sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Ihania kesäpäiviä!

Tänään on taas ollut aivan ihana kesäpäivä, saan nauttia taas vapaapäivistä seuraavat kaksikin päivää <3 kesäkuun puolen välin jälkeen tämänkin alkaa sitten osa-aikatöiden jälkeen painaa täyttä työviikkoa, taitaa olla tää tyttö hieman puhki ensimmäisten viikkojen jälkeen.... onneksi siihen on vielä 2 vkoa, joka sekin kyllä hujahtaa silmän räpäyksessä.

Käytiin naisvoimalla kukkia hakemassa aamupäivästä ja laittelin niitä hieman takapihalle ja etuoven eteen. Etuoven edustaa voin esittää seuraavalla kertaa, mutta takapihaa olisi tarkoitus teille vilauttaa. Takapiha on ihan hyvän kokoinen ja aidattu tosiaan koirien takia. Takapihna takaosassa kasvaa syreenipuu ja juhannusruusupuska ja muutama marjapuska. Niitä ei näissä kuvissa näe, mutta vilautan niitäkin sitten kun syreeni on kukassaan.


Takapihan kukkasia.....Löysin tälläisen ihanan pienen yrttikorinkin keittiöön. Yrteiksi otin tällä kertaa oreganon ja persiljan.Palaillaan, Mukavaa viikon alkua ihanaiset!

3 kommenttia:

 1. Kaunista teidän pihalla. Minä olen tuollaisia sinkkisankoja metsästänyt kukille vaan ei ole tullut vastaan.
  Ihania vapaapäiviä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Johanna :) vielä on pihanlaitto puuhat hieman kesken, mutta eiköhän tuosta tämän kesän aikana saada ihan viihtyisä. Koirat ovat ainakin nauttineet vapaana pihalla olemisesta!

  VastaaPoista
 3. Heissan vielä, mulla olisi sulle haaste :)

  VastaaPoista