sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Paluu arkeen...

Täällä on elelty hijaiseloa 3 viikkoa. Näihin viikkoihin on mahtunut niin paljon iloa, surua, uusia tuntemuksia ja toivon kipinää. Normaalisti en kauheasti mene oman henkilökohtaisen elämäni kiemuroihin, mutta ajattelin teille hieman ovia nyt raottaa enemmän. Me ollaan avokin kanssa vuoden päivät yritetty esikoista. Alkuun esikoisen hankinta oli enemmänkin avokin toive, mutta mä itse kypsyin kanssa ajatukseen pikku hiljaa. Toivo lapsesta alkoi kuitenkin hiipumaan, kun yrityksestä huolimatta ei sitten vaan millään tärpännyt. Kunnes... tein positiiviset raskaustestit 25.5. Voi sitä onnea! seuraavana aamuna kun heräsin, niin pelkäsin kaiken olevan vaan unta. Tein sitten taas 26.5 uuden testin ja tottahan se oli :) heti maanantaina soitin neuvolaan ja sainkin ekan ajan mun synttäripäivälle, 13.6. Viikko meni suunnitellessa tulevaa ja "pelätessä" uutta ja ihmeellistä elämää.

Olin miettinyt, että haluan mennä varhaisultraan ennen ekaa neuvola ultrausta. Muutaman pikku oireen takia sitten päädyttiinkin Mehiläiseen varhaisultraan 6.6. Sitä niin odotti näkevänsä maha-asukin kuvassa ja toivovan kaiken olevan ok. Niinhän siinä sitten kävi, että kuvissa ei näkynytkään muuta kun sikiöpussi ja mahd. ruskuaispussia, raskaus oli kuitenkin jo vkolla 7-9, eli pitäisi jo näkyä.. jopa sydänäänien kuulua. Diagnoosi oli tuulimunaraskuas tai aivan alussa kesken mennyt raskaus. Seuraavat päivät menikin sitten keskus sairaalan naistenpolilla; ultrattiin uudelleen ja uudelleen ja otettiin verikokeita. Verikokeetkin antoi osviittaa siitä, että normaali raskaus ei ollut kyseessä. Ensiksi yritettiin tyhjentää kohtua lääkinnällisesti, mutta siinä onnistumatta jouduin kaavintaan. Koko kokemus oli henkisesti raskas ja miten sitä ehtikään 3:ssa viikossa suunnittelemaan elämää niin pitkälle syntymän jälkeen.

Viime viikko meni sitten saikkuilessa ja selvitellessä omia ajatuksia. Kaipa sitä toivoa on edelleen. Yhtä kokemusta rikkaampana uuden raskauden yritys kuitenkin pelottaa, toiste en haluaisi samaa kokea.

Hei.. mutta sisustamiseenhan tämä blogi on painottunut... eli asiasta toiseen. Kaiken näköstä on tässä tullut tuunailtua ja osteltua. Kävin viime viikolla tilaamassa Iskusta aivan ihanan rottinkisen nojatuolin olkkariin, nykyinen matkaa avokin työhuoneeseen. Synttäreitä ei tullut juhlittua sattuneesta syystä, mutta muutaman ihanan lahjan sain. Uuden kameran, Michael Korsin laukun, lahjakortin Säteeseen ja tuon tuolin joka on tulon päällä. Alla muutamia uusia ostoksia.


Keittiönpöytähän oli aiemmin koivunvärinen.
Hion hyvin, maalailin ja hion 
päälle. Tykkään kovasti 
lopputuloksesta. "Love what you do"
myös uusi.









Toivottavasti joku jaksoi lukea mun avautumisen :) elämä kuitenkin voittaa ja paluu arkeen tulee huomenna. Lekuri vielä huomisen mulle kirjoitti saikkua, mutta palailen
kuitenkin työmaalle. 4 päivää ja mun 3 viikon kesäloma starttailee!ei vielä sen kummempia
suunnitelmia, mutta kiva olis jossain lähteä visiteeraamaan. Mietittiin Gotlantia ja Visbytä, onko siellä kukaan käynyt, millanen paikkana?

Pitääkin pitkästä aikaa lähteä tekemään kieppiä myös teidän ihanien 
blogien puolella. 

Toivottelen mukavata sunnuntaita ♥  

32 kommenttia:

  1. paljon jaksamisia ja omille ajatuksille paljon aikaa! <3 kiva oli kuulla susta pitkästä aikaa, mutta harmi tietysti että paljon surua sielä päässä :( pöytä on kuitenkin saanut uuden hienon ulkomuodon :)

    VastaaPoista
  2. Jaksamisia <3 Täällä kanssa on jo tovi odotettu, että saisimme oman pienen.

