torstai 21. marraskuuta 2013

Askel jouluun...

Tutkailin toissa päivänä blogeja sillä silmällä, että onko moni jo laittanut joulujuttuja esille? Aikasessa tai ei, niin laitoin joulutähdet ikkunoille, ulkokuuseen valot sekä muutamat "kaamos" valot sisälle tunnelmoidakseni iltoja. Naapurit saattaa hieman ihmetellä. Muilla ei vielä ole ainakaan näkynyt jouluvaloja, mutta eiköhän nekin pian laita kun joku on tehnyt aloitteen. Joko siellä on saatu joulu fiilistelyt käyntiin?

Täällä on taas pieni pintaremppa käynnissä. Nyt vuorossa eteinen. Ollut aiemmin todella epäkäytännöllinen joka korostuu pienen tilan takia. Kyseessä siis tuulikaappi josta nyt ollaan irrotettu oveton karmi, maalailtu ja vedetty yhdelle seinälle tasoitetapetti. Uusi liukuovikaapisto on tilattu ja lattialaatat ja listat menee vielä ainakin vaihtoon. Nälkä kasvaa syödessä :) ensin piti vaan maalata seinät, se hieman paisui... tietenkin nyt olis kovasti sitten muitakin remppasuunnitelmia.


 ♥




Toinen suksi hyllynä vastapäisellä seinällä, 
toinen vaan koristeena.. 



Nyt syöpöttelemään aamupalaa ja valitettavasti iltavuoro olisi tänään tiedossa.
Huomenna onneksi taas viikonloppu edessä päin. 
Vielä pitäis kaupoilla ehtiä käymään ennen töihin lähtöä. Ulkona on ihana
pirteä pakkaskeli, on sitä jo odoteltukkin näiden sadepäivien tilalle.

Pirteää torstaita!

19 kommenttia:

  1. Saa jouluttaa jo :-) Ihan hyvä aika, sunnuntaina on vain kuukausi jouluun enään :-) Pikku hiljaa meilläpäin ainakin alkaa näkyy valoja paljon partseillakin :-) Kotona olen jo kovasti joulutellut itsekin :-)

    Tsemppiä remppa puuhiin! :-) Täälläkin olisi iltavuoro edessä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olei pitkä enää jouluun, ihanata <3 täälläkin naapurit innostui laitteleen jouluvaloja heti meikäläisen jälkeen ;) jouluttelu on mukavaa puuhaa!
      Remppahommat etenee, kunhan saadaan se liukuovikaapisto niin saa asiat rullamaan.

      Poista
  2. Tämä nyt ei erityisemmin tähän sisustamiseen liity mutta mietin että mikä sä olet ammatiltasi?:D Ymmärrän toki jos et sitä halua tässä kertoa, kunhan vaan uteliaana kysyin..
    Sulla on aivan ihana koti, oon saanut siitä itekken tosi paljon inspistä sisustamiseen! Kaikkea hyvää sulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm.. no voin paljastaa, että työskentelen pankkialalla, ei siitä sen enempää. Jotaki pakko pitää salassa :)
      Kiva kuulla jos oot saanut inspistä sisustamiseen täältä. Kaikkea hyvää sinnekkin :) pysyhän linjoilla!

      Poista
  3. Kuulostaa kivalta teidän eteisremppa, saadaan varmaan kuvamaistiaisia tännekin ihasteltavaksi? :)

    Kyllähän nyt tosiaan voi jo joulua laitella, pianhan alkaa joulukuukin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tulee kyllä remppakuvia, kunhan saadaan valmiiks :) kun olis isompi eteinen niin sais mahdutettua sinne enemmän... ehkä parempi joku paikka edes pitää sellasena, ettei joka kohdassa roiku jotain tilpehöörejä ja muuta seinän täytettä :D

      Ei pitkä enää joulukuuhun,,, kääk, tulee kiire lahjojen kans.

      Poista
  4. Tänään bongasin meidän taloyhtiössä ekan kynttelikön ikkunassa. Joten viimestään viikonloppuna virittelen kynttelikön ja kaivan joulukoristeet esiin ja pikkuhiljaa niitä laittelen. Ihana vanha suksi ja kaikkea muutakin himoittavaa noissa kuvissa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on laiteltu sitte jouluvaloja viikonloppuna? ;) täälläki innostuttiin laitteleen vielä adventtikynttilöitä jne...

      Poista
  5. Kyllähän sitä hyvinkin voi jo laitella joulua! Meillä päin näkee jo melkein joka talossa jouluvaloja :) Meillä myös, ja jonkin verran muitakin joulujuttuja. Meillä on kans yhdet vanhat sukset, joita oon miettinyt sisustuskäyttöön. Ovat vaan niin hillittömän pitkät ettei ihan joka paikkaan mahdu. Tällä hetkellä ne nojailee terassin seinään, kivan näköisethän ne on siinäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä kans alkanu naapuristo viime päivinä lisäileen jos jonkunmoista jouluvaloa. Takapihalle pitäis vielä jotakin viritellä, jäänyt nyt vielä toistaseksi paitsi. Varmasti kivan näköset siellä terassillakin ne sukset, voihan niihinkin viritellä jotakin jouluvaloja jos ei ne ovesta sisään mahdu ;)

      Poista
  6. Täältäpä löytyi ihastuttava blogi, liityn mukaan <3

    VastaaPoista
  7. Kyllä jo saa ja oikeastaan täytyykin jouluilla, jotta ehtii kunnolla nauttia joulusta ennenkuin se täytyy korjata pois.;) Olen itsekin katsellut että vielä ei kovin näy naapureilla jouluvaloja mutta itse olen kyllä jo laittanut jouluvalot ikkunoihin.:D Ihanaa kun joulu lähestyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kyllä jouluttaa jo nyt, joulusta ehtii nauttia niin pienen hetken verran muuten! Vuoden vaihteen jälkeen ei kyllä heti halua niistä vielä luopuakkaan.. useesti pidän se vielä pitkälle tammikuuta :) Jes, sielläki jo jouluvaloja, hyvä hyvä :D en oo ollut aikasessa!

      Poista
  8. Alkaa itsellekin olemaan jo joulufiilis, kiitos kauppojen joukoristeiden täyttämät hyllyt. Jouluvalot ulos sekä sisälle on tarkoitus laittaa seuraavalla viikolla. Näin ne on ikkunoissa, kun on tupaantuliaiset pikkujoulujen muodossa. Eli et yhtään liian aikaisessa ole. Nythän on pikkujoulujen kiireisintä aikaa ja eikö silloin jouluvalot kaiveta laatikoista?! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollana laitettu mainoskielto, harmittaa sinäänsä... ei tuu joulufiilistä niiden joulukuvastojen myötä. Eiköhän tosissaan ne kaupanhyllytkin pursuile joulufiilistä tarpeeks<3 Pikkujoulut tupareiden muodossa, kuulostaa kivalle :)

      Poista
  9. Täällä on jo tosi monella jouluvalot! itekin nyt viikonloppuna laitoin tuijiin ja muuallekin valoja, vaikka joulumieli onkin hukassa...!

    VastaaPoista
  10. Ihanan näköistä! <3 tutun näköiset purkit, löytyy täältäkin ;)

    VastaaPoista
  11. Piti vielä sanoa, että ihana tuo sun banneri tuossa ylhäällä! :)

    VastaaPoista