lauantai 3. toukokuuta 2014

Toukokuun alkua...

Kiitos kaikille kommenteistanne viime postaukseen ♥ Ihanaa huomata, että blogia vielä käytte kurkkimassa vaikka mun ote bloggailuun on ollut jo pidempään hieman löysähkö.

Toukokuun alkua mennään ja reilut 3 kk. laskettuun aikaan. Tämä loppuaika menee aika pitkälti lomaillessa. Kovinkaan paljoa en ehdi töissä enää välissä aherrella. Ens viikko ma,ti ja ke lomaa jonka jälkeen 2 täyttä työviikkoa ja sitten 3 vkon kesäloma :) Sen jälkeen pitäisi jaksaa vielä n. 4vkoa ja vihdoin starttaisi mammaloma. Ensi viikon keskiviikkona koittaa pitkään odotettu 4d-ultra, ihana päästä moikkaan taas pikkuista ja katsomaan kuinka se jakselee omassa yksiössään. Kotona pientä pintäremppaa riittää pikkuisen tuloon saakka. Vihdoin olisi tarkoitus laittaa puuttuvat lattialistat, öljytä ja maalata terassit sekä olohuoneen seinälle kovasti halajaisin uutta tapettia. Joku kaunis ns. perinnetapetti olisi hakusessa.

Ollaan taas kovasti katseltu omakotitaloja ja muutamia ollaan käyty katsomassakin. Ei mitään kovin potentiaalista markkinoilla tällä hetkellä. Míelessä jo käynyt oman rakentaminenkin, mutta ehdottomasti tulisi olla avaimet käteen metodilla. Meistä ei raksahommiin ole näillä pinnoilla :D Perinnemalleja on vaan niin vähän ja heti jos haluaa hieman uniikimman niin hintakin hipoo pilviä. Jos löytyisi joka ihana pohjalaistyylinen talomalli..


Hain mummon liiteristä loputkin valkoiset pinnatuolit ja laitoin muutaman keittiönpöydän kaveriksi. En oikeen vielä tiedä mitä noista oon mieltä? Sopii vai ei ollenkaan?



Olkkariin uutta tapettia?


Tässä tuhisija sitten nukkuu uniansa. Tämä siirretään varmasti sitten
meidän sängyn viereen..


Mitä meinaatte viikonlopulla? Mulla oli aikomus vaan olla; saunoa, syödä ja nukkua hyvin. Lisänä
pitäisi vissiin jotain pientä yrittää tehdäkkin. Siivoilua ja terassien öljyämistä..

Nautinnollista viikonloppua ♥  

18 kommenttia:

  1. Olipa mukava ylläri kun olit postannut! <3 Ja mukava kuulla että siellä voidaan hyvin! :-) Toivon kaikkea hyvää loppu raskauteen! :-)

    Olet jo laittanut kauniiksi pientä varten, todella sievää :-) Nopeasti aika menee ja pian pieni siellä köllii :-) <3

    Mukavaa viikonlopun jatkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista <3 kyllä on tullu ihmeteltyä tämän puoli välin jälkeen ajan kulua, eihän tässä tosissaan ole enää kun max. 12 vkoa niin neiti on täällä :)

      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
  2. Kiva, että siellä voidaan hyvin. Olipas kiva postaus. Kaikkea kaunista taas... pinnat veti pisimmän korren.. siis tuoleissa sekä sängyssä.

    Tsemppiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) epäilin ensin noita pinnatuoleja, mutta kun silmä tottui niin en halua niistä enää luopua, Kiikutin pari vanhaa tuolia varastoon.. siltä löytyy sitten joskus kun kaipaan taas vaihtelua.

      Poista
  3. Kiva kun jätit kommentin, niin tiesin tulla kurkkimaan kuulumisia! :) Sinulla jo viimeista kolmannesta viedään, aika on mennyt äkkiä.. (miten sitä aina blogituttujen raskauksien etenemisestä ja lasten kasvamisesta huomaan ajan kuluvan niin nopeasti!)

