tiistai 13. syyskuuta 2011

Syyspäivän jupinoita

Heippa!
kyllä huomaa, että syksy on saapunut. Päivittäiset sateet ja harmaus ovat alkaneet. Itse täällä viettelen vapaapäivää. Itse asiassa vapaapäivä piti olla myös huomenna, mutta töistä jo soiteltiin ja kaipailtiin töihin. Tämän päivän askareena ajateltiin tuunailla wc tiloihin muutama seinähylly. Suunnitelmissa on ostaa ihan liimapuulevyä + jotkut perus kannattimet ja vetää koko höskä valkoiseksi. Viime aikoina ihastellut useiden blogien tuunailuja ja tarviihan sitä nyt itekkin jotain alkaa väsäilemään :)

Kaupunkikierroksella viikonloppuna tuli vastaan tuollaset siniset metalliset purnukat, jossa on kynttilä sisällä. Tuohon löytyy myös kansi, eli sitten kun kynttilä on poltettu, niin voi siihen säilöä mahd. jotain muuta tai onhan se ihan kaunis tuollaisenaankin.
Tuli muuten klikkailtua myös uutukaiset verhot Ellokselta, niitä odotellessa :)

Palaillaan taas uusien jupinoiden kera!

4 kommenttia:

 1. Hienot on purkit. (miten maailmassa voikaan olla noin paljon hienoja purkkeja..terveisin purkkiadikti)
  Ja niin on muuten verhotkin, täältä löytyy samat :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Heippa! Vihdoinkin pääsin kirjautumaan lukijaksi, on ollut monen blogin (myös omani) kanssa se ongelma, että lukijat ei näy eikä myöskään tuo liity lukijaksi -täppi. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.:)

  Ihanat verhot olet ostanut, itse katselin tuon saman sarjan rullakappoja keittiöön. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Maanvaiva,
  Juu katselinkin, että sulta löytyi samanlaiset verhot :) olit keksinyt sille kivan idean.

  Salla,
  Tervetuloa :) juu bloggerissa on ollut hieman ongelmia noiden juttujen kanssa. Hienoa, että nyt onnistui :) pitääkin käydä kurkkimassa taas sunkin blogia.

  VastaaPoista