maanantai 12. kesäkuuta 2017

Kaunis Björköby


Sunnuntaina mietiskeltiin, että mitähän tälle päivälle keksisi. Aurinko ei paistellut niin kuin edellis päivinä ja oli koleaa. Lopulta päädyttiin lasten kanssa lähtemään Björköbyhyn. Otettiin pienimmälle vaunut mukaan. Pikkuinen simahti vaunuihin paremmin kuin muina päivinä, oliskohan ollut meri ilmalla vaikutusta. Meidän esikoiselle 3v. riitti ihmeteltävää. Tuolla ollaan aina aika ajoin pistäydytty, mutta nyt vasta alkaa meidän neidillä löytymään sitä mielenkiintoa luontoa kohtaan. 

Ja sitä ihmeteltävää riitti... oli iso näköalatorni, muuraispesiä, erilaisia lintuja, kukkia, meri yms.. näköalatornilla käynnin jälkeen mentiin uudistuneeseen Cafe Salterietiin syömään ja juomaan pillimehua. Siellä kovaan ääneen neiti kailotti mustasta tornista, merestä ja lauleskeli muidenkin kahvilla olleiden iloksi hämä-hämä-häkit ja muut tutut ja tuntemattomatkin lastenlaulut.

Kotiin lähtiessä olotila oli raukea. Tuolla sielu lepää. Ihana paikka! Tuo on ihan must paikka niille, jotka tulee pohjanmaalle matkailemaan. Paljon turisteja tuolla näkeekin. Vaasan saaristo on niin älyttömän kaunis ja näkemisen arvoinen.

Pakko päästä taas pian uudelleen!
 

Ihanaa viikon alkua!

3 kommenttia:

 1. Vaasan saaristossa on kyllä aivan ihanan näköistä! :) Siitä on ihan liian pitkä aika, kun olen viimeksi päässyt käymään siellä!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia! Toi on kyllä niin ihana paikka. <3 Kävin Merenkurkussa ensimmäistä kertaa edelliskesänä ja aion taas tänä kesänä reissata sinne - Turusta asti. :D

  Varpuslintu // viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Wow, kivan näköistä! Pitää pistää paikka muistiin..

  VastaaPoista