    VastaaPoista
  3. Todella kurja juttu, varsinkin pitkän yrittämisen jälkeen se iskee vieläkin kovempaa :( Toivottavasti toivut kaikesta hyvin ja saatte oman pienen nyytin joskus =)
    Olen käynyt kesäisessä Visbyssä muutamia vuosia sitten (purjeveneellä) ja on aivan ihana kesäkaupunki. Suosittelen ehdottomasti jos sinne on mahkuja mennä. Harmi että kävin siellä ennen kun aloitin bloggailun, muuten olisi kuvia. (siitä on muuten varmaan jo 10 vuotta kun tarkemmin ajattelen ;)

    VastaaPoista
  4. Voimia! Ja tsemppiä yritykseen!

    Aivan ihana tuli keittiöpöydästä, maalaisromantikkaa :)

    VastaaPoista
  5. Voi. :( Hurjasti jaksamista ja voimia teille! Eilen juuri kävin varmuudeksi blogiisi kurkkimassa, onko täällä ollut hiljaiseloa vai onko minulta mennyt jotain ohi! :)

    VastaaPoista
  6. Voimia molemmille! Pahalta tuntuu puolestasi, mutta olet rohkea, kun kerroit! Elämä voitaa, uusia mahdollisuuksia tulee vielä! Älä jää suremaan, vaan anna elämän tuoda ne mahdollisuudet eteesi. Tuo Gotlanti kiinnostaa kovasti minuakin. Kaksi suosikkikirjailijaani kirjoittavat sinne sijoittuvia dekkareita. Nimittäin Anna Jansson ja Mari Jungstedt. Oletko lukenut? Niissä ympäristöä on kuvailtu siten, että herää halu matkustaa paikan päälle itekkin. Suosittelen lämmöllä, sekä kirjoja, että matkaa.

    VastaaPoista
  7. Voih mitä olette joutuneet kokea :/ Voimia kovasti toipumiseen ja onnea yritykseen <3 Ihana pöytä ai että!

    VastaaPoista
  8. Voi mitä olette joutuneet kokemaan :-( Voimia suuresti teille! <3 Harmaillakin pilvillä on kultaiset reunat! <3

    Pöydästä on tullut tosi nätti, sopii niin teille :-)

    VastaaPoista
  9. Kurja juttu, paljon voimia teille! :(

    VastaaPoista
  10. kurjaa :/ voimia kovasti sinne <3

    VastaaPoista
  11. Voimia <3 Onneksi elämä jatkuu... Ihana koti teillä ja kivoja ostoksia olet tehnyt:)

    VastaaPoista
  12. Tosi kovia olette kokeneet, mutta toivottavasti se vahvistaa teitä parina ja onnistutte vielä :) Aina ei elämä mene niin kuin olettaa ja odottaa, meitä koetellaan joskus kovallakin kädellä, mutta kyllä sieltä aina noustaan! Tsemppiä ja voimia teille :)

    VastaaPoista
  13. Voimia, tuo on tosi kova paikka! Ensimmäistä kertaa ekyin tänne blogiisi, ja oikein kivalta vaikuttaa! Tervetuloa käymään minunkin blogissani: http://melissatakesonlife.blogspot.fi/

    Sunnuntaiterveisin,
    Melissa

    VastaaPoista
  14. Voih, paljon jaksamisia sinne! Toivottavasti kuitenkin jaksatte yrittää vielä uudelleen?! En osaa edes arvailla miten kova paikka tuo on ollutkaan...
    BTW.Pöydästä tuli tosi hieno<3

    VastaaPoista
  15. Olipa surullisia uutisia! Aivan täällä kyynel tirahti silmään. Sylillinen halauksia ja jaksamista. Onneksi toivoa todellakin vielä on!

    P.s. aivan super ihana pöytä!

    VastaaPoista
  16. Lämpimiä ajatuksia ja voimahaleja! <3

    VastaaPoista
  17. Voi ei, paljon voimia ja jaksamista sinne!
    Pöytä näyttää tosi hienolta!
    -k-

    VastaaPoista
  18. Olihan kirjoitus! huh, kovia olet joutunut kokemaan ja tästä syystä haluan toivottaa sinulle mitä mainiointa lomaa. Uskon, että pienokainen teille vielä jonain päivänä tulee :) Gotlanti ja Visby ovat aivan ihania paikkoja! Kannattaa käydä ehdottomasti. Tietysti tuulinen paikka, mutta kun varustautuu oikein, sekään ei haittaa. Gotlannissa on ihania kirkkoja ja pieniä kahviloita ja putiikkeja. Suosittelen ostamaan paikallisia mausteita. Siellä on myös Pepin talo, jos yhtään Astrid Lindgren kiinnostaa ;) mutta siellä Raukeilla kannattaa ehdottomasti käydä :)

