sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Saturday´s

Huomenta kaikille lukijoilleni!

Muutamia uusia lukijoita on taas löytänyt blogiini, ihanaa! sydämmellisesti tervetuloa ja toivottavasti viihdytte pidempäänkin matkassa mukana <3

Eileen käytiin kaupungilla pyörimässä, ilman sen suurempia ostoksia. Taas kerran tuli syötyä ulkona ja illalla katseltua leffaa. The girl with the dragon tattoo, oli leffa ja voin kyllä suositella. Oli hieman erilaisempi leffa ja juuri sen takia hyvä. Löysinhän mä kirppariltakin jotain pientä... tuollasia kauniita "paperilappusia" juuttinarulla <3


Mä olen surkutellut tuota koiraa taas koko eilisen. Sillä on ab-kuuri pian loppu ja kortisoni kuuri tulisi jatkua vielä jonkin aikaa. Pitää nyt jutella vielä lekurin kanssa pitäiskö se kortisoni kuuri lopettaa, kun koira läähättely on jatkuvaa ja lisäksi sille on tullut kummallista tärinää viime aikoina. Onko sitten sivuoireita kortisonista vai ei? Mene ja tiedä... sen kanssa ei ole saanut viimeisen kahden viikon aikana tehdä lenkkejä, vaan pientä pakollista ulkoilua. Sama jatkuu edelleen. Joutuu raukkaa kieltämään kun haluaa riehua ja leikkiä. Jaloista löytynyt panosteiitti ei oo niinkään ongelma, vaan se keuhkoista löytynyt  hattaramainen löydös/tiivistymä rtg kuvissa. Kontrollikuvaus olis tarkoitus tehdä tässä 2 vkon sisällä. Eksyin eilen vielä googlen johdattelemana selailemaan koiratarinoita ja tietenkin purskahdin samassa itkuun kamalien kohtaloiden takia.

Jaksoikohan kukaan lukea? Tämä päivä mennään siis taas rauhallisin mielin. Tuollasta alle vuoden ikäistä koiraneitiä oon vaan hankala estellä riehumasta.


Parempaa sunnuntaita kaikille!

20 kommenttia:

 1. Mä ainakin luin :)
  Kamala sille koirulille!! Toivottavasti paranee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 toivomme näin. Ikääkin vasta riiviöllä niin vähän...

   Poista
 2. Pikaista paranemista hauvelille ja kivaa sunnuntaita sulle!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti koiraneiti paranee ja rtg:ssä ei löydy mitään ikävää! <3 Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu maanantaita odotelleen. Harmittaa vaan, kun en taaskaan pääse lekurille mukaan töiden takia. No kyllähän viesti mulle kulkee :)

   Poista
 4. Oi ja voi...toivottavasti koira paranee...niin se on kun ne ei ymmärrä miksi nyt pitäisi ottaa rauhallisesti...
  älä lue niitä juttuja netistä..koska ei nekään jutut aina ole niin..ja sitten sitä alkaa kehitellä itselleen vaikka mitä surullista juttua koiran kohtalosta..ja kun se tahtoo riehua, niin elinvoimaa sillä ainakin on..tällä tarkoitan jos se olisi ihan vain jossakin nurkassa eikä haluaisi edes liikkua niin silloin se ei olisi niinkään hyvä juttu..
  Minulla oli aikoinaan maalla asuessani kaksi kultaista noutajaa..uros ja naaraas..tootsie ja oskari..ihanat koirat..mutta tootsie ei tykännyt juoksuaikana pojista ollenkaan kun meille sateli pennuista tilauksia ja keinojutskiin emme halunneet ryhtyä kun ei halunnut niin ei se ollut meille ongelma..että se oli vihainen urokselle kun yritti tulla päälle..yritettiin sillä toistakin urosta mutta ei se toinenkaan sille kelvannut..se oli Neiti isolla ännällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei kyllä sais lukea niitä kaikenmaailman juttuja, googlettaminen on joskus kaikista pahin virhe. Paljon tietoahan kyllä löytyy, mutta paljon myös roskaa. Vähä sama kun lähtisit oireiden perusteella tekemään itselles sairauskirjan kanssa diagnoosia ;D sekin on tullut joskus tehtyä ja koettua. Odotellaan vaan niitä uusinta kuvia ja jätetään lukematta googletukset.

   Ihana nimet noilla kultseilla <3 Neidiltä kyllä kuulostaakin. Osas pitää huolen siitä, ettei kukaan tule liian lähelle :)

   Poista
 5. Voi kurjuuksien kurjuus. Toivottavasti saatte koiruuden pian kuntoon.
  Minä pidän peukkuja, että huoli ja murhe olisi pian taakse jäänyttä elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivomme näin. Tottisura olis vielä edessä päin. Niin mieletön työskentely halukkuus on tuolle luotu :)

   Poista
 6. Äh! Voi ei. Kunpa saisit koirulin kuntoon. Kurja tilanne kerrassaan. Toisinaan sitä toivoo niin kovasti, että eläin osaisi vain puhua ja kertoa, mihin koskee ja onko jokin hätä. Rapsutuksia ja paranemisia hauvalle, ja lämpöinen rutistus omistajalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjaa juu. Luuli, että hetkeks olis päässyt koiramurheista eroon uuden koiran myötä... mutta ei. No ehkä se tästä vielä paremmaksi muuttuu :) lähetän rapsuja hauvalle ja iso kiitos rutistuksesta <3

   Poista
 7. Toivon totisesti, että Carmen paranee pian ja pääsee nauttimaan kesän ihanuuksista, kaverinsa Noriksen kanssa:)Tsemppiä ja voimia..eikä kannata lukea niitä nettijuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan niin. Vielä on monta matkaa mökille tekemättä :) kaveri sais opastaa tuonkin uimataitoiseksi ;)

   Poista
 8. Oi voi, en oo ehtinyt "kyläillä" aikoihin ja olipas ikävä uutinen tämä koiran sairastaminen. Toivottavasti hän pian paranee ja pääsee riehumaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se riehuminen on kyllä ollut hankalaa kieltää. Vielä kun on kaksi kappaletta koiruuksia. Odotan, että päästään Carmenin kans päästelemään höyryjä sairastelun jälkeen tottiskentälle :)

   Poista
 9. Paranemisia koirulille<3 eläinten voinnin murehtiminen on tosi kurjaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 on kyllä! kun ei voi tietää yhtään niiden tuntemuksia. Edellisen rotikan lopetettuamme lymfooman takia meinasin, että uutta rotikkaa ei enää oteta juuri tuon murheen takia. Kyllä ne vaan antaakin niin paljon, että ei voitu olla ilman <3

   Poista
 10. Voi surku sitä teidän koirulia...toivottavasti selviää pian, mikä sitä vaivaa ja löytyy oikeat lääkitykset/ hoidot...
  Noissa sun edellisen postauksen kuvissa mua miellyttää eniten (vaaleiden pintojen ja pastellisävyjen ohella ;)) myös ne lautaseinät <3 Ne olisi kyllä munkin unelmien kodissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan saadaan lääkityksen kohdilleen jos niikseen on. Saisi jatkaa tuota riiviön elämää, saankos katua tuota sanomaani jälkeenpäin? ;)

   Poista