sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Haasteellinen Ikea

Sain ihanalta kaimaltani Janikalta tyttö sinä olet tuhti blogista ikeamaisen haasteen. Tehtävänä on etsiä uusimmasta kuvastosta 3 himotuinta tuotetta itselle ja lisäksi veikata uuden kuvaston hitti tuotetta. Tosin mä valkkasin 4 tuotetta, koska näin vaan kävi...Oma hittituotteeni on kyllä mitä todennäköisimmin huti tuote? :)


Oli kyllä itelleni haastellinen tehtävä! jotenkin ikea fiilistely on mennyt omalta osaltani viime aikoina pakkasen puolelle. Omaa sydän tällä hetkellä fanittaa enemmän persoonallisia ja tuunattuja kalusteita kun modernin ilmeen omaavia joka kodin huonekaluja. Aika pitkään meni etsiä tuossa kuvassa olevat tuotteet. Lieneekö kaikki edes uusimmasta kuvastosta?? :)

Tämä haaste lähtee seuraaville blogeille:

Pieni onnenpesä
Kotipuro
Tähtihetkiä
Siellä missä sydän...

Olkaapa hyvät!


Rauhallista sunnuntain jatkoa, palailemme!

2 kommenttia:

  1. Kiitos, pitääpä perehtyä haasteeseen. Mulla on vähän sama juttu ton ikean kanssa. Ennen olin ihan fiiliksissä niistä tavaroista, mutta nyt arvostaa sitä vanhaa ja itsetehtyä sekä yksilöllistä enemmän. Mutta kyllähän sieltä yleensä silti aina jotain tarpeellista mukaan tarttuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ihan totta! ikinä sieltä ei lähde mitään hakemaan, mutta nimenomaan jotain tarttuu mukaan ;D yleensä kynttilöitä ja muuta pientä krääsää.

      Poista