keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Sitä sun tätä...

Hei!

Toivottavasti kaikki vietti mukavan ystävänpäivän <3

Kerroinko teille jo mun ikimuistoisesta kampaajareissusta? Samassa paikassa olen käynyt jo vuosia, mutta aina on melkeinpä ollut eri kampaaja. No, olin varannut ajan värjäykseen ja leikkaukseen. Mulle tämä kampaaja oli uusi tuttavuus, mutta vaikutti asiansa osaavalta ainakin esin alkuun... aargg! Itselläni oli tummapohja + punaiset raidat. Halusin punaisen piiloon ja vaalean tehosteraidan. Kysyin alkuun, että onnistuuko tämä? vastaus oli kahdelta paikalla olleelta kampaajalta kyllä, mutta voi alkuun tulla hieman kellertävä tehostekohdasta. Noh.... tummapohja ja vaalennusaine sudittiin päähän ja odoteltiin 35min. Pesupaikalle mentäessä sain jo kampaajalta osviittaa, että nyt ei mennyt ihan niinkuin toivoin. Pääsin takaisin peilin eteen ja hyvä ettei itku päässyt :D olihan siinä nyt kuunnon  tehostekohta, nimittäin liukuvärjätty pinkki :D Noh.. kampaajalle oli tulossa seuraava asiakas n. 40 min. päästä ja sanoi, että jos tulen huomenna niin laitetaan asia kuntoon. Minähän hyvin kärsivällisenä tyttönä sanoin, että ei kun tänään. Noh... sama vaalennusväri päähän ja kampaaja vakuutteli, että nyt tulee hyvä. Aika alkoi käydä vähiin ja seuraava asiakas jo marssi sisään. Eikun huonot latvat pois odotellessa ja nopsaa pesupaikalle. Tällä kertaa kun pääsin peilin eteen niin väri oli enemmänkin oranssi. Yritin pistää asian leikiksi ja kampaajakin naureskeli räkäsesti päälle. Kuivas mun hiukset puolikuiviksi, etuhiukset jätti leikkaamata ja veti essun pois ja sanoi olehyvä!

Eihän siinä muuta voinut kun kysyä, että millä mä nyt tämän korjaan? vaatiahan olis mun pitänyt, että kampaaja korjaa mokansa mutta kun en kehdannut, suppisuu suomalainen kun olen. Ostin sitten vaaleanruskean värin ja hoitoaineen jonka ajattelin vetää nätin oranssin tehostekohdan päälle. Kampaaja velotti multa törkeet summat ja olishan siinä vaiheessa pitänyt laittaa sireenit laulamaan... mutta ei. Olin niin tympääntynyt tulokseen, kampaajan ja itseeni, kun en saanut suutani auki. Kotona huomasin, että punainenkin väri loisti tumman pohjan alta. Jouduin seuraavana päivänä menemään takaisin kampaajalle vaihtamaan yhden hoitoainepullon ja paikalla oli toinen henkilö. Kerroinpa sille sitten kaikki ketutukseni ja sain lahjakortin, jonka aijon käyttää tuotteisiin... en missään nimessä kampaajaan. Kyllä nyt vaihtuu paikka!! kampaaja joka hiukseni laittoi oli epäasiallinen ja törkeä! vaikka seuraava asiakas jo saapui, niin edellinen pitää palvella aina loppuun ja pahoitella seuraavalle odottamista. Sitä mieltä mä olen. Itse oon työskennellyt vuosia asiakaspalvelutöissä ja tuo oli kyllä kaiken kaameuden huippu! kampaaja oli kuulemma vastavalmistunut... ymmärrän  mokan, kaikkihan me vaan ihmisiä ollaan. Palvelu kuitenkin pitäisi olla jo tuon takia ensiluokkaista ja pahoittelevaa, eikä räkäistä naurua.

Noh... taidanpa hakea kaupasta tänään värin ja peittää tän mun pelletukan. Vieläkin ketuttaa kun asiasta puhuu! Onko teillä ollut vastaavanlaisia kampaajakokemuksia?

Tulipas romaani :) hei, mutta nappailin teille muutamia kuvatuksiakin ympäri kämppää :)

Mukavaa keskiviikkoa!