    VastaaPoista
  19. Voi miten ikävää, minäkin olen kokenut aikoinaan saman..raskausviikkoja oli 11 plus 3..mutta kasvu oli loppunut 9 viikolla joten kaavinta minullakin silloin edessä, itkin ja itkin..mutta lääkärit sanoi että ei muuta kuin uutta yrittämään..no siinä meni puoli vuotta kun tulin uudelleen raskaaksi ja alku raskauden aikana aloin vuotamaan mutta ei hätää, kävin ultrassa ja vuodosta huolimatta kaikki oli hyvin vaikka ajatus päässä takoi että tämäkin menee kesken..no ei mennyt ja kaikki sujui lopulta hyvin..ja tytär on nyt 23-v ja heillä on 1,4kk ikäinen poika..
    Sinulla on tietty nyt tuore kokemus taustalla mutta älä pelkää uutta raskautta... ole hyvillä mielin kaikki on mahdollista niin paljon on kuitenkin naisia jotka kokevat keskenmenon..joten anna itsellesi uusi mahdollisuus..ja ennenkaikkea valoisa mieli sinulla on vielä aikaa..
    kauniita kuvia..kiitos niistä..ja voimia sinulle nyt vaan vahvempana uuteen nousuun..

    VastaaPoista
  20. Itsellä myös samaisia kokemuksia, mutta loppu hyvin kaikki hyvin ajan myötä. Nyt vain armoa itselle ja parisuhteelle niin kyllä se pikkuinen onni sieltä vielä tulee<3
    Hyvää lomaa molemmille!

    VastaaPoista
  21. <3
    Todella ikävää, että olette joutuneet kokemaan menetyksen, mutta uskon vahvasti, että toivoa on vielä.

    Hiljaa hyvää tulee.

    **Paljon Voimia**
    (ja myöhäiset onnittelut synttäreistä)
    --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
    Kauniita sisustusjuttuja taas löytyy. Pöydästäkin tuli oikein ihana.
    Ja erityisen mahtavalta näyttää tuo love what you do. -taulu :)

    Aurinkoa viikkoosi :)

    VastaaPoista
  22. Voi kamala :( Kovasti jaksamisia teille!

    VastaaPoista
  23. Eksyin tänään blogiisi ja jäin heti lukijaksi :)
    Kovasti voimia sinulle raskaan kokemuksen työstämiseen. Mä olen kokenut täysin saman ennen tyttäremme syntymää, joten pystyn samaistumaan sun tunteisiin täysin.
    Yritä uskoa tulevaisuuteen, vaikka se tuntuisi tällä hetkellä vaikealta.
    Mukavaa viikon jatkoa! :)

    VastaaPoista
  24. Voi ei miten kamala asia.:( Paljon voimaa ja jaksamista teille. Elämässä tulee näitä ikäviä asioita vastaan ja täytyy vain koittaa uskoa että joku syynsä niillä on. Myöhemmin taas elämä hymyilee varmasti. Joskus ne ikävät asiat ottavat vaan niin suuren otteen meidän elämästä ja valtaavat ajatukset, että niistä on hyvä kertoakin avoimesti jotta voi taas jatkaa hieman keveämmin...


    Tuo pöytä on aivan mahtava!!!=)

    VastaaPoista
  25. Lämpimiä ajatuksia ja jaksamista teille sinne!
    Se on uskomatonta miten lyhyeeseen aikaan voi mahtua paljon onnea, toivoa ja sitten kaiken menettämistä.
    Koittakaa jaksella ja ihanaa, että jaksoit päivitellä blogiasi surusta huolimatta. Tämä, kun on minulle piristys!

    P.S Vaikka nyt kyllä tuli vähän surullinen mieli surullisista uutisista...

    VastaaPoista
  26. Voi ei mitä uutisia :/ oon kovin pahoillani :(
    Toivottavasti jaksatte yrittää vielä uudelleen.

    Mukavaa kesälomaa <3 pöydästä tuli tosi ihana ja kiva on tuo punainen taulukin :)

    VastaaPoista
  27. Lämpimiä ajatuksia teille! Yritä ottaa rennosti. Vaikka se ei aina olekaan niin helppoa. Minulta meni vedet rv 23 ja JoJo syntyi jo seuraavalla viikolla. Aina ei kaikki mene suunnitellusti, mutta never ever give up <3

    VastaaPoista
  28. Kovasti voimia teille! <3 Tosi paha mieli tuli puolestanne.

    Visbytä ja Gotlantia voin suositella, ihana kesäkaupunki ja koko saari. :)

    VastaaPoista
  29. Olen niin pahoillani :( Voimia teille <3 Toivon voimia ja rakkautta elämääsi ja mikä ei tapa, se sattuu, mutta muista surra rauhassa surusi. Tottakai luimme avautumisesi, onhan täälläkin blogin takana ihminen, jolla on ilot ja surunsa, ei pelkästään kaunis koti :)

    VastaaPoista
  30. Luin näitä vanhempia postauksiasi. Olen todella pahoillani! *Halaus* Positiivisia tuulia sinne päin ♥

    VastaaPoista