keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Rakautta ensi silmäyksellä!!

Tein eilen taas muutaman uuden ihanan löydön <3 Löysin minimanista halkaisijaltaan todella ison pajusta tehdyn varjostimen, joka oli vielä kaiken kukkuraksi maalattu valkoiseksi!! oon viimeaikoina ollut niin ihastunut kaikkiin luonnon materiaaleihin sisustuksessa. Muistaakseni Hobby Hallin kuvastossa oli samanlainen hetki sitten. Lisäksi ostettiin tuohon olohuoneen maitokahvin väriselle seinälle kaksi isoa kynttilälyhy hässäkkää, mutta todettiin kun ne oli seinällä, ettei niiden paikka ole todellakaan siinä. Luultavasti tuo seinä jää nyt sitten tyhjäksi, koska kaikkialla muualla on niin paljon härpäkkeitä :D Löysin kuitenkin yhdelle ns. lampetille paikan.


Ihanaa päivän jatkoa! :)

7 kommenttia:

 1. Moikka pitkästä aikaa!!
  Täällähän on tapahtunu vaikka mitä, siitä kun oon viimeks käyny =)
  Teen koti näyttää kivalta!!!
  Söpö lamppu ja ihana greengaten "tuuki" =)

  VastaaPoista
 2. Melkoinen löytö! Hieno varjostin.

  VastaaPoista
 3. En ihmettele,että oot "lovena",ihana lamppu=D Minäkin eilen minimanissa ihastelin monia jutskia,sinne vielä jäivät,yritän nyt vähän aikaa olla haalimatta mitään,kun just sain kauheat kasat tavaraa hävitettyä,tosin päätös pitää ehkä vain huomiseen asti;)Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Nyt tuntuu nuo rottinkivarjostimet olevan pop :) Kiva tuo teidän keittiön tapetti!

  VastaaPoista
 5. Fanniauroora,
  Tervetuloa takaisin :) juu onhan tässä ehtinyt taas sattua ja tapahtua viimeisen kuukauden aikana. Tulossa olisi makkartin tapetin vaihtoa, eteisen remppaa, saunatilojen remppaa jne jne... lista on loputon :)

  Johanna,
  kiitos. I <3

  Kirsi,
  Minimanista on kyllä löytynyt omaan kotiin kaikkea mukavaa ja vielä edullisesti. Avokki tietää aina kun haluan Minimaniin kauppaan, että sieltä todennäköisesti lähtee muutakin mukaan kuin ruokaa ;)

  Syysunelma/Heidi,
  Kiitti. Piti palata takaisin kauppaan samana päivänä, kun jäi kaivelemaan kun en ottanut tuota varjostinta heti kotiin.

  Noora,
  Juu niitä on nyt paljon ja ainakin omaan mieleen!

  VastaaPoista
 6. Rottinki kolahtaa muhunkin kuin metrinen halko :) Tykkään!

  Ihanaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista