tiistai 25. huhtikuuta 2017

Heippa blogiVAASA!


Hieman uusia tuulia blogirintamallakin. Blogivaasan rinkiin pääsin mukaan, joka on ihan mahtava juttu! Oon monesti miettinyt, kun muualla päin suomea tuntuu olevan bloggaajilla omat ympyrät ja järjestetään jos jonkunmoista tapahtumaa ja illanistujaista, että miksei täältä Vaasasta löydy tälle rintamalle tarjontaa... mutta löytyyhän! Nyt vasta sen hokasin. Olisi mahtava päästä tutustumaan tätä kautta sielunsisariin/veljiin, uudet tuttavuudet on aina tervetulleita! varsinkin nyt on itsekkin kotona kahden lapsen kanssa, tuntuu se uusiin ihmisiin tutustuminen olevan tällä hetkellä elämän suola.


Jospa kerron itsestäni jotain pientä..

Eli blogiani olen pyörittänyt viimeiset 6-vuotta. Monet vuodet enemmän anonyymisti ja nyt vasta olen lähtenyt mukaan eri kanaviin; instagram, facebook, styleroom, blogit.fi, blogivaasa jne.. Blogin tyylisuunta on säilynyt kokoajan samana. Täysin sisustuspainotteinenhan tämä on ja kokojan maalaisromanttisella/vintagepohjaisella tyylillä on menty. Monesti ihailen tuttujen ja muidenkin koteja, joista löytyy monen moista; modernia, skandinaavista jne.. sisustusta ja joskus yritin tyylisuuntaani muuttaakkin, mutta aina vaan palaan itse samaan. Who cares.. vaikka monessa kanavassa puhutaankin tyylisuuntani olevan jo kovasti out, mutta se on itselle mieluinen ja se missä parhaiten viihdyn. 

Välillä on tullut mietittyä blogin lopettamista, uuden perustamista jne.. mutta kyllä tämä on sellainen henkireikä ja omajuttu itselleni, ettei vaan ole sitten lopulta lopettamaan päätynyt. Blogin kautta on tullut tutustuttua ihaniin ihmisiin ja olen saanut toteuttaa kivoja yhteistöitä eri tahojen kanssa.


Koko ikäni Vaasassa oon asutellut ja ikää kertynyt 31-vuotta. Kotona minua viihdyttää 3-viikkoinen poitsu, pian 3-vuotias esikoinen, avomies sekä 2 koiraa. Tällä hetkellä arki on kiireistä ja yritän kovasti ehtiä repeämään joka suuntaan. Blogin puolella on ollut melko hijaista, mutta insta ja facebook ovat säilyneet aktiivisina ja pyrinkin jonkun kanavan edes pysymään auki. Ostimme nykyisen talomme 1 1/2 v. sitten ja olemme tehneet laajasti pintaremonttia. Keittö ja kylppäri huutaisi vielä päivitystä, mutta kaikki ajallaan.. Talo on 60-luvun vanhus ja ollaankin haluttu remontilla kunnioittaa vanhaa ja tehdä sitä mahdollisimman kustannustehokkaasti. On jätetty vanhat paneelit, keittiö toistaiseksi, otettu näkyviin talon osittaista pystyhirsirunkoa ja tehty myös yksi lisähuone. Tällä hetkellä tässä viihtyy ja tuntuu omalta, mutta kovasti olisi halu vielä rakentaa omien toiveiden pohjalta talo, jossa käytettäisiin paljon "vanhoja" pintamateriaaleja. Tulevaisuus näyttää mitä tuo tullessaan...


Kysykää ihmeessä jos jotakin kysymyksiä herää mieleen...
Voi kevät ja kesä tule jo! Mikä kaipuu lämpöön ja on se vaan niin ihanaa aikaakin huomata, kun luonto herää henkiin masentavan harmauden jälkeen. Monen monta projektia odottelisi tekijäänsä. Terassia tulisi laajentaa, kasvihuone siivota talven jäljeltä ja näyttää sille vähän maalisutia, samaa sutia talolle ja etuoven portaille, toista sutia peltikatolle yms yms.. lista on loputon. Varsinkin vanhan talon kohdalla löytyy jos jonkunmoista rahareikää.

Kasvihuone oli viime kesän projekti. Loppukesästä toteutettiin myös kierrätys laudoista sille terassi. Tästä piti tulla niin suuri, että täällä mahtuisi isolla porukalla istumaan kesäiltoja ja grillailemaan.. mutta siitä tulikin melko pieni ja soma.

Jaksoiko joku lukea?

Tervetuloa kaikille uusille lukijoilleni! 

Tosiaan blogin sivussa linkit instaan, faceen jne. Styleroomin puolelta löytyy pikku juttuakin kodistamme.

2 kommenttia:

  1. Mukava kun postailit! :) Aina ilo tulla tänne kurkkimaan! <3

    Ihanaa kevättä! <3

    VastaaPoista
  2. Sinä ihana jaksat aina käydä kommentoimassa <3 Kiitos siitä!

    Samoin sinulle :)

    VastaaPoista