torstai 2. helmikuuta 2017

Kodarin remppa tuloillaan..


Meillä alkaa tämän kuun lopussa vihdoin kodarin remppa. Meillä on siis edelleen talon lisäsiipi, jossa sauna, wc, tämä kodinhoitotila/käytävä sekä vaatehuone remppaamatta täysin. Jotain tuunausta on tehty mm. maalattu nämä seinät valkoisiksi ja wc:ssä kaakelit ja kaapistot maalattu. Tämäkin on ollut sellainen väliaikainen ratkaisu, mahdollisimman edullisesti toteutettu. On kyllä ajanut asiansa, pyykit on saanut viikattua ja pestyä.

Nyt olisi ajatuksena vaihtaa koko tilaan muovimatto, kaakeleiden laitto ei ole tällä hetkellä mahdollista. Lisänä uusitaan tähän tilaan tasoa ja kaapistoa. Muovimatto pitäisi olla kosteaan tilaan sopiva, enkä haluaisi yksi väristä. Siitä tuleekin miehen kanssa sitten tappelu :) Haluaisin  joko harmaa-valko ruudullisen tai ihan kuviollisen. Tarkett trend-mallistosta löytyy tosi kivoja vaihtoehtoja, pitää vain varmistaa käyvätkö ne kosteaantilaan. 

Tämäkin remppa olisi kyllä tarkoitus tehdä mahdollisimman kustannustehokkaasti. Miehen sukulainen tulee sen toteuttamaan. Nähtäväksi jää millainen tästä muodostuu. Omat ajatukset tilasta seilaa kahden tyylin välillä. Haluaisin persoonallisen, mutta kuitenkin melko modernin. Tämä talo on kuitenkin jossain vaiheessa ajatuksena myydä, eli se ei saisi olla liiankaan "erikoinen".


Tila on todella hankala kuvattava.. tällä hetkellä aika surkea näky.
Tässä alemmassa kuvassa juurikin tuo lattia minkä haluaisin. Tykkään myös muuten kuvan tyylistä, tämä on kauniisti toteutettu. Meille tulee kuitenkin ihan tasoa sekä kaapistoa mitä luultavimmin.

Jokaisessa kuvassa on jotain omaan silmään miellyttävää... niin kuin näette, niin on vielä hieman haussa millainen tuosta halutaan. Jää nähtäväksi :)


Pirteää tulevaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Voi että, kun mä tykkään tuosta teidän nykyisestäkin kodinhoitohuoneen ilmeestä ♥ Itsellä kodari on ihan järkky, kun sinne kasattu kaikki eripari kaapit jne. En tykkää yhtään siitä. Olisi ihana saada sinnekin jonkinlainen remontti joskus.

    VastaaPoista
  2. Hei Janika, Tarkettin Trend-mallisto kestää kosteutta, mutta ei ole virallisesti ns. märkätilan lattianpäällyste, toisin sanoen 100 % vesitiiviyttä ei voida luvata. Mutta riippuu minkälaisessa käytössä tuote on, kosteutta se kestää hyvin. Tämä Aquarelle-mallisto sen sijaan on hyväksytty märkätiloihin, siinäkin on ihan kivoja kuoseja:
    http://kuluttajamyynti-lattiat.tarkett.fi/tuotteet/aquarelle-kylpyhuoneen-lattia/maerkaetilan-lattianpaeaellysteet/aquarelle-maerkaetilan-lattia-tarkettilta
    Ota mielellään yhteyttä jos kaipailet lisätietoja. Ystävällisin terveisin, Katri Lindström/Tarkett Oy, puh. 0503070777 tai katri.lindstrom@tarkett.com

    VastaaPoista