sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Jupinoita sunnuntailta

Tämä sunnuntai onkin sitten mennyt mukavissa merkeissä. Käytiin avokin ja vanhempieni kanssa syömässä hyvät ja monipuoliset liha/kalasapuskat Vaasan upeessa saaristossa. Samalla käytiin pyörähtämässä Björköbyssä mahtavassa näköalatornissa ihastelemassa maisemia. Makkarin tapetointi on nyt sitten siirtynyt syksymmälle, kun on tuo koira vauva talossa <3 makkariin olen hankkinut uudet laskosverhot ja seinälle on hankittu Ifistä koristamaan Kirasta tuollainen canvaasitaulu <3 Carmen kasvaa kovaa vauhtia ja kehittyy niin uskomattoman nopeasti. Eka viikko oli niin kömpelöä menoa ja nyt se vetää jo juoksu jalkaa jahdaten meidän toista koiraa. Kordinaatio pelaa huomattavasti paremmin nyt :D

Huomasinpa tuossa, eli 31 lukijaa on täynnä. Tervetuloa uusille lukijoille!! pitääkin pistää arvonta käyntiin pikimiten!!
Kuulemisiin!! :)

3 kommenttia:

 1. Siinä teillä on kyllä tekeminen ku tuommoselle mussukalle yrittää sanoa: ei. :D meillekkin odotellaan koiravauvaa vielä tänä vuonna! Mukavia hetkiä koko porukalle uuden perheen jäsenen kanssa!!

  VastaaPoista
 2. Ihana ihana vauva ♥ Voin kuvitella että varmaan olisi tosi avulias tapetoinnissa :) Meillä koira vaan syö jo seinään laitettuja tapetteja!

  VastaaPoista
 3. Tups,
  juu hommaa riittää ja aika itsepäinen on typykkä 10 vkoseksi pennuksi. Luonnetta tulee varmaan olemaan enempi kuin edellisellä. Onneks on jo ilmottauduttu syyskuussa alkavaan tottikseen :D OI koiravauva teillekkin <3 mikä rotu tulee?

  Johanna,
  juu tämän koiran kanssa saa sanoa hyvästit siisteydelle ja turhalle romppeelle. Kaikki mahd. menee suuhun mitä eteen tulee ja jokaseen vedetään omat puumerkit :D on hermot välillä melko kireellä, mutta ihana tuo on, joten viis siisteydestä ja kaikesta muusta <3 öhöhömm.... :/

  VastaaPoista