    Meilläkin on omakotitalo etsinnässä.. Pitkään ajattelimme myös rakentamista ja talokirjoja tilattiin paljon, ja unelmien talomalli ja piirtyi mielessä, pohjapiirrustus mielessä myös kirkkaana. Sitten kuitenkin tulimme siihen tulokseen, että kahden pienen lapsen kanssa meistä ei mitenkään ole siihen, kun ei tukijoukkojakaan ole lähellä. Omalla ajallakin on hintansa, ja vaikka ottaisi hyvin valmiin toimituksen, silti on järjesteltäviä asioita, tontin hommat, kilpailuttamisia, siivoiluja ym. isompaa ja pienempää stressiä.. Joten tällä hetkellä katselemme valmiita.. Toivottavasti teillekin löytyy unelmien koti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löydätte unelmienne talon, kuulostaa tuossa tilanteessa järkevämmälle ratkaisulle! meidän talohaaveet nyt hieman siirtyy. Turha tässä on itelleen viimeselle raskaus kolmannekselle liikaa stressiä hankkia. Uusittiin hieman kodinkoneita, rempataan sauna, laitetaan lattia listaa ja tapettia ja terassi mahd. uusitaan vielä enne LA:ta :D kyllä tässä taas hetken aikaa vihtyy. Meilläkin kuitenkin sen kokonen asunto, että hyvin pärjää yhden lapsen kanssa. Ehkä sitten parin vuoden päästä taas uudestaan hakuun. Onko teillä vielä tärpännyt, potentiaalisia kohteita?

      Poista
  4. Ihana kuulla susta <3 Ja mukava kuulla, että siellä voidaan hyvin. Sopii minusta kivasti noi tuolit! Iloa päivääsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna <3

      Iloa päivääsi ja kiva kun jätit kommentia!

      Poista
  5. Kiva kuulla että siellä voidaan hyvin. Nopeasti on aika mennyt kun ollaan jo noin lähellä h-hetkeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta.. ei enää pitkään tarvi odotella. Kovasti oon avokille keksinyt hommia loppu ajaksi ;)

      Poista
  6. Näyttää ihanalta! Pinnatuolit on oikein kivat ja tykkään kovin, kun eivät ole ihan samaa paria. Kateeksi käy, kun olet saanut jo nyt laitettua vauvelille paikat kuntoon. Tosi suloisia juttuja. <3 Täällä on about kuukausi jäljellä ja jos tulee, kuten siskonsa, niin enää kolme viikkoa! Kiire tulee, tosin yksi huone puuttuu, joten ehkä ei tähän hätään sitä laitettavaa niin olekaan. Asunnon myyntiä edelleen odotellessa. :) Onnea loppuodotukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh <3 piti käydä jo kurkkimassa blogisi puolella mikä tilanne.. vielä ilmeisesti odotellaan? :) Onnea ja tsemppiä sinnekkin loppu odotukseen, teillä on jo h-hetki käsillä. Ihana saada pieni tuhisija syliin pitkän odotuksen jälkeen!

      Poista
  7. ihana vauvanurkkaus! Jaksuja loppuun asti :)

    VastaaPoista
  8. Teillä on aina vaan niin kaunista!! <3 Ihana paikka pienelle tuhisijalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli ihanasta kommentista :) pikkasen on vielä kesken, mutta päivältä päivältä valmiimpi. Moneen kertaan tullut pyöriteltyä tavaroita puolelta toiselle. Eiköhän se tuosta muokkaannu!

      Poista
  9. ihanan näköistä ja tuo lamppu <3<3 Tsemppiä sinne loppumetreille ja tuuthan heti tänne ilmoittelemaan uutisia!?

    VastaaPoista
  10. Juu kyllä varmasti tuun tänne kertomaan uutiset kun sen aika koittaa. Vielä olis max. 12 vkoa odotettavaa, mutta nopeeta tuo aika tuntuu menevän :)

    Tuo lamppu, tykkään kieltämättä itekkin... mutta oon alannu haaveileen tuohon paria kappaletta metallikupusta valkoista valaisinta, saas nähä ;)

    VastaaPoista