keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Keväinen makuuhuone

Joko olis aika taas tulla moikkaamaan teitä :)
Arki on kiireistä ja käsitöitä riittää nyt jo 8 kk. vanhan Fian kanssa. Neiti ryömii ja nousee tasoa vasten ylös, mutta konttaaminen ei sitten kiinnosta yhtään. Lieneekö syy siinä, että ylhältä on paljon paremmat näkymät :D Tosissaan meidän yläkerran lattiaremppa on valmis ja jo viikonloppuna alkaakin sitten vanhan terassin purku ja uuden pohjatyöt. Projektia projektin perään siis. Mä olin jo ideoimassa kylppäriin lisää tasotilaa, mutta mies pisti hieman kampoihin.. ainakin toistaiseksi.
 Makkari sais keväiset tekstitiilit, kaapit pursuaa noita erilaisia tyynyliinoja joten niillä edelleen mennään...

Meillä siirtyi tietsikkapöytä makkariin, että saatiin neidin pinnis omaan huoneeseen ja nyt mennäänkin täysillä yöunilla. Mun karmaa, että heti tän postauksen jälkeen yöt muuttuu levottomiksi.. hope not!


 

 

 


 Joku tarkkanäköinen ehkä huomaa kaappien ovisa edelleen jouluaiheiset tekstit ja kuvat :D pitäiskö jo laittaa uusia tuulia?

Vappu lähestyy, katsotaan ehdinkö tulla moikkaan ennen sitä! Kivoja yhteistyö kuvioita tulon päällä ja tällä hetkellä blogin facebook sivulla Must Have Finland ARVONTA! Kommentoi lempparituote, tykkää blogin ja Must Have Finland facebook sivusta ja olet mukana!

Arvontaan pääset TÄSTÄ!


Palaillaan! 

7 kommenttia:

 1. Näyttää todella hyvältä :) kaunista :)

  Ihanaa vappua <3

  VastaaPoista
 2. Ihana keväinen makuuhuone ❤️Niin kaunista ❤️ *syvä huokaus ihastuksesta* again ❤️Mukavaa vappua ja iloa terassi remppaan :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis makkari! Ehkä vois tekstit vaihtaa. :D Vaikka toisaalta juurikin hauskat...

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis makkari... :) Tuolla viihtyisin minäkin. ;)

  VastaaPoista