tiistai 24. toukokuuta 2016

DIY lasten kioski


Oma tupa, oma lupa... pihassa värkkäillä niin myöhään kun haluaa.

Ollaan nyt pari iltaa miehen kanssa tehty jos jonkumoista hökötelmää pihassa. Eilen laitettiin tyttö aikaisin nukkumaan, itkarit mukaan ja ulos rakentelemaan ja maalailemaan. Taidettiin olla jopa klo 23 asti pihassa, eikä meinannut sitten malttaa lopettaa millään. Mies teki ja minä suunnittelin. Ensimmäinen toteutus on Fialle kioski. Meiltä löytyi kaikki tarvittava omasta takaa. Puupaneelia oli jäänyt sopivasti yli vanhan asunnon rempasta. Lautaa oli juuri sopivasti. Valkoinen,- ja liitutaulumaali löytyi myös omasta tallista. Oon kyllä niin tyytyväinen toteutukseen! Ehdittiin tämä saada eilen valmiiksi ja aloitettiin uutta projektia. Kasvilaatikot vanhoilla ikkunoilla höystettynä. Niistä myöhemmin.

Nyt pääsee toteuttamaan näitä DIY-ideoita, kun on pihaa ja tallia missä toteuttaa. Iiihanaa! Niin ja joo.. mua on monesti turhauttanut, kun olen sellanenkin tavaran hamstraaja... mutta kaikki nämä tavarat löytyi omasta takaa, eli jotain hyötykäyttöä näillekkin :D


Tämän kiskan ympärille ajattelin toteuttaa tytön 2-vuotis synttärit elokuussa. Jospa siitä muotoutuisi jonkunmoinen jätskikioski.

Palataan myöhemmin pihajuttuihin...


Nyt voi leikit alkaa ja asiakkaat tulla paistattelemaan päivää kiskalle
 ♥

3 kommenttia:

 1. Tosi kiva kioski.Uskon,etta tuon tekemisesta nauttii iltamyohaan...
  Itsekin haluaisin olla toteuttamassa projektia lapsille,mutta minun on taalla ulkomailla tyydyttava vain suunnitteluun.Meidan kesatyopaikalla on tana kesana Lasten Asuntomessut ja siina riittais puuhaa minullekin...(Kokkolassa oleva Elainpuisto ja Talonpojanmuseo,jos satut tietamaan???)

  VastaaPoista
 2. Ihana kioski ... Kyllä varmasti kioskista nauttii niin Fia, kuin vanhemmatkin...��

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä aivan ihastus <3 upea toteutus :)

  VastaaPoista