perjantai 27. syyskuuta 2013

Makkarin syksyä

Perjantai ja saikkupäivä. Heräsin aamulla kamalaan kurkkukipuun ja nuhaseen oloon. Eikun mittari kainaloon ja lämmintä juotavaa. Lepäillessä menee tämä päivä sitten. Oltiin viime viikonloppuna häissä ja tuli sitten hetken mielijohteesta reippailtua kotiin 6km korkkareilla, joista valittelin häihin lähtiessä ettei näillä kävelystä tule mitään :D samassa taisin sitten hieman kylmää saada ja siitä tämä nuha.

Tilailin Ellokselta uusia tekstiilejä makkariin syksyksi. Tuommonen lämpimän harmaa päiväpeitto oli hakusessa. Meidän talossa vaihdetaan parhaillaan ikkunoita. Kaikki vanhat ikkunat lähtee tieltä pois ja saadaan uudet hienot valkoisineen pokineen ja rullaverhot tulee valmiina välissä. Aiemmin ollut tuollaset ikkunan päällä olevat pölyn kerääjät. Ens viikolla saadaan vaihtoon vihdoin omat ja muuttaa kyllä koko talon julkisivun ulkonäköä ja varmasti sisälläkin aivan eri näköistä. On tullu kiitettävästi välteltyä ikkunoiden pesua kun tiesi, että on remppaa tulossa.


Tuo lipastohan muutti tuohon
olkkarista, pois puusohvan
tieltä...Viime aikoina on ollut kiva lukea myös uusien/ "hiljaisten" lukijoiden kommentteja boxissa. Pitäkäähän jatkossakin ääntä itsestänne. Kiva tietää ketä kaikkia siellä ruudun toisella puolella seurailee blogia. Kiitollinen olen jokaisesta kommentista ♥

Mukavaa viikonloppua!

13 kommenttia:

 1. Aivan ihana näköistä! <3 Tsemppiä ikkunaremppaan, muutos on suuri, voin kokemuksesta kertoa. ;)

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Täällä myös duhasena ja saikulla :( Paranemisia sinne :)! Todella kauniin näköistä makkarissa!

  VastaaPoista
 3. Parantumista kovasti sinulle ♡

  KAuniilta näyttää makkarissa :-)

  VastaaPoista
 4. Parantumisia sinulle. Täällä myös jyllää syysflunssa. KAunis makkari teillä!<3

  VastaaPoista
 5. Paranemisia. Suloinen on teidän makkarinne. Oi, saat uudet ikkunat, komiaa!! :) Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunista! Makkari taitaa olla mun suosikkihuone mitä sisustukseen tulee, siellä on aina niin kotoisa ja lämmin fiilis. Pikaista paranemista sulle! Lepo kannattaa, tauti menee nopeammin ohi!

  VastaaPoista
 7. voihan lenssu!!! pikaista paranemista. Tuollahan on oikein kiva lepäillä.. näyttää kauniilta :)

  VastaaPoista
 8. Lenssua täälläkin on kovasti sairasteltu viimeaikoina. Tuo valkoinen rottinkinen kattolamppu on aivan ihana, tuollaista olen metsästänyt. Mistähän olet sen mahtanut löytää?

  VastaaPoista
 9. Ihanat kuvat sinulla taas... Innolla odotan aina uusia postauksia :)

  VastaaPoista
 10. Voitit Sonnihaan arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 11. Teillä on vaan niin uskomattoman kaunista, aina näitä kuviasi jaksaa ihailla huokaillen. Olet niiiin taitava sisustaja!!

  VastaaPoista