12 kommenttia:

 1. No olihan vaiherikas reissu ja tosiaan, palvelu ei nyt kyllä ollu "ihan" kohillaan... itselleni ei koskaan ole moista sattunut, mut ymmärrän kyllä, että harmittaa ja kampaaja vaihtuu... Käväsepä blogissani, siellä on sulle jotain, jos se vaiks vähän piristäis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytär valmistuu pian kampaajaksi, joten olen ollut vähän koekaniinina. Kaikki ei aina ole mennyt ihan niin kuin pitää, mutta riskin olen aina tiennyt etukäteen. Kampaamossa tukkani on kerran poltettu karrelle. Pohjana oli tumma ruskea, jota halusin aavistuksen vaaleammaksi. Kampaajan mielestä se oli mahdollista vain värinpoiston kautta. No tökötit päähän ja pitkä odottelu. Hiuspohjaa poltti ja kirveli, mutta kestin sen, mutta tukka ei. Niimpä sitten leikattiin kärventyneet kutrit
   kampaamon lattialle. Kampaajan mielestä lopputulos oli oiken edustava, mutta itse en ollut niinkään varma siitä. Takaisin en siihen kampaamoon mennyt. Sen jälkeen löysin mukavan paikan jossa tukkaani on värjäilty välillä myös vaaleammaksi ihan ilman värinpoistoja ja aina on hyvä tullut.

   Poista
  2. Minna-Enttirinteen Elämää,

   kiitos, kyllähän tuollanen aina piristää <3 ei juu kyllä ollut kovin palveluhenkinen ihminen. En tykkää valittaa, tai olla ilkeä, mutta jos palvelu on huonoa on asiakkaalla aina oikeus valittaa! osaapa olla ensi kerralla ehkä hieman hienovaraisempi ja palvelualttiinpi.

   Poista
 2. Annukka,
  Auts... onpa ikävä kampaajakokemus. Uskalsitko kertoa mielipiteesi asiasta ja saitko hinnasta pois? Onneksi on muutama muu ihana kampaamo jo tiedossa, jossa on ystävällisiä- ja asiansa osaavia kampaajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perisuomalaiseen tapaan poistuin vähin äänin paikalta nuolemaan haavojani. Maksunkin hoidin ihan mukisematta, mikä sapettaa kyllä näin jälkikäteen.

   Poista
 3. Annukka,
  jep, samoinhan mä toimin. Onneksi sain suun auki seuraavana päivänä. Oli se mukava maksaa sievoiset summat kampaajakäynnistä ja kotona saat ite leikata etuhiukset ja vetää uuden värin päähän :D kyllä tuo tilanne hieman jo naurattaa jälkikäteen.. hiuksethan ne vaan on ja ne on uusiutuva luonnonvara :)

  VastaaPoista
 4. Minusta on tullut sitä vaativampi asiakas, mitä kauemmin itse asiakaspalvelutyötä teen :) Kun saa itse joskus kuulla niin uskaltaa myös itse sanoa :D
  Uusi kampaaja on aina kriisinpaikka - mullakin oli vuosikausia sama kampaaja, kelle saattoi aina sanoa että tee mitä haluat. Nyt pitää olla aina omassa tiedossa mitä haluaa ettei tuu ylläreitä.

  VastaaPoista
 5. Mulla on onneksi tiedossa jo yksi asiansa osaava kampaaja, jossa olen käynyt aiemminkin. Jostain syystä vaan viimeaikoina tullut käytyä toisaalla, koska aikoja on saanut paremmin. Taitaapi kuitenkin olla niin, että hyvää saa odottaa! :)

  Ja tuo on kyllä totta, että mitä kauemmim itse tekee aspatyötä, niin sitä vaativammaksi tulee itse palvelun suhteen!

  VastaaPoista
 6. Kääk, tuo on mun suurin pelkoni! Ja juuri tuon takia käyn kampaajalla korkeintaan kerran vuodessa vähän lyhentämässä huonoja latvoja. :D Mutta siis ihan törkeää käytöstä kampaajalta, mun mielestä voisit ihan vallan hyvin palata takas ko. kampaamoon keskustelemaan tän ihmisen kanssa, nyt kun oot ensijärkytyksestä toipunut! Ihan hirveetä että tuollaiset saa tehdä töitä asiakaspalvelualalla! :(

  VastaaPoista
 7. Oli tosiaan vastavalmistunut kyseessä. Ymmärränsen sen, että ei ole vielä niin paljon kokemusta ja ettei osaa vielä käsitellä oikein ongelmatilanteita. Kuitenkin pitää kertoa, jos palveluun ei ole tyytyväinen. Varmasti kyseinen henkilö on saanut kuulla esimieheltään tapahtuneesta ja toivottavasti ottaa opikseen!

  VastaaPoista
 8. Minulla on Sinulle jotain blogissani ♥

  VastaaPoista