, eikö ne ole niitä parhaita?  

Mukavaa lauantai iltaa kaverit!

27 kommenttia:

  1. Ihanat lootat, minä oon metsästänyt keittiöön tuollaisia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kyllä monikäyttösiä, menee missä tahansa! :)

      Poista
  2. Onpas kivan näköset nuo laatikot yöpöytänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kauan noita havitellut ja vihdoin toteutin...

      Poista
  3. Tosi ihanat uudet yöpöydät! Tykkään noista laatikoista kovasti, itsellekin tekisi sellaista mieli, kun keksisi mihin käyttöön. :D
    Kivan kuuloinen myös teidän miniloma, sellainen tulee kyllä aina silloin tällöin tarpeeseen! :)
    Ihanaa lauantai-iltaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienikin breikki arjesta tekee aina hyvää. Yhden yön hotelli yöpyminen ja shoppailu tekee vaan ihmeitä. Jaksaa taas arkea ja kohti kesälomaa ;)

      Poista
  4. Tosi upeat yöpöydät! Mistä olet löytänyt?
    Itsekin haluaisin hankkia enemmänkin samantyylisiä laatikoita. Parvekkeelle haluaisin rakentaa yrtti-istutuksia tuollaisiin laatikoihin ja olohuoneeseen lehtilaatikoiksi sekä käsitöitä varten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo puulootat ostin Hongkongista. Monessa paikkaa näitä nyt näkyikin, mutta muut oli aivan liian pieniä. Lisäks nuo honkkarin oman oli "aitoja" vanhoja ;) Yrtti- istutukset tuollaseen varmaan kävisi myös hyvin!

      Poista
  5. Tuollaiset "lootat" on nykyisin suosittuja ja niitä voi käyttää vaikka minkälaisiin tarkoituksiin. Aidot vanhanajan puiset limsakorit olisivat ihkut, mutta niitä ei saa juuri mistään. Kätevä vasara-mies voisi tehdä uudesta puutavarasta hyvät ja jämäkät jäljitelmät ja ne voisi sitten näppärästi käsitellä mieleisekseen ja saada joko vanhan näköiseksi tai modernisti valkoiseksi tai mustaksi♥Eikä varmaan tulisi kalliiksikaan. Joissain kaupoissa myydään tosi "rimpula"-puutavarasta tehtyjä "lootia", eivät maksa paljon, mutteivat varmaan kestä kovin paljon painoa. "Hyvää kannattaa odottaa", näin minä olen oppinut :) Oikein kivaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo meidän omat ovat tyyliin "eivät kestä kovin paljoa painoa" :D Tosin tuossa ei kummempaa painoa tarvitse kestääkkään. Honkkarista löysin ja oli "aidot" vanhat. Juu ei kannata hötkyillä liikoja, hyvää kannattaa aina odottaa. Ei tarvitse tyytyä, jos ei vastaa täysin sitä mitä etsii.

      Poista
  6. Ihanat laatikot :)

    Todellakin seuraan lätkää. Tai ainakin noi Suomen pelit. Tänäänkin oli IHAN MIELETÖN peli! 7-2 voitto tuntu aika makealta :D

    Herkut on ostettuna täälläkin. Ne korkataan vasta, kun lapset on nukkumassa. Että saa rauhassa natustaa. Ne on omansa syöneet niin eivät tule kerjuulle :D

    Kivaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on sitten Suomen lätkäpelit loppu, hienosti ne taisteli vaikka ei nyt sit mitalia tullutkaan :( Herkuttelusta puheen ollen.. tuleva kesä ja helleviikonloppu on tehnyt tuhoja :D nyt on rillattu koko viikonloppu.

      Poista
  7. On kyllä kivat laatikot :) Sopivat hyvin teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja :)

      Jos kyllästyy, niin noille varmasti löytyy toisenlaista käyttöä. Monikäyttöiset ovat!

      Poista
  8. Tosi kivat yöpöydät! :)

    VastaaPoista
  9. Vastaukset
    1. Komppaan! :D ihanan simppelit, vanhat myin facebookin kirpparilla. Samalla rahalla ostin lootat, kätevää!

      Poista
  10. Niin kovasti pidän teidän makkarista kokonaisuudessaan! :-) Ja yöpöydät kruunaa kyllä kaiken! :-) Ihanat kerrassaan! :-) Ja tuo penkki sängyn päädyssä <3

    Mukavaa viikonloppua! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Seija <3 Ikinä ei itse ole täysin tyytyväinen, jatkuva pintaremontti käynnissä ;)

      Poista
  11. Tosi hienot yöpöydät, nuo tuommoiset laatikot on niin ihania. Kaunis makkari muutenkii, ihana tapetti. Tykkään niin noista harmaan sävyistä nykyisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapetti on hiljattain vaihdettu. Kauan sitä katselikin edellisten asukkaiden laittamaa tapettia, vihdoin ja viimein se alkoi hyppimään miehenkin silmille ;) Lootat on kyllä kivat, monikäyttöiset!

      Poista
  12. Jostain eksyin tänne ja jään seurailemaan :) Aivan ihanat yöpöydät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Miia! :) tervetuloa. Kiva, että löysit tiesi tänne :) jää ihmeessä seurailemaan.

      Poista
  13. Do уοu have аnу videο of that?
    I'd like to find out some additional information.

    Also visit my web-site Personal website http://www.sfgate.com/business/prweb/article/V2-Cigs-Review-Authentic-Smoking-Experience-or-4075176.php

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sorry i dont have a video about this :( thanks for the comment!

      Poista
  14. Mä kyllä tykkään nyt noista pöydistä, ihanat! Kivaa alkavaa viikkoa sinne!!!

    VastaaPoista