maanantai 22. lokakuuta 2012

AAVA helsinki olkaa hyvät!

Kesällä 2012 perustettu AAVA helsinki tuo korkealaatuista käsinmaalattua öljyväritaidetta ihmisten koteihin ja toimistoihin järkevään hintaan. Öljyväritaidetta luovat uudet nuoret nousevat kyvyt, jotka saavat tätä kautta nimeä itselleen.  Aiemmin öljyväritaideteokset on profiloitu enemmänkin ”hiukkasen ylimääräistä” taskussa omaaville ihmisille, eikä tälläisille tyhjätaskuille kuin esimerkiksi minä :)

Sivuilta löytyy katalogi valikoimassa olevista teoksista. Toimitusaika tauluilla on n. 6 vkoa. Jokainen taulu maalataan alusta alkaen käsin sen tilaajalle. Taulut on ehdottomasti uniikkeja. Ei tarvi pelätä, että naapurin Mirkku tulee kyläilemään osottaen sormella seinällä olevaa taulua ”mullakin on tuommonen” :D

Nyt on meikäläiselläkin siis mahdollisuus hieman hienompiin taideteoksiin edulliseen hintaan. Mietiskelin juuri, että kuinka upealta näyttäiskään meidän tietsikkahuoneen rosoisella tuntomaaliseinällä yksi noista tauluista. Avokki itse asiassa jo katseli siihen malliin tauluja, että mikä niistä lähtis sen pällisteltäväksi työhuoneeseen. Katalogista löytyy monipuolisesti erilaisia teoksia monenmoisella kuviolla ja värityksellä. Eli kaikille löytyy varmasti mieluisa!Muhun iskee kun nyrkki silmään nuo taulut, jotka koostuu monesta osasta. Niistä saa aina toisenlaisen teoksen, kun asettelee ne uudelleen.
Kuinka upeelta nämä näyttääkään
tälläisellä rosoisella seinällä? 
Alla esimerkkejä monipuolisuudesta!
Omat lempparit valkattuna :)
 Uskallan paljastaa, että blogiini on tulossa AAVA helsinki KILPAILU! Käykää nyt jo tutustumassa ja valkkaamassa suosikkinne valikoimasta.

www.aavahelsinki.com
lokakuun ajan tutustumistarjous -20%


Mitkä taulut teihin iskee? Ilman mustaa silmää onneksi :D 
Mitä mieltä olette näistä?

6 kommenttia:

 1. Ihania tauluja ja ainahan kannattaa tukea nuoria, nousevia kykyjä:)Pitääpä katsella mikähän taulu meille sopisi...

  VastaaPoista
 2. Minuun "iski" noista tauluista aika monikin...Esimerkiski tuo Aamun kehrä ja toki moni muukin miellytti silmiä:)

  VastaaPoista
 3. Hiljainen Suo miellytti minua ja nuo ihanat värisävyt...

  "levollisten värisävyjen käytön kautta suomaisema
  avautuu katsojalleen utuisen rauhallisena maailmana,
  jonka harmonian pienikin kuiskaus voisi särkeä."


  VastaaPoista
 4. Iris, Kätketty, Maisema ja Meri, noista voisin ottaa minkä tahansa! Hämmentävää että kaikki taulut oli sinisiä, vaikka ei meiltä kotoa löydy mitään sinistä! :D

  ♥ Leetta

  leeetta.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Tilasin taulun meidän makkarin seinälle! Laittoivat vartin päästä vielä henkilökohtaiset kiitokset perään ja kysyivät kuinka voisivat entisestään parantaa asiakaskokemusta :)Kiva saada näin henkilökohtaista palvelua nettikaupasta!

  VastaaPoista
 6. Siis just nuo moniosaiset!!! Ahhh<3 Mutta kyllä muhun eniten kolahti Halla. Aivan upea, mieletön! :)

  VastaaPoista