maanantai 25. marraskuuta 2013

Viikon alkua...

Pikku pakkaset ja lumi on tullut ainaki hetkeks jäädäkseen. Ihana käydä koirienkin kans lenkkeilemässä pirteessä pikku pakkasessa, paljo virkeempi olo itselläkin!

Remppa etenee... tällä hetkellä odotellaan liukuovikaapistoa, joka pitäisi tulla viimeistään ensiviikolla. Ennen sitä pitäis ehtiä vielä purkaa vanha kaapisto, laittaa uudet lattialaatat ja lopulliset seinäpinnat valmiiksi. Mä olisin niin halunnut panelia eteisen seinään, mutta melkeinpä mahdottomaksi sen teki eteisen patteri. Ei olis mahtunut koolaukset väliin. Oon alkanut haaveilemaan myös olkkarin seinälle raakalautaa vaakatasossa valkoisena, katotaan saataisko sellanenkin ainakin yhdelle seinälle aikaseksi :)








Helmikuun viikon loma kaipailee sunnitelmia. Kanaria vois olla jälleen yksi vaihtoehto, koska Thaimaaseen ei viitsi viikoksi lähteä. Ehkä kuitenkin edelle menee Dubai. 6 h lentomatka, lämpö ja melkeinpä varma aurinko houkuttaa! Onko kellään jakaa matkakokemuksia? Maassa maan tavalla, eli julkisilla paikoilla hyvin peiteltynä, hellyyden osotukset kiellettyjä ja alkoholia ei saa kovinkaan monesta paikasta. Tälläistä oon googlettanut, mutta pitääkö kuinka paikkansa?

Pian alkaa Suomen kaunein kotikin  

Heipat!

13 kommenttia:

  1. Valkoinen raakalauta, hyvä idea! Itse haaveilin sellaista makkariin - tuli täystyrmäys :D
    Matkakohteissa en osaa neuvoa, me kaavaillaan perustylsää Turkin matkaa keväälle...

    VastaaPoista
  2. Tuo raakalauta kuulostaa hyvälle :-) se olisi aivan huippu hieno varmasti :-) toivottavasti onnistuu :-)

    Kovasti tsemppiä remppa hommiin ja iloa alkaneeseen viikkoon ♡

    VastaaPoista
  3. Raakalauta ois varmasti ihana teidän olkkarissa <3 Mä haaveilin sellasesta kans joskus olkkariin ja tyrmäys tuli täälläkin!
    Eteisremppakuvia ootellessa :)
    Sisko on käyny muues dubaissa,mäpäs yritän muistaa kysyä siltä millasta siellä oli..

    VastaaPoista
  4. Jos lämpöä kaipaat niin Dubai olisi varmasti parempi vaihtoehto kuin Kanaria. Olen kuullut vain positiivista sieltä. Kurkkaa tuolta yksi Dubai postaus: http://omadeco.blogspot.fi/2013/10/part-one-dubai-ja-synttaripaiva.html.

    VastaaPoista
  5. Mukavan kuuloisia suunnitelmia, ja kauniita kuvia :) Itsekin haaveilen mieheni kanssa vanhasta maalaistalosta <3

    VastaaPoista
  6. Dubaissa juurikin nuo googlettamasi pitää paikkansa. Mutta lisäksi mahtavat shoppailumahdollisuudet, paljon ihmeteltävää ostareilla ja muutenkin. Ja se lämpö. Ah! ;)

    VastaaPoista
  7. Ihana tuo avokattoinen talolyhty! :)

    VastaaPoista
  8. Täälläkin "remppaillaan", toisin sanoen rakennetaan ihan kunnolla! Mutta kylläpä se on sitten ihana tunne, kun saa valmista. Itse en tosin malttaisi oikein odottaa saunan valmistumista ja pää on koko ajan täynnä kaikkia ihania sisustusideoita...Oi ku jo pääsisi sisustamaan!! Raakalauta kuulostaa kyllä hyvälle ja se ei ole aivan niin karun näköistä mitä miehet ehkä saattavat luulla ;)

    VastaaPoista
  9. Kiitos tuosta rukinpyöräideasta! :) Vintillä nököttää rukki, mutta sille ei sisältä paikkaa löydy.Täytyypä käydä hakemassa pyörä edes sisälle!

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia! <3 Täälläkin podetaan matkakuumetta, mut kolmen pienen lapsen kanssa käy reissaaminen sekä hermoille, että kukkarolle :D Hääpäiväksi (helmikuulle) ollaan kyllä suunniteltu kahden keskistä minilomaa kylpylässä tms, sekin jo piristäis kummasti :) Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  11. Kaunista. Matkoille ei meikäläisellä ole toistaiseksi asiaa, sillä taloa pitää remppailla...

    VastaaPoista
  12. Voi ei miten kaunista!! :)

    Liityn kyllä ehdottomasti lukijaksi! :)

    Me asustellaan lähes 100-vuotiaassa omakotitalossa, jossa on ikuisuusprojektina remontointi....:D Maalaisromanttinen sisustus lähellä sydäntä myöskin <3

    Mia / lovenea.blogspot.fi

    VastaaPoista