maanantai 30. tammikuuta 2012

Uutukaisia

Ihana viikonloppu takana :)) Vantaan Flamingossa tuli vietettyä pe-la koulutuksessa ja virkistys toimintaa oli järkätty kans kivasti. Viikonlopun kruunas ihan sairaan hauska leffa: horrible bosses, kannattaa kattoa!! :D sain kyllä nauraa vedet silmissä. Flamingossa päästiin polskutteleen Flamingo Spa:han, joka kuitenkin oli mulle pienoinen pettymys. Melko pieni kylpylä ja paljon lapsiperheitä. Lisäksi odotin edes normaali saunan lisäksi esim. turkkilaista saunaa, mutta ei... jos jotain niin... kröhöm... ainaki oli hurjat liukumäet... ja mitähän oli ikää :D Odotin paikalta hieman  kyllä enemmän! Wellness puoli olis ehkä ollut mukavampi, mutta se jäi kokematta. Hyvät oli ruoatkin <3

Ja lukijoita tullut taas lisää, kiitos ja tervetuloa kaikille uusille ystäville <3 arvontaan ehtii vielä, sivupalkissa linkki!

Koko alkuviikko vapaata ja loppu viikko töitä. Nyt on sitten meikäläisen viimeinen viikko tuolla sijaisena. Ahdistaa, koska tilalle ei ole vielä löytynyt mitään muuta. Työnhaku ei todellakaan ole mitään kevyttä puuhaa! ensin laittaa hakemus + cv kuntoon ja eteenpäin, sitten mahd. haastattelu, siihen valmistautuminen ja lopuksi armoton odottaminen ja perään soitteleminen :/

Tänään eksyin muuten sitten tilipäivän kunniaksi kaupoille. Hemtexissä oli kivat alet ja mukaan lähti pöytätabletit ja kaitaliina.








































Keittiöremppa aloitetaan muuten tänään... kunhan avokki pääsee töistä kotiin töihin :D välitilanlaatat saa ensin kyytiä. Laitanki teille kuvaa myöhemmin miltä keittiö näyttää ennen remppaa.


Mukavaa viikon alkua kaikille!

7 kommenttia:

  1. Voi ku teillä on nättiä!! Kauniita tekstiilejä olet Hemtexiltä löytänyt, täytyypä käväistä siellä josko löytyis itsellekin ihanuuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle:) juu suosittelen kyllä pistäytymään Hemtexissä, oli muutamia aika ihania kevätjuttuja <3 meinas pahasti ylittyä oma budjetti, onneks sain pidettyä pään kylmänä ;)

      Poista
  2. Mä en taas ole muistanut koko hemtexiä... sinne! Toi kaitaliina on niin kiva, jäi mietityttämään. Näistä blogeista saa kyllä aina uusia haluamis-juttuja : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää bloggailu on kyllä vaarallista...nimittäin kukkarolle :D se on tullut todettua monta kertaa! päivittäin tulee uusia ns. himotuksia muista blogeista. Eikun Hemtexiin :D

      Poista
  3. Onpa kiva tuo kaitaliina! Harmi kun meidän "kylästä" Hemtex joitakin aikoja sitten lopetti.
    Tsemppiä työnhakuun - itse taisin käydä nykyistä paikkaa varten neljä haastattelua ja joka välissä odottelua... Inhaa puuhaa.

    VastaaPoista
  4. No höh... eikös Hemtexillä oo nettimyymäläkin? Ihan kun joskus oisin selaillut. Itse ehdin käydä viime vkolla yhdessä haastiksessa, mutta ei napannut. Olin kyllä salaa onnellinen siitä :) ei vaikuttanut sitten kuitenkaan mun paikalta ja aika raskasta hommaa olis ollut.

    VastaaPoista
  5. Onnea keittiöremontille. Siinä onkin vasta mielenkiintoinen projekti, itse tein vastaavan kuutisen vuotta sitten. Mielenkiinnolla ihan työnikin puolesta odotan ennen ja jälkeen kuvia. Itse kun työskentelen tuolla Keittiötieto.fi-sivustolla.

    Meillä on muuten samanlaiset haaveet, itsekin haaveilen piilopirtistä...

    VastaaPoista