keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Pinkkiä

Ripaus pinkkiä, siihen ei vaan kyllästy. Ostin Lidlistä Pioneita maljakkoon, jotka eivät vaan tunnu aukeavan. Äsryttävää! samaa sattunut pari kertaa tulppaanien kanssa, en tiedä mikä mättää. Pioni on lempikukkani, ehkä saan muutaman synttärilahjaksi ensi maanantaina. 30 rajapyykki ohitettu ja kovasti kurkotetaan kohti 40-vuotta. Pitäiskö iloita vai itkeä? :D

Turhauttavaa aikaa elellään tällä hetkellä. Meidän pienempi koira on sairastanut viimeisen vkon. Hurja lekurilasku, eikä muuta löydöstä kun kova kuume. Toinen samanmoinen reissu olisi tulossa, jos tämän hetken lääkekokeilu ei tehoa. Eläimien sairastaminen on kurjaa. Varsinkin kun joudut itse tekemään päätöksen, sen pisteen kivulle. Toivon, että vielä saisi nauttia vuosista meidän kanssa. Jää nähtäväksi. Pitäkää peukkuja!Kirpulta kesähattu seinälle.


 Mieheni jättämä viesti minulle liitutaululla
:DToivotaan taas lämpöisiä kelejä.


2 kommenttia:

  1. Synttärionnea jo etukäteen ja toivotaan, että koira paranee pian! Meilläkin on jo vanhat koirat ja alkaa kaikenlaista sairautta olla, joutuu koko ajan pelätä, koska on se viimeinen käynti..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Miia <3 Koiran vointi jo parempaan päin, toivotaan ettei tule mitään takapakkeja. Sanos muuta... pitäisi aina muistaa tuo ku lemmikin ottaa.

      Poista