maanantai 6. helmikuuta 2012

Teollisia elementtejä by HobbyHall

Hei,
Viime viikon perjantaina tää sitten veti viimeisen sijaisuus vuoron klinikalla. Haikeetahan se oli, eikä vieläkään meinaa ymmärtää, että tosiaan pesti siellä on loppunut. Aivan ihana työpaikka kera ihanien ihmisten <3 Nyt sitten katseet vain kohti uusia haasteita! Työhakemuksia oon laittanut ahkerasti, ollut haastatteluissa ja menossa taas keskiviikkona yhteen. Olin viime viikolla nimeltä mainitsemattoman yrityksen haastattelussa ja pääsin ainakin soveltuvuusarvioihin asti. Haastattelu meni siis todella hyvin, mutta nuo soveltuvuustestit..... Blääh... oli mm. jokseenkin hankalia matemaattisia tehtäviä! eli meikäläisen heikon osa-alue! Haastatteluun en ehtinyt valmistautua mitenkään, kunhan sain paperini mukaan. Pelkäsin jo sen menevän mönkään, mutta kaikista paras ainakin mun kohdalla oli, etten ehtinyt pohtimaan sitä etukäteen liikaa... olis vaan jännitellyt turhia. Juu, mutta odottaen jännityksellä palautetta sieltä päin..

Keittiöremppa on hyvässä vauhdissa. Kuvia saaneette jo ihmetellä viimeistään viikonloppuna. Vanhat laatat on irroteltu, paklattu + hiottu turhat kuopat ja vedetty vesieristeet. Nyt sitten vaan uudet tasot, kodinkoneet paikoileen ja uudet välitilanlaatat seinään :)

Onko muut ehtineet vielä selailla HobbyHallin uutta kuvastoa? Meikäläinen ja avokki ihastui täysin tuohon industrial sarjan huonekaluihin. Jokseenkin hintavia, mutta saa aika hyvän mallin sille mitä vois itse tuunailla. Avokkihan innostui ja meinaskin, että heti kun keittiöremppa on valmis, niin hän rupee tuunaileen työpöytää työhuoneeseen :)  Pitääpi muuten laittaa teille kuvatuksia yhdestä työhuoneen lampusta, joka on kokenut muodon muutoksen. Perus valkonen lamppu on muuttunut ahkerasti hiomalla ja uittamalla suolavedessä :) Tuunauksia siis tulossa!

Tässä HobbyHallin Industrial sarjaa. Iskeekö teihin?

Mukavaa viikon jatkoa! seurvaaksi palailen kera keittiökuvatusten :)

10 kommenttia:

 1. Todellakin iski! Just kun olen ihastumassa industrial-tyyliin, niin ne lähettää tollaisen kuvaston! :D Törkeetä! No, en toistaiseksi oo vielä tilaanut mitään..

  Tsemppiä haastatteluihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits sulle :) toivotaan, että haastattelut menee putkeen!

   Huvittais kyllä itekkin laittaa tilausta etiäpäin, mutta aika hintavia oli nuo tuotteet... jos sitä ite tai AVOKKI tuunailis jotain samantapasta :D

   Poista
 2. Noi on kyllä kivoja!!Hobbariin teinkin eilen tilauksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sieltä löytyi paljon muitakin ihanuuksia <3 itekki ajattelin laittaa tilausta sinne piakkoin. Varmaan lähinnä tekstiilejä.

   Poista
 3. Ihania nuo matkalaukut. Niihin saisi upotettua kaikkea ylimääräistä tavaraa, jota tosiaankin mahtuu meidän kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ne on kans mun favorite tuosta skaalasta :) oon yrittänyt kans kirppikseltä metsästää tuon tyyppisiä vanhoja matkalaukkuja, tuloksetta :(

   Poista
 4. Mä ihastuin kanssa matkalaukkuihin! Noin sopisi niin hyvin... no ihan mihin vaan!

  Onnea hurjasti työhaastatteluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haaveilin noita matkalaukkuja olkkarin rappujen alle :)

   Kiits tsemeistä... mulla on salaisuus mitä en vielä paljasta ;D

   Poista
 5. Kivan blogin löysin ja liityin lukijaksi.
  Olen juuri tilannut itselleni nuo matkalaukut ;)
  Se oli rakkautta ensisilmäyksellä ;)
  Mukavaa maanantaita sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, toivottavasti viihdyt <3
   juu noi matkalaukut on kyllä ihanat, omalla listalla kans ekana jos jotain tilaan. Mukavaa maanantain jatkoa myös sulle :)

   Poista