torstai 8. elokuuta 2013

Löpinää...

Heips!

Elämä ilman kameraa jatkuu ja mä kaivelen arkistoja :)

Kävimme katsomassa tuossa toissa päivänä ihanaa vanhempaa hirsitaloa tässä lähistöllä. Kivassa paikassa, ei liian kaukana mutta ei ihan kaupungin hulinassakaan. Talo oli 1900-luvulla rakennettu ja 2004-2005 täysin peruskorjattu. Kaunis vanha pihapiiri jossa vanha aittarakennus puusaunoineen. Plussana vielä, että talvella sai kuitenkin saunoa sisällä, näin saunan ystävänä :) Tietysti noissa aina pientä laittoa riittää, mutta aikasemminkin vanhoja hirsitaloja nähneenä tuo oli todella hyvä. Ei kostean hajua ja lattiat ja seinät suoria. Valitettavaa vaan se, että avokki ei pitänyt näkemästään yhtä paljon kun minä. Miten ylipuhut toisen tykkäämään vanhoista taloista? Blaah!
Tosin meillä ei ole hätää tässä nykyisessäkän.. mutta olisi niin kiva saada enemmänn omaa pihaa ja rauhaa. Kaipa sitä joskus jokin kompromissi ratkaisu löydetään.

Nää viikot menee niin hujauksessa, huomenna olis taas perjantai. Jos ilmat sallii niin kajakointireissua olisi luvassa.

Koirat ei kovin monesti ole blogin puolella vilahtaneet. Eli 2 kpl karvakavereja meiltä löytyy, antaa paljon ja vaatii myös omansa. Kun aiempi rotikkamme kuoli niin Norish oli hetken ainokainen. Ei mennyt kauaakaan kun oli taas uusi tilalla, Carmen. Ei sitä osaa yhden koran kanssa elää, kun on kahteen tottunut.


Toinen symppiksistäme,
NorishMukavaa viikonlopun alkua!

17 kommenttia:

 1. Toivottvasti mieluisa talo löytyy vielä teille :-) ja löytyykin :-)

  Voi miten ihana koira vilahti ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se varmaan joskus löytyy, toivottavasti! eipä meillä tästä nyt vielä kiire ole, kun koirien kanssa kaksistaan ollaan.

   Norish on kyllä aika suloinen <3

   Poista
 2. Me etsittiin monta kuukautta sitä meidän kotia ja välillä iski jo epätoivo... Mutta sitten se löytyi ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että löytyi. Meinaa kyllä itsellekkin epätoivo iskeä, kun tuntuu ettei avokkiä miellytä samat mitkä mua. Ehkäpä se vielä joskus löytyy mihin molemmat ihastuu :)

   Poista
 3. Kyllä se oikea tulee kohdalle ja äläpäs mene vielä sanomaan, minkälainen se on! ;)
  Mä vannoin, että mitään muuta sääntöä ei ole, kun se että rivariin ei muuteta. Ja sit muutettiin just rivariin ;)
  Ehkä seuraava koti on iso talo maalla... Ehkä ;))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Niin eipä sitä ikinä voi etukäteen sanoa millaseen asuntoon ihastuu. Mikään ei onneks ole lopullista, eli kyllä tässä ehtii varmasti monessakin paikkaa asua vielä elämänsä aikana. Toivotaan...

   Poista
 4. Meillä kävi niin, että talo oli jo kertaalleen myynnissä ja ilmoitus tuli ja meni. Luultiin, että siinä se nyt sitten oli. Monen monta kertaa tästä oltiin ohi ajettu mökille mennessä ja ai että jokin tässä kiehtoi. Kappas vaan tulikin uudestaan myyntiin keittiöremontin jälkeen. Ensimmäinen ja AINUT (!!!) talo, jota käytiin katsomassa ja tässä ollaan :) Luultavasti hyvin paljon enemmän ja vähemmällä oltaisiin saatu helpomminkin, mutta ei auttanut - tuntu vaan niin kodilta heti. Aika lailla on työtä ja vanha on, mutta tykätään! Kyllä se koti kävelee vielä vastaan teilläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävipäs teillä tuuri, ihan selkeesti oli sitten kohtalon ivaa :) kyllä sen tietää kun se oikea talo tulee kohdalle, oli siellä sitten vähemmän tai enemmän rempattavaa. Vanhasta tykkäisin minäkin kovasti, mutta tuntuu ettei tuo avokki niinkään. Josko me löydetään sitten joskus joku mitä kumpikaan meistä ei voi sivuttaa.

   Poista
 5. Minunkin "ostetaan vanha puutalo" - haaveille on tullut täystyrmäys :)
  Ihana pieni nappisilmä tuo Norish.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh :( ihmetyyppejä nuo miehet. Ehkäpä vielä jonain päivänä ;)

   Poista
 6. Söpö nokinenä tuo ihana karvakasa♥Kiitos edellisestä postauksesta josta sain linkin ihanaan sisustus putiikkiin. Tuo lohtua ja terapiaa juuri sopivasti tähän kivuliaaseen ajanjaksooni♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan, nokinenä hauska ilmaus <3 Voi ihana kuulla, että toi sulle lohtua tuo linkki. En tiedä mitä käyt läpi, mutta toivon kovasti jaksamisia ja lähetän ison rutistuksen <3

   Poista
 7. Kyllä se oikea talo vielä tupsahtaa eteen kun sitä vähiten odottaa!:)
  Mun blogissa ois sulle haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti, juu kiitoksia haasteesta! teenpi piakkoin :)

   Poista
 8. Talon osto -projektit taitaa aina olla aika työläitä. Kuvailemasi talo kuulostaa kyllä ihanalta, mutta varmasti sopiva teille vielä tulee vastaan. :)

  Sinulle olisi tunnustus blogissani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä! eikä sitä tietenkään kannata ensimmäistä vastaan tulevaa ostaa.. vaan katsella ja mietiskellä mikä olisi itselleen sopiva ja sen tietää kun se tulee eteen!

   Voi kiitos <3 ihana tunnustus, otan sen mukaani!

   Poista
 9. Onnea talon etsintään, eiköhän Se oikea sieltä pian löydy! :) Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista