torstai 1. syyskuuta 2011

Tyynyjä ja aina vaan tyynyjä

Heissan!
voi apua mitä ihanuuksia tää taas bongasi Minimanista <3 Kotiutin ainakin nuo tyynyt. Jotain merihenkistä kaipaisin nyt myös ehkäpä verhojen tai edes kaitaliinan muodossa. Greengaten pikkuliina siirtyi keittiön pöydältä olkkariin, koska siinä on edes ripaus kaivattua sinistä :DVoi kun olisi kovasti haluja tuunata oven edustaa ja takapihaa syksyyn, mutta on niin väsynyt töiden jälkeen ettei vaan kykene. Töiden päälle joka päiväisen siivoilun jälkeen meikäläinen on niin väsynyt. Olin miettinyt esim. aurinkovarjoon valoja, muutamia lisä lyhtyjä ja jotain muuta mukavaa toivottamaan syksyn tervetulleeksi.

Viikonloppukin tekee tuloaan... jotain rentouttavaa ja piristävää pitäisi keksiä, jaksaa taas ahertaa töissä viikonlopun jäljiltä. Kylpylälomasta oon jo haaveillut pitkään ja siihen extrana muutamia kauneushoitoja, esim. lämpökivillä. Voih, mä näen itseni jo poreammeessa ja hoidoissa sieluni silmin :D Onkos muilla tiedossa syksyllä jotain piristävää matkailua?

Mukavaa loppu viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Voi, toi kylpyläloma kelpais itsellekin.
  Varsinkin ne hemmottelut.
  Sitä vaan hemmottele työkseen päivästä toiseen toisia, niin en enää edes muista, miltä tuntus, kun joku räpläis minnuukin :D

  VastaaPoista
 2. Miksi. Meillä. Ei. Ole. Minimania? :D
  Me just varattiin risteily Tukholmaan lokakuun puoleen väliin :) Anoppi vahtii koiraa ja käydään vähän rentoutumassa ;) Ja just noita hoitoja katselin laivan hoitolasta itselleni!

  VastaaPoista
 3. Ihanan inspiroivaa ! :)


  http://needbeatt.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Maanvaiva,
  Sun pitää kyllä itekkin päästä johonkin hemmoteltavaksi! saa lisä motivaatiotakin varmasti siitä, kun huomaa mitä ihmeitä kosmetologin hoidot tekee ns. olotilalle :)

  Johanna,
  höh :( Ite oon aina kironnut, kun ei oo Ikeaa... mut melki yhtä kivoja juttuja löytyy tuolta, ei tosin kamalasti huonekaluja, mutta piensisustusta. Kauankohan meidänkin on jo pitäny lähteä risteilylle, toteutuukohan ikinä. Ihanaa matkaa!

  Eevi,
  kiitos <3 ihana blogi sullakin!

  VastaaPoista
 5. Nuo tyynyt sopisi kivasti kesällä terassillekin :) Minun piti tänä kesänä hankkia terassillemme merellisiä sini-valkoisia tekstiilejä, mutta niinpä se jäi! Ehkä kesä oli liian kuuma eikä terassilla tullut oltua muutenkaan. Ehkä ensi kesänä :)

  VastaaPoista
 6. Noora,
  ihan totta, merelliset tekstiilit sopivat ihanasti kesään! sininen sopii sitten taas myös syksyn väreihin :) mä olen aina hiukka myöhässä näiden in-juttujen kanssa :D

  VastaaPoista
 7. Beautiful photos, lovely Blog...thank you for the inspiration.

  lots of love from switzerland
  Jacqueline ♡

  http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. JACQUELINE,

  thank you for reading my blog <3

  VastaaPoista